Szevasztok!
Vájtfülüek! Segitsetek!
Tudom távgyogyitani nem lehet, meg a felvétel se adja vissza, de eléggé elkezdett kopogni most az elmult 2-3 motorozás alkalmával vmi a blokk környékén. Csak a jobb oldalrol jön a hang, kuplung behuzásra semmi változás. Mivel jobb oldalt kopog ez mondjuk egyértelmü.
Hallgassjátok.. T-72
Elől a nyomó(kompression) az alúl van, a húzó (rebond) meg fent, és a rugón 24-es kulccsal betekered koppra és onnan kitekersz 5 kört sztandard állásra ....hárul a nyomóból kettő van , a 17-es kulcsnyílású az a gyors de, azt ne vakeráld nagyon, és ennek a közepén van a lassú, amit csavarhúzóval tudsz állítani mint a többit, és alul van a húzó csillapítás állítója, amit szintén csavarhúzóval lehet tekergetni, (kicsit keskenyebb profilúval), nagyjából ennyi ....ja a gyári állások teljesen betekert állásbók kifele értendőek, jó tekergetést
Az lenne a frankó ha valaki tudna neked szerezni egy 450 smr-hez való wp users manualt. Én anno kaptam a Berg-hez. No abban minden frankón le van írva, még az is, hogy hogyan kell darabokra szedni meg összerakni. Sokkal részletesebben, mint a moci users manualjában. Mondjuk kizártnak tartom, hogy magyar nyelvre azt valaki lefordította. De ha megnézed a mocid gyári könyvében, hogy milyen típusú gátlók vannak benne, akkor biztosan találsz hozzá a neten valami frankó leírást és beállítási útmutatót!
jó reggelt.
na átcsavartam gyárira az elsöt.végülis az also pont 20 on volt,felül volt némi eltérés(10helyet 25 )
hátul ne tudtam ,mivel én csak két állitási lehetöséget látok.a tetején egy csavar meg az alján.fent a huzo lent a nyomo az megvan.de fent hol a lassu és gyors?az az imbuszkulcsos lenne a lassu?
köszi
én mostmár alszok.reggel megnézem.
visszacsavarok gyárira mindent,a mostanit meg leirom.kiváncsi vagyok milyen lessz.ha minden igaz délután kitudom probálni
joccakát
ezek szereint emmit nem tudtam jol
na várj megfoglak..hátul van gyors és lassu is a huzon kivül
na azok melyik melyik.
valahogy tudtam hogy msn en egyszerübb lenne
most aki benéz idemit lát,hülyegyerek nem tud semmit,de az két oldalba telik
köszi Csabi
most már csak egy két aprósággal nem vagyok tisztában
hátul melyik a gyors a lassu és a huzó?
elöl a nyomo fent huzo lent az megvan,de a rugo dolog kérdéses még
kb ennyi a problem
köszönöm.
és van pl ktm hez magyar manual valahol?te tudsz rola?az nagyon komoly lenne.tököm kivan hogy nem vagyok perfekt angol.de szerintem meg azért adnak el itt is annyi ktm-t h csinálhatnának már valami magyart.vagy csak nekem hiányzik?
Vájtfülüek! Segitsetek!
Tudom távgyogyitani nem lehet, meg a felvétel se adja vissza, de eléggé elkezdett kopogni most az elmult 2-3 motorozás alkalmával vmi a blokk környékén. Csak a jobb oldalrol jön a hang, kuplung behuzásra semmi változás. Mivel jobb oldalt kopog ez mondjuk egyértelmü.
Hallgassjátok.. T-72
Engem ez a köridőmérő nagyon érdekelne
ez ha jol látom 2003as leirás,az ugyan az mint a 07es?
találtál vezérmű tengelyt? összeállt már a vas?
ktm - wp
na átcsavartam gyárira az elsöt.végülis az also pont 20 on volt,felül volt némi eltérés(10helyet 25 )
hátul ne tudtam ,mivel én csak két állitási lehetöséget látok.a tetején egy csavar meg az alján.fent a huzo lent a nyomo az megvan.de fent hol a lassu és gyors?az az imbuszkulcsos lenne a lassu?
én mostmár alszok.reggel megnézem.
visszacsavarok gyárira mindent,a mostanit meg leirom.kiváncsi vagyok milyen lessz.ha minden igaz délután kitudom probálni
joccakát
na várj megfoglak..hátul van gyors és lassu is a huzon kivül
na azok melyik melyik.
valahogy tudtam hogy msn en egyszerübb lenne
most aki benéz idemit lát,hülyegyerek nem tud semmit,de az két oldalba telik
hát megköszönném ha találnál
most már csak egy két aprósággal nem vagyok tisztában
hátul melyik a gyors a lassu és a huzó?
elöl a nyomo fent huzo lent az megvan,de a rugo dolog kérdéses még
kb ennyi a problem
és van pl ktm hez magyar manual valahol?te tudsz rola?az nagyon komoly lenne.tököm kivan hogy nem vagyok perfekt angol.de szerintem meg azért adnak el itt is annyi ktm-t h csinálhatnának már valami magyart.vagy csak nekem hiányzik?