Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rég voltam itt fent a fórumon.
ktm@almamotor.hu
láttad a Maró milyen fasza mühelyt csinált?
meg van az alma e-mail cime?megkérdezem hogy müködik nála
hetente dobálok ide meg az"adás-vételbe"is
dobj be ide pár képet
http://i26.photobucket.com/alb...

ez pedig arra az esetre ha este is akarnál motorozni
használtauton már fent van egy ideje de semmi még jelenkezö se
Schweifer Lackot kértem meg hogy a balázstól kérdezze meg hogy müködik ez náluk
szasz Kato. Almánál nem próbálkoztál esetleg,ő felteszi a honlapjára szerintem
Hinnye de, szííp
hát olyan millió körül gondoltam használtan
csá pajti
nem tudod hol hirdesem meg a vasamat áron alul eladom 1milla akra nélkül friss müszakival
Attól függ mennyi pénzed van rá és hogy nagyjából milyen arányban akarod városban/országúton/pályán használni!
Sztem Te egy GoldWinggel is egykeréken mennél...én meg tök nyugisan tudtam túrázni az SC-vel is (nem kizárt hogy az EXC-vel is fogok )...szal sztem ez drájver-függő inkább.
Városban az LC4 a legkirályabb.Én elvoltam vele 250 km-re Melkbe,pályamotoroztam vele,meg baromkodtam még hazafelé a városban.
KTM 640 LC4 -et ajánlani merem
Első lámpa 15 körül, fejidom 3-4e, sárvédő szintén. Hűtőspoiler 8-9e/pár, hátsó oldalidom 5-6 körül/pár, hátsó sárvédő 4-5 kb. Persze utángyártottban, a gyári cuccok 40-50%-kal drágábbak.
Tank modelltől függ, de 40-50 körüli összeg rémlik rá. Mondjuk ha ilyen SC-s cuccot akarsz rá, ilyet Petya árult nemrég (üléssel együtt) nemtom megvan-e még neki...
nem úgy gondoltam ahogy írtam, inkább a városi motorozásra gondoltam :D
A SM az egyik leguniverzálisabb motortípus. Városban, kanyargós úton, pályán verhetetlen, de könnyebb terepen is lehet vele élvezetesen menni és modelltől függően még akár túrázásra is alkalmas lehet.
Ezzel szemben egy sportgép városban, rossz úton és hosszú utakon a legtöbb embernek kényelmetlen, pályából meg Mo-n a Hringre és a Pringre van csak értelme kimenni velük, de ezek meg baszottul drágák és mégcsak nem is szabadok minden nap.
ilyen fejjel mint az enyém én nem is ülnék másra mint az sm
supermotoval nem lehet okosan motorozni.....ez tény
csakazelcénégy
és Smből melyik fajtát? a yamahás túrás iksztéhathatvanat, a narancssárgábbikat, citromsárgás suzukisat, vagy valami mást?
ez szerintem némelyik supermotora érvényes.
Ha nem akkor javítsatok!
őőnem akarom átszínezni, de első lámpát plussz az első sárvédőt mindenképpen ilyet szeretnék mint ami a képen van, de idővel az oldalidomokat is lecserélném azújjabb félére. De azt mondod azt nemnagyon lehet? vagy ha igen tankal együt kb menyibe fájna?
nekem igazából egy olyan motor kéne amivel túrázhatok, okosan motorozhatok, baromkodhatok, szval vmi univerzális :)
Mert a szupermotó jó.
A többi fos.
Elég provokatív voltam?