áá jóhogy, mindíg ez van, 10x áttöröltem rongyal a motort, elmentem búcsúkörre, összeszedtem az alkatrészeket amiket adok a motorhoz, nameg én 2x jobban izgulok mert én most el is adok meg veszek is. Sajnálom a gépet mert sok kedves kilómétert legyürtünk már egyyüt, 2 go-gon is voltam vele amit szintén meg kell említeni, nameg nem kevés munkám van benne. De ideje váltani. Arra volt jó ez a másfél év hogy betartsam a fokozatosságot és ne simsonról üljek egy igazán erős motorra. Ja és ma elkezdtem a kresztanfolyamot is úgyhogy a következő szezont tavasszal már jogtisztán kezdem.
nekem ezzel kapcsolatosan az lenne a kérdésem, hogy ha a fejidomba kerüla hűtő, akkor ugye ott van a hűtőfolyadék. ezáltal több súlyt kell mozgatnom kormányzáskor, ami azt jelenti, hogy nagyobb a tehetetlensége. illetve, ha ott fent van, akkor a hűtőn keresztül ömlő levegő, mind a motorosra irányul. ami ilyen hűvösebb időben elég komfortos. de amint melegebb idő van...... (ezek csak szimpla gondolatok/kérdések!)
ne is mond BMX versenyek előtt szinte soha nem tudtam aludni. és mivel évek alatt ez nem lett jobb, így fel is hagytam az illúzióval, hogy én valaha egy verseny előtt tudjak aludni!
Köszi mindenki akkor csak a szelepeknél himbánál nézek körül elöször.
Laci: Azt hittem hogy tiéd rogdalos.
Én meg azért nem rugdalom mert nem tudom hol kell megrugni
De ugye töltés közben legalább egy saru le van szedve? Csak mert az ilyen "gyorsan dobjuk fel töltőre" megoldásnál gyakori hogy elfelejtik aztán meg pislognak ha nincs töltés.
Nade minek töltögetni van rajta rugdosó is! A nyáron 2 hétig én is rugdostam és semmi bajom nem lett tőle.Én a helyedben idén már nem is vennék aksit!
mindíg is kék volt a kedvencem, de megbékélek a narancsal mostantól
A kék csodák :