Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként még a crm-et sem tudom maximálisan kimotorozni, de most ha váltok, akkor olyanra akarok, amit nem kell leváltani egy jódarabig (legalábbis azért ne kelljen, mert gyenge)
hova gyúrjak, már így is majdnem 65 kiló vagyok el se fog bírni
Szerintem kezdjél el gyúrni - az 520-as nem egy gyenge jószág!
ennyire vártam

thx - akkor lehet hogy hamarosan sikerül túladnom a vason.
ktmklub-on fent van a srác, teljesen rendben van a gép, merem ajánlani!
áh, nincsen csizmám még sajna. csak a gumi
A csizmába
egyébként erről a mociról mi a véleményetek? mert most vettem fel a kapcsolatot a tulajával és lehet, hogy be tudom rá cserélni a crm-et.
http://www.kepesmotor.hu/ktm/i...
megér ennyit? vagy lehet tudni a típusról valamit, amiért nem ajállanátok? tavasszal sm lenne belőle
én meg pocsolyába léptem, [...], elhagyott a nőm
Talán ez a legegyszerűbb megoldás...a másik hogy próbálsz olyan csapágyat találni aminek a külső átmérője azonos a 400-aséval a belső átmérője meg nagyobb 2 mm-rel...de ha van ilyen egyáltalán, ez nyilván kevesebbet fog bírni mint az eredeti, szal nem biztos hogy ez a legtutibb...
Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy yamaha wr 450-be bele akarnám tenni a 400-as sm szettjét, de a tengely vastagabb a 450 esnek 2mm-rel. Melyik a legcélszerűbb megoldás szerintetek? vékonyabb tengelyt kell csináltatnom gondolom, és akkor valami olyan távtartót ami beillik a lengővillába, hogy ne lógjon a tengely, vagy más ötlet?
Akkor hátha ez se fog. Meg ven benne egy kivehetö bélés. Kiscipö.
nekem a 2.5 éves fox csizmának semmi szaga. most szagoltam!
nem olyan ruhát vettél mint az enyém!
Mond, hogy nem olyan ruhát vettem mint a tiéd
Na majd meglásd a végét, ha olyan te csimmád is mint enyém
nekem most 3 pár van itthon. bnőmmel még együtt vagyunk 8 év után is! (jah és a bmxes védő olyan, hogy 100mx csizma sem tud olyan lenni!)
Eddig nem volt csizmám. Volt is csajom.
Talán nem is arra találták ki...
Na azt én is megtudom, majd amikor 1-edjére veszem le a csizmát, milyen szag lesz benne attol döglik a légy. De ha nem is...nöket tuti nem vonz
tudodm én mitől döglik a légy!
ez tényleg igy is van
hányszor megmondtam, hogy minek ez a rohanás.....!?
igy van.kecskeméten ellehet kérni a gokartokét.nekem legalábbis odaadták.meg kinyomtatják minen menet után az idöket.elég király.bele kell rakni a kis adót a csizmába.
én minden nagy esésem utáni agonizálásban azt "szerettem", hogy legalább éreztem, hogy élek!