biztos hogy nem a légellenállás miatt,mert a motoGP-n is ilyen öntött kerekekkel mennek. ráadásul iszonyat nagy "vitorla" oldalszélnél, legfőképpen ugrás közben. inkább a Hori féle magyarázat lehet a megfelelő, legalábbi én arra szavazok!
Szia! En vhol azt olvastam, hogy regebben nem engedtek meg az ontott kerekeket vb-n mert balesetveszelyesek.Nagy a tavolsag a "kullok" kozott.lehet hogy ez a plexi azt orvosolja.De csak tippelek
Amúgy SMLaca barátom nem emelte ki a szokatlant, nézzétek meg a kerekeket, egy alig látható plexi lap van beleszerelve, gondolom, hogy a légellenállást csökkentse. Főleg az első kerék felső részén látszik a pereme. Később több motoron is felfedeztük ezt.
Rácsodálkoztuk.
Tudok segíteni benne : A sport/versenycélra a ProRace 15-50 a legjobb, az 4.500.- körül van listaáron, ha jól tudom 3.300.- körül kaptam legutóbb.
Utcaiban elég a sima 10--40 synt, az bőven 2000 alatt megáll.
Egy kedves barátom árulja, ha Paks-Pest útvonalon át tudod venni , akkor ingyenes a kiszállítása is futárral.
Gorazs esetleg elküldenéd nekem is azt a mailt?
dani_.@freemail.hu
Rácsodálkoztuk.
thx
A lendület kedvéért dobok egy kis -ni valót!
Utcaiban elég a sima 10--40 synt, az bőven 2000 alatt megáll.
Egy kedves barátom árulja, ha Paks-Pest útvonalon át tudod venni , akkor ingyenes a kiszállítása is futárral.
honnan lehet beszerezni a silkolene olajat?
meg mennyibe fáj?
Ha teli kondiciomegorzes celjabol butykosgumis motorkara vagytok, vagy netan quadulnatok kicsit.
Tudok segiteni ezen!
Eladó alpinestars 56 börruha,vadonat uj.
195000ft