Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos hogy nem a légellenállás miatt,mert a motoGP-n is ilyen öntött kerekekkel mennek. ráadásul iszonyat nagy "vitorla" oldalszélnél, legfőképpen ugrás közben. inkább a Hori féle magyarázat lehet a megfelelő, legalábbi én arra szavazok!
Szia! En vhol azt olvastam, hogy regebben nem engedtek meg az ontott kerekeket vb-n mert balesetveszelyesek.Nagy a tavolsag a "kullok" kozott.lehet hogy ez a plexi azt orvosolja.De csak tippelek
na mindenkinek jó éjszakát, csoki
kössz meg kaptam, hát igazábol nem ért meg lepetés a yamahától én is ezt vártam, akkor hozzáteszem az uj géppel sincs semmi problem
Sziasztok!
Gorazs esetleg elküldenéd nekem is azt a mailt?

dani_.@freemail.hu
Amúgy SMLaca barátom nem emelte ki a szokatlant, nézzétek meg a kerekeket, egy alig látható plexi lap van beleszerelve, gondolom, hogy a légellenállást csökkentse. Főleg az első kerék felső részén látszik a pereme. Később több motoron is felfedeztük ezt.
Rácsodálkoztuk.
pytyu056@freemail.hu
thx
van 1 leírásom a régi járművemről, elküldöm email-ban.
hát ez az...mi az hogy utcára elég...néha elég állatul járok vele,de pályázni nem nagyon szoktam...
szia Gorazs, olyan kéedésem lenne hogy szuperál az yzf? mert én is ilyet akarok véleményt várok pozitív ill negatív értelembe mér ha van negatívuma.
Ez is az csak tele van biggyeztve műanyagokkal.
Pont ilyen dekli volt anno nekem a P21-en
És ezek a fasza alamínium tankos Husabergek.Naggyon durva!
Jó estét Sm fórum!
A lendület kedvéért dobok egy kis -ni valót!
Sziasztok!
Nagy a !
Tudok segíteni benne : A sport/versenycélra a ProRace 15-50 a legjobb, az 4.500.- körül van listaáron, ha jól tudom 3.300.- körül kaptam legutóbb.
Utcaiban elég a sima 10--40 synt, az bőven 2000 alatt megáll.

Egy kedves barátom árulja, ha Paks-Pest útvonalon át tudod venni , akkor ingyenes a kiszállítása is futárral.
Szeva.
honnan lehet beszerezni a silkolene olajat?
meg mennyibe fáj?
ezen is!
Hi,
Ha teli kondiciomegorzes celjabol butykosgumis motorkara vagytok, vagy netan quadulnatok kicsit.
Tudok segiteni ezen!
Sziasztok

Eladó alpinestars 56 börruha,vadonat uj.
195000ft
Neked meg a válasz (ha megkaptad mert valamiért nyüglödött a mail cimedért)
Ment a mél
Okés, köszi.
Rosszul fogalmaztam. Nekem az üzletben van a bőrruha, nem a sajátom. Küldök róla képet.