hááj
ma kint voltam kecsón. futómüprofesszor lettem
3szor 20 perc
az elsöben pattogott mint állat-3klikk pluszba alul
a másodikban is pattogott,de már be mentem 43 alá..42,9ek..de még mindig bizonytalan voltam. plusz 2 klikk,öszesen 5
nagyon picit pattogott,inkább rezonált,de az idöm 42,5 volt..sajnos vége lett a napnak,még érzése szerint fönt kell egy 2öt állitani pluszba és tökéletes lessz.
nem is rossz idö szerintem,ilyen hüvösben,csak a hátsóm már elég kopott.még a gyári.
Tegnap vettem ezt a gumát, amit a supermoto power partsbol néztem ki ez a változat kimondottan a pálya és rázókő közti egyenetlenségeket tölti ki! A tipusneve: michelin kétoldalt peremes medium slick!
délután a kis egri különítmény elugrott visontára. tanulságos dolgok történtek, legalábbis számomra, de szreintem SMLaca is tudna mit mesélni a futóműről!
jo reggelt
értelek.hát igazábol annyi mindent lehetne rá venni.de mindig rá kell döbbennem hogy jó ez így
a jutányos ár mennyit kóstál?ha szabad itt kérdezni.
a futómühöz valóban lövésem sincs,de van eggy érzésem hogy nem is lessz az olajat lecserélem és kész.max annyit gondoltam plusszba hogy az én súlyomhoz állítani egy szakemberrel.de lehet hogy csak rosszabb lesz.
ma kint voltam kecsón. futómüprofesszor lettem
3szor 20 perc
az elsöben pattogott mint állat-3klikk pluszba alul
a másodikban is pattogott,de már be mentem 43 alá..42,9ek..de még mindig bizonytalan voltam. plusz 2 klikk,öszesen 5
nagyon picit pattogott,inkább rezonált,de az idöm 42,5 volt..sajnos vége lett a napnak,még érzése szerint fönt kell egy 2öt állitani pluszba és tökéletes lessz.
nem is rossz idö szerintem,ilyen hüvösben,csak a hátsóm már elég kopott.még a gyári.