köszi,de szerencsére van a pannonián mentő meg miniklinika is és maxi rendesek voltak,nekik is köszönet
ja és a többieknek hogy nem mentek át rajtam mikor ott feküdtem a flaszteren
tegnap a ringen kanyarból kifele menet a rázókövön fordultam el és a hátsó kerék meg kiment a sárba én meg a gázt azt el nem vettem volnaám. Keresztbe fordult és átdobott.
Amit én láttam az egy motorra rögzített adóból és egy a pálya mellé kihelyezett vevőből állt (tehát kb. mint a mágneses km-óra olyan elven működött)...de simán el tudom képzelni hogy van olyan is ami GPS-es...
hey Balázs. Mára már kiderült a tuti. Elvoltam a sebészemnél.Izomszakadás van a jobb lábamban,zúzódótt a jobb kézfejem és a bal vállam is.Fáj mindenem,de azért 2 Heinekent lenyomattam
Ajánlj valamit mert amibe nekem van azt ugysem kapom meg érte, mindenképp bukok rajta. Telefonon most nem leszek elérhető de a számom megadom: 70 335 66 50
Hamár szóba került az osztrák bajnoki!
A Motomax team igencsak letette a névjegyét ebben a kiélezett bajnokságban!
Szakági támogatás nélkül önerőből! Gratulálok!
köszi.szerintem se rossz
fog ez még lejjeb menni,csak amikor mentem már hüvös volt eléggé,bár nem tudom h az számit e.
de annak örülök h sikerült viszonylag jol belönöm a futomü elejét.
ja és képzeld mentem három kört egymás után ami századra ugyan annyi volt. 42,98.csak ezred eltérés volt.es ez a 3 után jött a 42.5 ös.ott kicsit többet kockáztattam.(majnem minden kanyarban )
ja és a többieknek hogy nem mentek át rajtam mikor ott feküdtem a flaszteren
Jobbulást!
Mennyit kérsz érte?
Mennyi a telcsi számod?
Ott lebeszélnénk mindent.
A Motomax team igencsak letette a névjegyét ebben a kiélezett bajnokságban!
Szakági támogatás nélkül önerőből! Gratulálok!
Giraffe, milyen jó fotó!
fog ez még lejjeb menni,csak amikor mentem már hüvös volt eléggé,bár nem tudom h az számit e.
de annak örülök h sikerült viszonylag jol belönöm a futomü elejét.
ja és képzeld mentem három kört egymás után ami századra ugyan annyi volt. 42,98.csak ezred eltérés volt.es ez a 3 után jött a 42.5 ös.ott kicsit többet kockáztattam.(majnem minden kanyarban )
Gratulálok hozzá!
Az enyém eladó! Ugyanezekkel a paraméterekkel mint a fotón.
A hagyományos motoros felvonulást színesítette Bohi egy kis gumifüstel...