Ha ezt nekem írtad,akkor köszi!
himbarendszer,meg elsőtelófelújításon túl kellett esnem,de használt motor...összességében most nagyon tetszik,remélem sokáig élmény lesz
hij mindenki.érekelne a véleményetek.
dobot szeretnék a motoromra,legkésöbb tavaszra.egész rendszerre sajnos nem ugy fest h lessz dellám.de szaretném h bika hangja legyen.nem az erö miatt kell,elég igy is .csak hang és a kinézet miatt . miet lenne érdemes rárakni?
procircuitok néztem,jol néznek ki nagyon
köszönöm.majd akkor hivlak ha ott vagyok.edzés után indulok szerintem lessz vagy 9 fél 10.az nem gáz?ha baj akkor ráér.
és voltk kint motorosok?gondolom nem sok.
én itt motoroztam aföldutakon.jol adta,csak tiszta sár minden.csúszott mint állat de nem estem
Kedvem van, időm nem sok. De kiírom neked. Vasárnap tuti nem jó sajnos.
Jövő héten ha szép idő lesz.
Egyébként most jöttem a pályáról full száraz volt, lehet padlófűtéses...
Szemészeten voltam gondoltam kiugrom.
Ciao
szia.
szerintem tiszta viz a pálya mert délelött esett.szoval felejtös a mai motorozás..ahoz mitszolsz ha mondok eggy olyat hogy vasárnap kakucs
(más: holnap este ugy nézki megyek izsákra.valami hatalmas buli lesz ott állitolag .van kedved kiirni cd-re a képeket?átvenném )
peace
fél liter voka után meg egy két há cuintreau ugy stoppizok ahogy elő van irva
dfrh6tfhxgnsrtujhnbm96
himbarendszer,meg elsőtelófelújításon túl kellett esnem,de használt motor...összességében most nagyon tetszik,remélem sokáig élmény lesz
de csak egyetemi kötelességeimet teljesítettem,borkurzuson voltam
dobot szeretnék a motoromra,legkésöbb tavaszra.egész rendszerre sajnos nem ugy fest h lessz dellám.de szaretném h bika hangja legyen.nem az erö miatt kell,elég igy is .csak hang és a kinézet miatt . miet lenne érdemes rárakni?
procircuitok néztem,jol néznek ki nagyon
Pedig 7végére terepezést terveztem
és voltk kint motorosok?gondolom nem sok.
én itt motoroztam aföldutakon.jol adta,csak tiszta sár minden.csúszott mint állat de nem estem
Termékbemutató volt a frissen főzött páleszból?
Jövő héten ha szép idő lesz.
Egyébként most jöttem a pályáról full száraz volt, lehet padlófűtéses...
Szemészeten voltam gondoltam kiugrom.
Ciao
Na..ahogy én örültem ugy a bogarak is...annyi elöjött pfubaz
szerintem tiszta viz a pálya mert délelött esett.szoval felejtös a mai motorozás..ahoz mitszolsz ha mondok eggy olyat hogy vasárnap kakucs
(más: holnap este ugy nézki megyek izsákra.valami hatalmas buli lesz ott állitolag .van kedved kiirni cd-re a képeket?átvenném )
peace
Már egy pillanatra kezdtem azt hinni hogy tetkót kell cserélned jobb kéznél