Szia!
Nem negativ értelemben írtam.50.000HUF nem is annyira sok egy csizmáért, föleg, hogy mennyivel drágábbak MO-n a cuccok Söt örülök neki, hogy börruhát is vettél, sokkal többet véd mint a crossfelszerelés
Haver szerdán vett ugyan itt 80e-s csizmát.
Tegnap elsönek felvette. Elütötték, eltört 3 helyen a lábfeje. De ha nincs rajta? Sztem ennyit megért máris.
Valószinűnek tartom,hogy más beállítást fog igényelni majd kakucs hiszen a gumik is másképpen viselkednek és más modon kopnak a pályákon.Ez az én tapasztalatom.
Szia!
Ird fel magadnak egy lapra mit valtoztattal merre es mennyit.Ha uj palyara mesz ha nem mukodik legrosszabb esetben visszamesz a gyari beallitasokra es elkezded elorol.Igy legalabb mar meglesz 2 palyara a helyes beallitas
igen.nagyon jo.szerencsére itt kecson odadják a gokartokét.nem kell venni.hát igen.nekem is lenne mit finomitani még,de már nem volt idö.majd legközelebb.csak attol félek hogy átmegyek mondjuk kakucsra és ott mg nem lessz jo.
Igen!Az lenne a legjobb ha az ember fölmenne a pályára és egész nap ezzel tudna foglalkozni:IDŐ és PÉNZ!
A köridőmérő is nagy segítséget tud nyujtani a helyes beállításokhoz ez igaz!
a suly és a vezetés stilus miatt..gondolj bele..mindenki máshol ül,máshogy tartja a lábát,tesz sulyt a lábra amior le ér ,nem tesz,mennyire terheli az elsö gumit,vagy inkább a hátsot,magas,alacsony szerintem minden számit.ezért nem is fogom elvinni senkihez.majd kitapasztalom.vagy ha nem akkor nem
örülök h a vettem a bátorságot és elkezdtem magamnak álitgatni.majd kitapasztalom.de segitett ebben a köridö mérö is.láttam a különbséget.
Nem negativ értelemben írtam.50.000HUF nem is annyira sok egy csizmáért, föleg, hogy mennyivel drágábbak MO-n a cuccok Söt örülök neki, hogy börruhát is vettél, sokkal többet véd mint a crossfelszerelés
Tegnap elsönek felvette. Elütötték, eltört 3 helyen a lábfeje. De ha nincs rajta? Sztem ennyit megért máris.
2. nem annyiért vette!
nem rossz bár szerintem a csizma kicsit drága volt
A hét fénypontja a mai napom.
Kicsit vásárolgattam, miközben egy forumtársal is megismerkedtem, alias Sasa -val (ha jol irtam)
osztrák bajnoki futam volt?
Ird fel magadnak egy lapra mit valtoztattal merre es mennyit.Ha uj palyara mesz ha nem mukodik legrosszabb esetben visszamesz a gyari beallitasokra es elkezded elorol.Igy legalabb mar meglesz 2 palyara a helyes beallitas
A mai nap sem múlt el supermoto nélkül...Örülök, hogy láttam Bohit vígadni...
És persze Duke barátommal is sikerült összefutni!
A köridőmérő is nagy segítséget tud nyujtani a helyes beállításokhoz ez igaz!
örülök h a vettem a bátorságot és elkezdtem magamnak álitgatni.majd kitapasztalom.de segitett ebben a köridö mérö is.láttam a különbséget.