Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

néha ráülök még arra is!
Értettem én. Csak nem tudtam neked vagy lamppe nek irjam vissza.
MSN?
Szia!
Nem negativ értelemben írtam.50.000HUF nem is annyira sok egy csizmáért, föleg, hogy mennyivel drágábbak MO-n a cuccok Söt örülök neki, hogy börruhát is vettél, sokkal többet véd mint a crossfelszerelés
Haver szerdán vett ugyan itt 80e-s csizmát.
Tegnap elsönek felvette. Elütötték, eltört 3 helyen a lábfeje. De ha nincs rajta? Sztem ennyit megért máris.
Az attól függ kinek mennyit ér meg a testi épsége
Pszz
Mármint?
1. 49900ért egy mx csizma nem drága, sőtt... (nekem FOX Pro Forma 69900!)
2. nem annyiért vette!
Mondtam hogy Sasa sokat tud ezügyben segíteni!
csáó
nem rossz bár szerintem a csizma kicsit drága volt
Szevasztok!
A hét fénypontja a mai napom.
Kicsit vásárolgattam, miközben egy forumtársal is megismerkedtem, alias Sasa -val (ha jol irtam)
Végszóként!Egy kis visszaemlékezés a VB-ről képekben.Szevasztok!
helló!
osztrák bajnoki futam volt?
Valószinűnek tartom,hogy más beállítást fog igényelni majd kakucs hiszen a gumik is másképpen viselkednek és más modon kopnak a pályákon.Ez az én tapasztalatom.
Szia!
Ird fel magadnak egy lapra mit valtoztattal merre es mennyit.Ha uj palyara mesz ha nem mukodik legrosszabb esetben visszamesz a gyari beallitasokra es elkezded elorol.Igy legalabb mar meglesz 2 palyara a helyes beallitas
Hi All,
A mai nap sem múlt el supermoto nélkül...Örülök, hogy láttam Bohit vígadni...
És persze Duke barátommal is sikerült összefutni!
igen.nagyon jo.szerencsére itt kecson odadják a gokartokét.nem kell venni.hát igen.nekem is lenne mit finomitani még,de már nem volt idö.majd legközelebb.csak attol félek hogy átmegyek mondjuk kakucsra és ott mg nem lessz jo.
Igen!Az lenne a legjobb ha az ember fölmenne a pályára és egész nap ezzel tudna foglalkozni:IDŐ és PÉNZ!
A köridőmérő is nagy segítséget tud nyujtani a helyes beállításokhoz ez igaz!
Nekem is ilyen volt, mikor elvittem kicseréltetni a gumis istennek nézett mert a futófelület felirat mögé lekopott
a suly és a vezetés stilus miatt..gondolj bele..mindenki máshol ül,máshogy tartja a lábát,tesz sulyt a lábra amior le ér ,nem tesz,mennyire terheli az elsö gumit,vagy inkább a hátsot,magas,alacsony szerintem minden számit.ezért nem is fogom elvinni senkihez.majd kitapasztalom.vagy ha nem akkor nem
örülök h a vettem a bátorságot és elkezdtem magamnak álitgatni.majd kitapasztalom.de segitett ebben a köridö mérö is.láttam a különbséget.
Hasonlókat játszottam el én is, csak azt az 1-et nem értem,hogy a gyári adathoz képest miért kell ilyen drasztikusan elállítani a futóművet?
rooftop te nem bmxeztél vagy bmxezel?:D:D:D de hanem akkor bocsi!anno mikor bringáztam asszem láttalak!de ez nem 100:D hi!:)
ja és a gumi kopásán is látszott a javulás..az utolso 20perces végére tükör sima lett szó szerint.