hehe!:D:D:Dkösszi az ajánlatot!nagyontetszik a géped szépen egyben van!De mostmár télen nem veszek motort:):):)és szerintem már nem fogok 2T-vel küszködni...:)de azért kösszi!hi!
350 be van egy 125 ös Honda CRM-em eladó, amin 160as polini henger .polini membrán ,könyyített főtengely (a gyárinál +500 rpm -enyyit vettem észre meg 5-el gyorsabba motor ) arrow kipufogó rendszer van és még sok sok extra ami az alap crm eken nincs pl.: az önindító, gyöngyházmetál festés supermoto plussz enduró szett. Szerintem kezdésnek elég jó kis sm 125ösökhöz képest sokkal erőserbb, nagyon jól megy 35 lóerő körül van plussz adok hozzá egy csomó alkatrészt. újak a fékbetétek kuplunglamella meg már van rajta matricaszett.
sziasztok!már régota kapálok valami kis supermotoért.....:D és a véleményeteket kérném ki h mit gondoltok h ien 125-ben 250-ben miet lenne érdemes venni? 250-be valami 4t-kéne már inkább!ien kis kategoriában lehet jo supermotot venni?a pénz az gáz...:S d emondjuk nem ien uj kategoriás gépet akarok hanem lehet az mondjuk kb 6-7éves is! a késöbbiekben pedig már biztos lesz hitelezve vagy teljes összegért véve egy....de ez a jövö zenéje:);) a husabergröl mit gondoltok pl fs szériák? vagy xt 660? esetleg drz?összehasonlitás stb?.. nem száguldozni akarok jelentem ki hanem valami olyasmit szeretnék majd a késöbbiekben ami brutál gép!érezzem azt h ahogy kijövök egy kanyarbol emeli az elejét és könynedjen a kormány...:D:Dne nevessetek tudjátok h megy ez:DXD nah várom a véleményeket!elöre is kösszi!sziasztok!
és a te dupladobod jo lenne a motoromra?mennyiért adnád?
basszus.nem gondoltam h ilyen bonyolult ez a kipufvásárlás.a hossszaára vastagságára,és a lyuk szélességére kell figyelni?
attól függ mennyiben különbözika gyári kipufogótól a belső felépítése. ha kicsivel nagyobb a nyitás rajta, akkor pörgősebb lesz a motor, ha kissebb,a kkor alul nyomatékosabb lesz. de ezért nem ilyen egyszerű.
nem szeretnék duplacsövet.nagyon bejönnek ezek amiket bemésoltam. de leirást nem találtam sehol sajnos.ahogy látom ezek olyanok h ha kell bele tudom rakni a tompitót.mondjuk kecsón
egy ilyen dob nagyon megváltoztatja a motort?élettartamát befolyáolja?...
350 be van egy 125 ös Honda CRM-em eladó, amin 160as polini henger .polini membrán ,könyyített főtengely (a gyárinál +500 rpm -enyyit vettem észre meg 5-el gyorsabba motor ) arrow kipufogó rendszer van és még sok sok extra ami az alap crm eken nincs pl.: az önindító, gyöngyházmetál festés supermoto plussz enduró szett. Szerintem kezdésnek elég jó kis sm 125ösökhöz képest sokkal erőserbb, nagyon jól megy 35 lóerő körül van plussz adok hozzá egy csomó alkatrészt. újak a fékbetétek kuplunglamella meg már van rajta matricaszett.
De hallod..cseréljük el motorostol
Hulla részeg autós, igazoltatás...
-A jogosítványt kérném felmutatni.
-Nálatok van vazze
basszus.nem gondoltam h ilyen bonyolult ez a kipufvásárlás.a hossszaára vastagságára,és a lyuk szélességére kell figyelni?
Bár nemtudom hogy néz ki mert még nem vettem ki a dobozbol
Vagy csere érdekel
egy ilyen dob nagyon megváltoztatja a motort?élettartamát befolyáolja?...