Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a-a!most néztem a hirdetések között berg smr 570 azthiszem:) nem biztos!de az tuti h 570es volt:)
vagy a 2009esre gondolsz? az még nem jött ki sorozatgyártásban!
talán KTM SMR 560 nem?
igen igen nekem is ugy tünt a videokbol itélve:) és a berg smr pl 570?van abbol egyáltalán másmien?arra mit mondotok?:)
az általat felsorol gépek közül, csak a berg az az amitől ezt az élményt megkapod! az FS széria elég morcos!
hehe!:D:D:Dkösszi az ajánlatot!nagyontetszik a géped szépen egyben van!De mostmár télen nem veszek motort:):):)és szerintem már nem fogok 2T-vel küszködni...:)de azért kösszi!hi!
hé haver

350 be van egy 125 ös Honda CRM-em eladó, amin 160as polini henger .polini membrán ,könyyített főtengely (a gyárinál +500 rpm -enyyit vettem észre meg 5-el gyorsabba motor ) arrow kipufogó rendszer van és még sok sok extra ami az alap crm eken nincs pl.: az önindító, gyöngyházmetál festés supermoto plussz enduró szett. Szerintem kezdésnek elég jó kis sm 125ösökhöz képest sokkal erőserbb, nagyon jól megy 35 lóerő körül van plussz adok hozzá egy csomó alkatrészt. újak a fékbetétek kuplunglamella meg már van rajta matricaszett.
az a vagesz mz a tiéd volt? Láttad az adatlapomon a simsont? azon is hasonló volt hátul..
sziasztok!már régota kapálok valami kis supermotoért.....:D és a véleményeteket kérném ki h mit gondoltok h ien 125-ben 250-ben miet lenne érdemes venni? 250-be valami 4t-kéne már inkább!ien kis kategoriában lehet jo supermotot venni?a pénz az gáz...:S d emondjuk nem ien uj kategoriás gépet akarok hanem lehet az mondjuk kb 6-7éves is! a késöbbiekben pedig már biztos lesz hitelezve vagy teljes összegért véve egy....de ez a jövö zenéje:);) a husabergröl mit gondoltok pl fs szériák? vagy xt 660? esetleg drz?összehasonlitás stb?.. nem száguldozni akarok jelentem ki hanem valami olyasmit szeretnék majd a késöbbiekben ami brutál gép!érezzem azt h ahogy kijövök egy kanyarbol emeli az elejét és könynedjen a kormány...:D:Dne nevessetek tudjátok h megy ez:DXD nah várom a véleményeket!elöre is kösszi!sziasztok!
azzal akrával a 450 kilehelné a lelkét szerintem...
Szerintem se jo rá, csak probálkozok, hátha Amugy meg egy szükitö vagy akármi és már jo is lenne. (gondolom én)
De hallod..cseréljük el motorostol
megvan még!
foxy, mennyibe fájna a gép?
Biztos hogy nem jó rá...láttad már hogy mekkora egy LC4?!? Kétszer beleférne a tiéd...
Erről eszembe jut a fábryból egy vicc.
Hulla részeg autós, igazoltatás...
-A jogosítványt kérném felmutatni.
-Nálatok van vazze
elcserélnéd erre menyit kéne ráfizetnem?
és a te dupladobod jo lenne a motoromra?mennyiért adnád?
basszus.nem gondoltam h ilyen bonyolult ez a kipufvásárlás.a hossszaára vastagságára,és a lyuk szélességére kell figyelni?
A teljesítmény-leadás jellege jó sok egyéb paramétertől is függ (dob hossza, bemenő-kimenő átmérő stb.), szóval tényleg nem egyszerű a dolog...
Nállad van még
mi a helyzet a sisakkal?
Enyémhez is van tompito
Bár nemtudom hogy néz ki mert még nem vettem ki a dobozbol
attól függ mennyiben különbözika gyári kipufogótól a belső felépítése. ha kicsivel nagyobb a nyitás rajta, akkor pörgősebb lesz a motor, ha kissebb,a kkor alul nyomatékosabb lesz. de ezért nem ilyen egyszerű.
ELADÓ!
Vagy csere érdekel
nem szeretnék duplacsövet.nagyon bejönnek ezek amiket bemésoltam. de leirást nem találtam sehol sajnos.ahogy látom ezek olyanok h ha kell bele tudom rakni a tompitót.mondjuk kecsón
egy ilyen dob nagyon megváltoztatja a motort?élettartamát befolyáolja?...