hmm amugy most kellemeset csalodtam...:):):) vannak normális emberek itt a sportmotoron akikkel lehet véleményt cserélni trágár és egymást ócsárlo szöveg nélkül!;):)
Nemazért mert rád akarom sózni csak ugy elmondom hogy sosem főztem meg a motort pedig 2x voltam pályán vele meg elég sokat olyan terepen hogy nocsak.
Amugymeg ott a különolajzás.
Ez a büdös nem büdös téma meg elég érdekes mert én sosem voltam a motortól büdös viszont apámnak a chopperjén ami 750es honda shadow azon meg igen, na ezt nem értettem mert azt mondják a 4t nem bűzlik a chopper mégis néha pedig semmmmmi baja
én nem ugy értem a küszködést!hanem h kevergetni állandoan a bengát bele büdösleszek töle és elég könnyü öket meg fözni:S:) volt 2t-m egy 125ös futurám!igaz egyszer sem föztem meg mert nagyon figyeltem rá:) de akkor is:S:)huppsz bocsáss meg az nem berg volt hanem husqvarna:D:Dsmr 570 http://www.kepesmotor.hu/husqv... ezekhez mien az alkatrész utánpotlás?:)
Nekem sikerült bekötni az elektronikát
az nem tetszik abban amit belinkelt hogy az oldala akkora mint egy focipálya nagy teli oldala van ha értitek mire gondolok.
jahjah megy mint az állat
a rendszámot természetesen nem tudtam elintézni de ma már nem buszoztam az iskolába
Nemazért mert rád akarom sózni csak ugy elmondom hogy sosem főztem meg a motort pedig 2x voltam pályán vele meg elég sokat olyan terepen hogy nocsak.
Amugymeg ott a különolajzás.
Ez a büdös nem büdös téma meg elég érdekes mert én sosem voltam a motortól büdös viszont apámnak a chopperjén ami 750es honda shadow azon meg igen, na ezt nem értettem mert azt mondják a 4t nem bűzlik a chopper mégis néha pedig semmmmmi baja
De a 2t miért küszködés? Szerintem inkáb a 125 4t a küszködés.