1 olyan kérdésem lenne hogy, ha a telokon ugye tudom állítani a húzó ill nyomo fokozatokat. melyik milyen céllal szólgál is mit kellene észrevennem ha pl gyengittem a nyomofokozatot
Hello Lukács!
Mióta elhoztam tőled a gatyát, még csak ma volt rá lehetőségem hogy normálisan kipróbáljam. Mondjuk ilyen időben már elég hideg van benne, meg csizma nélkül nem az igazi, de nagyon jó nadrág! Meg valószínű hogy beújjítok egy csimmára is, mert elég hülyén éreztem magam nélküle. Köszi mégegyszer Üdv!
Sanya! Majd a héten megcsöröglek , megtaláltam a DVD-t van rajta 2 xgames supermoto meg a supercross the movie nameg pár promoto.hu-rol töltött hülyeség
Napot mindenkinek!Hol közlekedik ez a Hím-r gyerek? Sajnos eurosport2 NINCS de én már felvetettem dvd-re a spanyol nagydijat!Ott feszít rajta a néger babucika is!
Mióta elhoztam tőled a gatyát, még csak ma volt rá lehetőségem hogy normálisan kipróbáljam. Mondjuk ilyen időben már elég hideg van benne, meg csizma nélkül nem az igazi, de nagyon jó nadrág! Meg valószínű hogy beújjítok egy csimmára is, mert elég hülyén éreztem magam nélküle. Köszi mégegyszer Üdv!
de ahogy hallom eladó Tóth Ádám motorja (persze revizió után), érd: motor@andlhusqvarna.hu
http://freecaster.tv/1000003_1...
GYÓÓÓÓÓ
Supermoto
Világbajnokság, Spanyolország felvételről.
Délben superbike VB 1futam Eurosport1
Vallelunga , Italy aszfalt mániásoknak kötelező!
Sok gyári versenyző lesz jelen!
Rengeteg meglepetés, újdonság 2009. évre.
Biaggi RSV superbike például.
Szép napot Nektek!
Pussz!
Foxy
A macsekokról nem mondok le!
Remélem is!
Remélem megjön a jói dő, mert még sokat szeretnék mocizni a kis Bergel.