Én már tegnap tudtam hogy te vagy az! Amikor beraktad a fotód, egyből összeállt a kép! Meg a Husqvarna fórumot is olvasom
Kicsi a világ!
Ígérted, hogy küldesz valamit mocit emailbe de nem jött semmi!
Sziasztok.Énsem hallottam jót olaszmotorrol autókrol szinte csak rosszat(persze kivétel a fanok)Mit vegyek kérdésre mindig aztmondom...annak aki nemtud javitani/nemért hozzá csak 0-km-es motor vegyen...
szerintem biztos hogy nem a folytás miatt!ha veszel egy sportdobot pl a zsir uj motorodra, attol függetlenül megmarad a garancia!ha te magad otthon megbontod a blokkot és sufnizol rajta bármit akkor elveszti el a garanciáját!szoval szerintem csak a blokk csavaroknak kell ugyan ugy maradniuk ahogy volt h érvényes legyen a garancia!de ez csak szerintem...:)
Komolyan úgy érzem, hogy ha mondjuk nem kéne figyelnem az árcédulát mert egy jó tündér rendelkezésemre bocsátaná a kiszemelt típus vételárát akkor se tudnám mit vennék meg nyugodt szívvel!
Azon kívűl, hogy egy eséstől szét tört a hűtő, és egy szintén eséstől szét tört a blokk, a többi gondot miért nem garanciában csináltata az ember ha a motor új volt?
Mert ezek versenymotorok, azoknál a tartósság egészen mást jelent mint egy utcai motornál: bírjon ki egy futamot anélkül hogy szétesne.
Mondjuk az Aprilia az egy másik kategória, ott nem a versenymotorság miatt vannak a problémák (szerintem)...
http://totalbike.hu/nepitelet/?op=itelet
&cat_id=79132
de miért van ez így? őszintén nem nagyon értem.
ha rendesen van szervizelve, sőt általában mindenki sűrűbb intervallumokban cserél olajat meg minden mást... és mégis valahogy olyan érzés kezd kialakulni bennem hogy nincsen egyetlen olyan supermoto se amelyiket tartósan nagyobb meghibásodások nélkül lehetne használni.
Én már tegnap tudtam hogy te vagy az! Amikor beraktad a fotód, egyből összeállt a kép! Meg a Husqvarna fórumot is olvasom
Kicsi a világ!
Ígérted, hogy küldesz valamit mocit emailbe de nem jött semmi!
elolvastam
kiakadtam
elszomorodtam
teljes
káosz ez az egész!
Mondjuk az Aprilia az egy másik kategória, ott nem a versenymotorság miatt vannak a problémák (szerintem)...
http://totalbike.hu/nepitelet/?op=itelet
&cat_id=79132
ha rendesen van szervizelve, sőt általában mindenki sűrűbb intervallumokban cserél olajat meg minden mást... és mégis valahogy olyan érzés kezd kialakulni bennem hogy nincsen egyetlen olyan supermoto se amelyiket tartósan nagyobb meghibásodások nélkül lehetne használni.