Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó hát nekem nem megy kell az antihopping és kész
Mé" ne tudnád? 2T-vel is teljesen f#szán csúsztatják keresztbe pedig azon motorfék majdnem 0!
de akkor nem tudod csúsztatni fék+motorfék is kell hozzá nekem rxen volt z4 elől..botrányos. de amúgy a fényes aszfalton minden elpörög...
Be köll húzni a bal kéznél elhelyezett, erre a célra szolgáló kart!
Z4-et az enyém még nyáron is kipörgette kicsit fényesebb aszfalton!
kell az bazze. azzal tudsz csúsztatni.nem szakad ki a blokk amikor 5ből visszarakod 3ba.
Aki tud motorozni annak pont hogy nem kell antihopping!
nekem nem akart tapadni a hátsó amúgy...megfogtam ledöntöttem és füstöltem egy picit mind2 oldalt,utána már jó volt,hondás srác is így volt neki,neki metzeler mez4 van fent,lószar...a wres srác is szídott mindenkit,vágott slickje semmit nem fogott
a 640be meg a 660ba van antihopping...nem hiába..tudnak motorozni... mi is pislogtunk rendesen
Mondjuk ilyen hidegben már a f#szom menjen utcán...de éjjel azért eshetne kicsit az eső, holnap megyünk Nyársapátra zőődet tesztelni.
Akkor volt nagy szájtátás mi?
7en mentünk egy dobogókövet aprilia sxv 550 ktm 690 sm 660 smc 640sm yamaha wr450 honda crf 450 meg én... a szokásos kis csapat megint jó kis hangzavart sikerült összehozni
Tucc élni!
na zsír.én is jót mentem de itt sincs meleg, és még a leányzóval is összejöttem
Húúú de geci brutál k...jót motoroztam. Csak elég hűsi van A lábam elég jól át fázot pedig két nadrág volt rajtam.
Hát, ha a képeken szereplő leányzót is adod hozzá, akkor elgondolkozom rajta!
énszivesen cserélek veled egy az egyben
ja, ha beindul a motor....ha nem akkor berugom a babettát izé betekerem...az ellen legalább van esélyed gyorulásba
Szerintem ez a veszély egyikünket se fenyegeti!
Kivéve ha tele vagy zsével.
Ha szereted, ha nem nem nagyon tudsz mást csinálni!
Nem szeretem ezt a játékot.
Ez már csak egy ilyen játék...
Ja ja nekem is teljesen igy van ahogy te le írtad csak az enyém occsób
Legalábbis ez a terv! Persze csak ha elviszi valaki jó áron a nehezéket...