Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leverek egy fülest
ŐŐ ez no komment te kis bőrnélküli seggü meséld csak el itt a topikban
És sokkal szerényebb is vagy
na bazzeg ez volt a bunkoság meg nagyképüség nem azért a 2ft-ért de szerintem fényévekkel jobban nyomom a kerot mint te
Vigyázzá magadra, mert könnyen ez lehet a vége!
Jah annyit megoldok
verés kell kolléga? msn-en irjad mikor,hol azt már megiskapod,ne ide piszkics
És tuti obban kerekezek minz az ezelőtti barátod
Ú bazz péntek este mekkora élet volt Nyír1en.. Mentünk kocsikázni haverokkal én meg már itthon "jól voltam" kategóriába számítottam, de amit a bolond spanjaim leműveltek, hááttt... könnyesre röhögtem magam A gyros-gyárba elkezdte fűzni a pultoscsajt, meg beszólt mindenkinek - olyanokat, hogy szerelmespár, erre odaordít: fogjad szorosan, mert még elszökik... a gyerek nem kicsit nézett- krva nagy volt
az szopás,sajnos énse 10ezressel törlöm ki a seggem,igy pihen egy darabig a motor
de azért 1 mátyást csak tudsz szedni a belépöre nem nagy összeg és k#rvára megéri
Szefasztok mi a helyzet szpájkolléga ne offoljátok szét a superltyo topikot...,mer közzétek csapok Lányok akik most szakitottak engem keressetek: KTM-em van
szeretnél jobb minőséget?....
Az hagyján, de 1. milyen balf#szul van fényképezve 2. milyen kib#szottul pixeles a kép!
Jaja sztem megyünk vagy 3an 4en, csak még nem dőlt el... Nincs sok kedvem, se lém Csóróság van... Most viszi el a 120. ezrest a moci
ne is mond,hányinger elkap végig nézek rajtuk de a korányinál szoktak jo bulák lenni
Okés... Ma is voltam Kállóba, csak épp autóval voltunk haverommal... Mennyi picsa megfordul a buszállomáson bazz... Mondjuk olyan 80%uk a botos kategória (bottal se piszkálnám meg )
uhhh de patkány vagy
TEREMCROSSRA jösz/jöttük nagy banzáj lesz
a kép címe : A csótány.
Hmmm nemtom... Most volt újrafényezve a mocija, aztmondta... meg most akar karbit cserélni + ilyenek... sztem egyről beszélünk Nagy bandázásokat szoktunk nyír1en csapni... Volt olyan hogy mentünk a körúton ahol van egy mol kút, nem tudom jobban körülírni lecsaptuk az utat a parkon keresztül a csávó meg majdnem leütött minket Haverom Rákóczi téri motorhanyattvágásáról (ami mellesleg a régi enyém - szal RX 50) ne is beszéljünk
Mondjuk erre most asszem - kivételesen - ráhibáztál!
nah ha kész lesz a verdád elgurulhacc erre felé ha van kedved
mármint Nagykálloba
Szia
de genyó