Sziasztok!
Megérkeztem én is nemrég (170km).
Köszi mindenkinek a napot, föleg Roof-nak, tényleg jol összecsöditette a népet.
Nekem kicsit sokan is voltunk néha a pályán. Persze azoknak könnyü akiknek hátra nem kell forgolodni...
Külön köszönet a keménymagnak akik szombat este elkezdték az alapozást,és velem ünnepeltek(titokban )
Köszönet illeti még Börni barátomat is,aki aljas módon mézes ízesítésű gyümölcspárlatával sikerült elérnie,hogy tér-idő kontiniumot ugorjak és még véletlenül se tudjam a futóművét eltekergetni a mai nap folyamán
Super nap volt!
Örülök hogy találkoztam azokkal is innen a fórumról, akivel eddig még nem volt szerencsém!
Luki! Külön gratula, nem kevés embert "rántottál" össze! AZ ERŐ VELED VAN!
Megérkeztem én is nemrég (170km).
Köszi mindenkinek a napot, föleg Roof-nak, tényleg jol összecsöditette a népet.
Nekem kicsit sokan is voltunk néha a pályán. Persze azoknak könnyü akiknek hátra nem kell forgolodni...
te is tudod egy sör nem sör,2sör fél sör,3 sör majdnem sör,4 sör 1 sör-----1 sör nem sör......
Gratulálni nem kellet volna,csak én ünnepeltem a saját kis életemet
Persze a gyógysör meg nem kellett.
Valamihez gratulálnunk kellett volna?
Köszönet illeti még Börni barátomat is,aki aljas módon mézes ízesítésű gyümölcspárlatával sikerült elérnie,hogy tér-idő kontiniumot ugorjak és még véletlenül se tudjam a futóművét eltekergetni a mai nap folyamán
Én várom a folytatást.....
a seggemet hagyjuk! az kikopott az ülésen való csúszkálásban.... ennyi.......
Az a kurva bőrruha kidobja nagyon a vonalaimat.
ennyire félreérthető?
A bukta, amit a teksoban vettem reggel........ (csakhogy senki ne gondoljon rosszra...)
amúgy meg szívesen
Köszi hogy elcipeltél!
Tudom, hogy már reggel 6-kor a tököd kivolt velem (lekváros vagy túros?........ )
Kösz még1x!
fel vannak töltve a képek változtatás nélkül időrendi sorrendben nézd meg!
és egy videot is csináltam!
Mindenkinek gratula!
Nagyon jó volt ma Kakucson .Gratula a főszervező Úrnak!
Az XT-s srácnak pedig még egyszer bocsánat….
Örülök hogy találkoztam azokkal is innen a fórumról, akivel eddig még nem volt szerencsém!
Luki! Külön gratula, nem kevés embert "rántottál" össze! AZ ERŐ VELED VAN!