Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol vagy Zsí etetés van és jön a gondozód,és le is ápól
De az aládvalóval együtt gyere
lesz melegkutyás is tavvaly is volt,mi meg a Gyurival a konténerbe viszkiztünk
Sanya meglehet hogy kimegyünk,hallod giraffe arra az étcsoki piskótára emlékezel lekvárral a közepén?
iziben mert kárt teszünk a Giziben
Sikátorba és utána fizettek a bácsik vagy csak az ízéért
Gyekujem peknye = köszönöm szépen! Kiskoromba sítáborokba jártam, a nagy csehszlovákiába...Deli csoki, Botas cipő, meg a knédli...na azt momentán utálom most is!
Akkor egy üveg jägert küldess oda, iziben...meg a mobil hot-dogos kocsit. Ott ebédeltünk 2-3, na jó 4 hot-dogot fejenként...
gyere má
kola+fanta kb csak sokkal trébb ....bármit mondanak csak vigyorogj és monnyad egy fojtában:gyáku jám
ismerem a pályatulajt az odahoz az bármit ami kell. Nagyon jó fej a Gyuri.
és abba van alkohol?
KOFOLA
hétvégére megbaszódik az idő állitólag 20 fok eső meg ilyesmi
itt a leírás csak hát ember legyen aki érti

http://www.supermotard.sk/imag...
Kösz Sanya én is ........ téged
itt találni pár infót szerintem www.kartingteam2001.sk
ahogy kivettem 1000 SK a nevezés minden kategoriában, csak nem kérnek-e valami + biztósítást vagy egyebet? Ez a kérdés!
De ha nem, akkor te szaladsz ki a helyi krimóba, valami specialitásért...
oksi, sasolok
supermotard.sk
Vmi sk. oldalon fennt van,most skubizom, talán a solo race-n
jaúúú
Mit lehet tudni erről a rendezvényről? Pl.: Vasárnap mikor kezdődik nevezési díj stb...?
Sanya! De ha jössz, akkor te hozod az agancsos kólát!
Mi ott leszünk Holdonner,Tóth, Lombrágó(Giraff64),én
Hali györökök
Aki nem megy a VB-re és van kedve,ki hetne dunaszerdahelyre a slovák OB-re lesz egy csomó kategória( versenyszimulációnak pont jó) vagy csak nézelődni...szombat du. szabad edzés vasárnap racing

Monnyuk HULIGANUS úr nem jönne el ...vagy 1-2 vakmerőbb figura...kb. olyan szint is van mint ha a GoGo-n körözgetnél...pont jól jönne a GoGo elött tréningnek