Semmi gond én isle szoktam maradni!
Benne vagyunk a szektor alakításba a depóban meg fülelünk majd hátha halljuk a magyar szavakat, ez jó taktika szokott lenni
Elmentettem, de valami gáz van a telómmal, csak a nevet tárolja el. Vagy csörgess meg most mondjuk.
Foxy : akkor 09.07.? Husaberg bejáratásos, gerilla grill, jägermeister party?
Sok sikert hozzá, egészséget, és balesetmentes km-t! Illetve üzemórát!
Buschard2:
Lehetetlen végigolvasni az összes hsz.-t, ha kimarad 1nap, már nem vagyok képben.
Találkozzunk a depóban, vagy alakítsunk ki egy Magyar szektort!
Foxy: Elfogadták a hitelt? Megvan tutira a vas? Gratulálok hozzá!
Lacika_kjc:
Küldök!
Hétvégén Greinbach-ban lesz a tuti...
Készüljél Kakucsra: Szeptember 7. GO Go 2!
Bizony BIKER barátom mi holnap reggel indulunk és remélem 11-re már ott vagyunk. Estére fényképes helyzetjelentés lessz! Majd ha megérkeztek küldj sms-t és találkozunk.
Ezeket neked fotóztam ma Szolnokon! A qlinkbe valami suzuki125-ös blokk van a másik Kymco az csak 50-es.Mindkettő 4-500 között van.Nem néznek ki rosszul.
helló bájkör
ha itt leszel felraksz pár képet?már ugy megnézném öket.ugy is jo ha imélben küldessz.de szerintem az lassú.
más:
hétvégén lesz valami tuti?lehet h kellene motorozni van még a gumiból egy kicsi
Sőt Ők még a supermoto-ban is képben vannak...
Na mi újság a Magyar különítménnyel? Mikor futunk össze a depóban? Ha jól tudom SMLaca és Slash már szombaton ott lesz.
Mi vasárnap hajnalban indulunk, terveim szerint reggel 8-ra érünk oda.
Rooftop: Már megint szervezkedel?
GO GO2
Remélem az általam favorizált versenyzőket eltudom juttatni, a tiltott rendezvényre! (Csabi, Lacika, Balu)
A vicc, hogy nem vicc... Idén másoccor szerveztem meg a Dunaújvárosi Quados-Motoros Jótékonysági Estet , Hidi Miki show-val, szlalom-versennyel, felvonulással stb...
Kijött kb 40 motoros helyből ( plusz két tucat az ország más részeiről ) - a helyiek meglátták a szlalompályát, és rögtön sztenderre rakták a motorokat. "...Úhhh, ott nem férünk eeeel, ilyen kis helyen neeeem..." stb.
Érdekes, a ZZR a 3 dobozzal , meg a 800 as Polaris két személlyel kényelmesen elfért, csak ők nem a 600-as sportgépekkel. No mindegy, a 6-oson 250-nel egyenesen menni biztosan nagyobb kihívás...
Benne vagyunk a szektor alakításba a depóban meg fülelünk majd hátha halljuk a magyar szavakat, ez jó taktika szokott lenni
Csabi meg hétvégén megkapja...
Igen, ott leszek, már 6.-án este és csapunk egy nagyon görbe estét!
A bejáratást meg a jövőhétre tervezem!b
Foxy : akkor 09.07.? Husaberg bejáratásos, gerilla grill, jägermeister party?
Sok sikert hozzá, egészséget, és balesetmentes km-t! Illetve üzemórát!
Lehetetlen végigolvasni az összes hsz.-t, ha kimarad 1nap, már nem vagyok képben.
Találkozzunk a depóban, vagy alakítsunk ki egy Magyar szektort!
Foxy: Elfogadták a hitelt? Megvan tutira a vas? Gratulálok hozzá!
Lacika_kjc:
Küldök!
Hétvégén Greinbach-ban lesz a tuti...
Készüljél Kakucsra: Szeptember 7. GO Go 2!
SMLaca:
Küldj maiben egy számot légyszíves!
Várjuk nagyon a helyszíni beszámolót!
ha itt leszel felraksz pár képet?már ugy megnézném öket.ugy is jo ha imélben küldessz.de szerintem az lassú.
más:
hétvégén lesz valami tuti?lehet h kellene motorozni van még a gumiból egy kicsi
Ezüst szinű opel astrával megyünk.2db kétméteres srác meg apu tuti megismertek majd
Na mi újság a Magyar különítménnyel? Mikor futunk össze a depóban? Ha jól tudom SMLaca és Slash már szombaton ott lesz.
Mi vasárnap hajnalban indulunk, terveim szerint reggel 8-ra érünk oda.
Rooftop: Már megint szervezkedel?
GO GO2
Remélem az általam favorizált versenyzőket eltudom juttatni, a tiltott rendezvényre! (Csabi, Lacika, Balu)
itt biztos csinálnak
VB-re jössz?
Nem tudja valaki, hogy hol tudok rajtszám matricát csináltatni?-amit hivatalos versenyen is elfogadnak.
Kijött kb 40 motoros helyből ( plusz két tucat az ország más részeiről ) - a helyiek meglátták a szlalompályát, és rögtön sztenderre rakták a motorokat. "...Úhhh, ott nem férünk eeeel, ilyen kis helyen neeeem..." stb.
Érdekes, a ZZR a 3 dobozzal , meg a 800 as Polaris két személlyel kényelmesen elfért, csak ők nem a 600-as sportgépekkel. No mindegy, a 6-oson 250-nel egyenesen menni biztosan nagyobb kihívás...
Szólok a srácoknak, bár csupa-csupa 'köcsög-kis-kawasakis' gyerek mindegyik , aki csak a fagyizóig szeret menni!
Szeptember 6-7 Kukucska!