Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóestét! holnapra tervezett valaki kakucsringet? mi ott leszünk!
Semmi gond én isle szoktam maradni!
Benne vagyunk a szektor alakításba a depóban meg fülelünk majd hátha halljuk a magyar szavakat, ez jó taktika szokott lenni
Köszönöm, aranyos vagy, de nem fog összejönni.
pedig ha Győrig eljönnél vonattal akkor el tudtunk volna vinni
Balu, Lacika pár fotó.
Csabi meg hétvégén megkapja...
Köszönöm!

Igen, ott leszek, már 6.-án este és csapunk egy nagyon görbe estét!

A bejáratást meg a jövőhétre tervezem!b
Elmentettem, de valami gáz van a telómmal, csak a nevet tárolja el. Vagy csörgess meg most mondjuk.
Foxy : akkor 09.07.? Husaberg bejáratásos, gerilla grill, jägermeister party?
Sok sikert hozzá, egészséget, és balesetmentes km-t! Illetve üzemórát!
Igen, megvan a motorka, már a Promotonál várja, hogy kapjon rendszámot és a jövőhéten már gurulunk is!
Ok.Bár a multkor elmentetted a számom nem?Azért küldöm.
Buschard2:
Lehetetlen végigolvasni az összes hsz.-t, ha kimarad 1nap, már nem vagyok képben.
Találkozzunk a depóban, vagy alakítsunk ki egy Magyar szektort!

Foxy: Elfogadták a hitelt? Megvan tutira a vas? Gratulálok hozzá!

Lacika_kjc:
Küldök!
Hétvégén Greinbach-ban lesz a tuti...
Készüljél Kakucsra: Szeptember 7. GO Go 2!

SMLaca:

Küldj maiben egy számot légyszíves!

Várjuk nagyon a helyszíni beszámolót!
Hello Foxy!Gratula a mocihoz. Egy jótanács:ezt a vasat ne tegezd le mindjárt őt egy darabig magázni kell!
Bizony BIKER barátom mi holnap reggel indulunk és remélem 11-re már ott vagyunk. Estére fényképes helyzetjelentés lessz! Majd ha megérkeztek küldj sms-t és találkozunk.
Ezeket neked fotóztam ma Szolnokon! A qlinkbe valami suzuki125-ös blokk van a másik Kymco az csak 50-es.Mindkettő 4-500 között van.Nem néznek ki rosszul.
Sajna nem tudok menni, mert költözködöm.
helló bájkör
ha itt leszel felraksz pár képet?már ugy megnézném öket.ugy is jo ha imélben küldessz.de szerintem az lassú.
más:
hétvégén lesz valami tuti?lehet h kellene motorozni van még a gumiból egy kicsi
Én írtam már hogy megyünk 4-en de nem jött reakció, pedig szívesen összefutnánk mi is veletek a depóban
szeva. olvasom hogy lehet jösz er.én meg pont tapolcai vagyok.:)
én olyan 7 óra körüli indulásra gondoltam de lehet hogy előbb.
Ezüst szinű opel astrával megyünk.2db kétméteres srác meg apu tuti megismertek majd
Sőt Ők még a supermoto-ban is képben vannak...
Na mi újság a Magyar különítménnyel? Mikor futunk össze a depóban? Ha jól tudom SMLaca és Slash már szombaton ott lesz.
Mi vasárnap hajnalban indulunk, terveim szerint reggel 8-ra érünk oda.

Rooftop: Már megint szervezkedel?
GO GO2
Remélem az általam favorizált versenyzőket eltudom juttatni, a tiltott rendezvényre! (Csabi, Lacika, Balu)
Szia!
itt biztos csinálnak

VB-re jössz?
Szeretem a kihívásokat!

Nem tudja valaki, hogy hol tudok rajtszám matricát csináltatni?-amit hivatalos versenyen is elfogadnak.
A vicc, hogy nem vicc... Idén másoccor szerveztem meg a Dunaújvárosi Quados-Motoros Jótékonysági Estet , Hidi Miki show-val, szlalom-versennyel, felvonulással stb...

Kijött kb 40 motoros helyből ( plusz két tucat az ország más részeiről ) - a helyiek meglátták a szlalompályát, és rögtön sztenderre rakták a motorokat. "...Úhhh, ott nem férünk eeeel, ilyen kis helyen neeeem..." stb.

Érdekes, a ZZR a 3 dobozzal , meg a 800 as Polaris két személlyel kényelmesen elfért, csak ők nem a 600-as sportgépekkel. No mindegy, a 6-oson 250-nel egyenesen menni biztosan nagyobb kihívás...
Ez tetszik........................
Ok, egy fürdéssel egybekötjük ( az már legutóbb - a Verdanapok-on - is jó mulatság volt... )

Szólok a srácoknak, bár csupa-csupa 'köcsög-kis-kawasakis' gyerek mindegyik , aki csak a fagyizóig szeret menni!
Szió!

Szeptember 6-7 Kukucska!