Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végülis lehet már tudni, hogy mikor lesz? kicsit lemaradtam a dolgokról mostanság...
Megállunk fürcsizni is?

Ha gondolod hívj másokat is!
Akkor ezt megbeszéltük!

De hozzáteszem, hogy csak finoman szeretnék túrázgatni, mert élve akarok hazajönni.
Akkor hétvégén nem leszek net közelben, ezért majd sms-t írok, hogy mi a helyzet!
Van az már február is talán ! Esetleg egy Dunaújváros - Balaton-felvidék ?
Már nyár eleje óta készülök egy D.földvár - B.Földvár - Kapolcs - Tapolca - Keszthely karikára.
Nekem is csak péntektől vasárnapig jó! Benne vagyok egy közös túrázásban, már úgyis március óta tervezzük!
Próbáld péntek-vasárnapra időzíteni az érkezést: akkor meg tudjuk toldani 1-2-3 nap közös motorozással is ( már úgy is időszerű lenne ) !
csak nyugodtan ....szavahihető ember vagyok ....és amint írtam,ha éppen ráérünk,akkor szívesen összefutnánk Veletek! (ja,mondjuk nekünk általában csak a vasárnapok jók,mert addig mindenki dolgozik. )
Rendben, ha tudom már merre megyek, akkor dobok fel egy üzit ide.
Okés! Vigyázz mert szavadon foglak!
nagyon szépen köszönöm a meghívást. ja,és ha tudod már a több napos országjáró túrád útvonalát,akkor azt megírhatnád,mert ha olyan helyen jártok ahová mi is el tudunk menni,akkor szívesen csatlakoznánk hozzátok 1 nap erejéig.
Dunaújvárosi szállással/idegenvezetéssel meg tudom támogatni a projektet !

( ...és olyan sok hülye kanyar sincs erre mint a Mátrában )
Okés, megértelek! De ha mégis kikapcsolni támad kedved, akkor tudd, hogy mi szívesen látunk!
Akkor jó járatást, reméljük minnél előbb sikerül elkezdened
óóó,köszike ...szívesen mennék én,de Kakucs messze van tőlünk és most újra ezerrel kell tanulnom az október eleji vizsgámra is ....de remélem egyszer sikerül összefutnunk.
Még nincsen pontos terv, de egy több napos túra lesz országon belül.
Köszönöm szépen!

Szeptember 7.-én szívesen látunk Téged Kakucson a MOTO A GO-GO 2-n!
Merre fox/tervezed járatni?
Foxi! Gratulálok az új motorodhoz! Legyen hozzá nagyon sok szerencséd!
Majd szólnak, hogy mikor lesz kész.

Hétfőtől csütörtökig dolgozom, de péntektől vasárnapig járatást tervezek!
okés mert lehet hogy lesz egy pályázó
Mikor mész érte?
hogy a fenébe ne lehetne! jöjjön mindenki aki csak tud!
Köszike!

Most már legalább bizti!
Apropó a GO-GO-n lehet KTM 950-es SM-el indulni?
Sziasztok!

Gratula már sokadszorra a motorodhoz