De hozzáteszem, hogy csak finoman szeretnék túrázgatni, mert élve akarok hazajönni.
Akkor hétvégén nem leszek net közelben, ezért majd sms-t írok, hogy mi a helyzet!
Van az már február is talán ! Esetleg egy Dunaújváros - Balaton-felvidék ?
Már nyár eleje óta készülök egy D.földvár - B.Földvár - Kapolcs - Tapolca - Keszthely karikára.
csak nyugodtan ....szavahihető ember vagyok ....és amint írtam,ha éppen ráérünk,akkor szívesen összefutnánk Veletek! (ja,mondjuk nekünk általában csak a vasárnapok jók,mert addig mindenki dolgozik. )
nagyon szépen köszönöm a meghívást. ja,és ha tudod már a több napos országjáró túrád útvonalát,akkor azt megírhatnád,mert ha olyan helyen jártok ahová mi is el tudunk menni,akkor szívesen csatlakoznánk hozzátok 1 nap erejéig.
óóó,köszike ...szívesen mennék én,de Kakucs messze van tőlünk és most újra ezerrel kell tanulnom az október eleji vizsgámra is ....de remélem egyszer sikerül összefutnunk.
Ha gondolod hívj másokat is!
De hozzáteszem, hogy csak finoman szeretnék túrázgatni, mert élve akarok hazajönni.
Akkor hétvégén nem leszek net közelben, ezért majd sms-t írok, hogy mi a helyzet!
Már nyár eleje óta készülök egy D.földvár - B.Földvár - Kapolcs - Tapolca - Keszthely karikára.
( ...és olyan sok hülye kanyar sincs erre mint a Mátrában )
Szeptember 7.-én szívesen látunk Téged Kakucson a MOTO A GO-GO 2-n!
Hétfőtől csütörtökig dolgozom, de péntektől vasárnapig járatást tervezek!
Most már legalább bizti!
Gratula már sokadszorra a motorodhoz