Nem vallott szégyent no!
Lacika és Csabi is nagyon ügyesen terelgeti a vasat kecsón.
Ma a motomaxos fiúk mentek 41,8-at. De sajna a transzponderes mérés nem működött ma.
Meg semmi más sem. Jól lebolondítottam a fiúkat, oszt senki nem jött ki a pályára, kivéve Lacika, és Motard44 de ő csalt mert a motort kurvára nem hozta!
Sajna ez nem jött be.
42 alatt már nagyon meleg a pite! sanya aszem 92 vagy 93 métert ment, 95el nyerték a versenyt. azt mondta, volt motor dobálás rendesen, de nem az ő részéről!
se Kakucson, se Kecskeméten nem lehet 33at menni, de mint biker1000 barátom mondta, stabil 43at meg Kecskeméten, amit meg kell hogy hagyjam nagyon jó idő!
Délelőtt dolgoztam, délután elmentem Sirokra, motorosfelvonúltam aztán Egerbakta-Bátor útszakaszt nyüstöltök kicsit egy motoros barátommal.
na ma levittem kerek 33 ra az idöt ,de sajna esés lett a nap zárása
jó felemás mondat lett
biker ha megjöttél a nyaralásbol remélem bepotoljuk a motorozást.
motard köszi a csizmát nagyon jó lett (mondjuk az egyik csat leszkadt az esésben )
hol tudok rajtszámot venni,azt tudja valaki?fehér alapon kék számok kellenének. 66 köszi
Mert nem kell Kenya-alsóba elautózni, ha egy olajszűrőt akarsz majd venni hozzá... És a számla végén sem lesz annyi nulla, hogy a blokkra függőlegesen nyomtasson a pénztárgép hogy kiférjen...
én tesztnapon mentem vele , egy évvel előtte mentem egy RM 125 össel cross pályán az még úgy ahogy jó volt aztán az exc 250 után felültem a 250F re és akkor eldöntöttem hogy nekem 250 4T motorom lesz
Túl hangos volt a sajtó! !
Nagyon sok okot fel tudok sorolni miért nem nálunk, építik meg a pályát.
De mindegy! Tényleg az a fő, hogy épül egy MotoGP pálya! ! ! !
Egy csomó embernek lesz munkája, míg elkészül és szerintem utána is. Az viszont tényleg kár, hogy kelet Mo. nem fejlődik vagy csak nagyon nehezen.
Lacika és Csabi is nagyon ügyesen terelgeti a vasat kecsón.
Ma a motomaxos fiúk mentek 41,8-at. De sajna a transzponderes mérés nem működött ma.
Meg semmi más sem. Jól lebolondítottam a fiúkat, oszt senki nem jött ki a pályára, kivéve Lacika, és Motard44 de ő csalt mert a motort kurvára nem hozta!
Sajna ez nem jött be.