Gondolom azon múlott, hogy mennyi önrészt pumpál bele , aki befogadja. Egyébként már tavaly októberben a battai helyszíntől volt hangos a sajtó - szóval lett volna idő azért erre...
A Turizmus Rt. részvétele teljesen érthető - így legalább közvetlenül jön vissza egy része a befektetett energiának. ( Nekem a közelség miatt Batta sokkal jobb lett volna, de így sem bánkódom. Van pályánk -ill. lesz- és ez nem kis dolog. )
Az okát nem tudom, de tavaly ősszel kint volt Stefi meg Martinez Battán, az egyik M6-hoz közeli, de kihasználatlan telken. Akkor -ha a MOL is megtámogatja- ott épült volna fel a pálya.
Kösz a kimeritő választ már régota cseszi a csőrömet egy ilyen kereplő főleg miota Ujszilváson volt szerencsém egész nap nyüstölni egy ilyet kokrétan ezt:
Nekem SX250-hez volt szerencsém,sztem az használhatatlan. Olyan durva gázreakciókat csinált,hogy beszartam.Monnyuk lehet hogy pár év robogózás után nem pont ilyennel kellett volna kezdeni és nem pont crosspályán...
A Turizmus Rt. részvétele teljesen érthető - így legalább közvetlenül jön vissza egy része a befektetett energiának. ( Nekem a közelség miatt Batta sokkal jobb lett volna, de így sem bánkódom. Van pályánk -ill. lesz- és ez nem kis dolog. )