Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom azon múlott, hogy mennyi önrészt pumpál bele , aki befogadja. Egyébként már tavaly októberben a battai helyszíntől volt hangos a sajtó - szóval lett volna idő azért erre...

A Turizmus Rt. részvétele teljesen érthető - így legalább közvetlenül jön vissza egy része a befektetett energiának. ( Nekem a közelség miatt Batta sokkal jobb lett volna, de így sem bánkódom. Van pályánk -ill. lesz- és ez nem kis dolog. )
Seni nem tudja miért buktuk el! A város nem kapott választ.

http://www.szazhalombatta.hu/b...

Szép reggelt mindenkinek!
Nem - Valenciára. Nekem tetszik a vonalvezetése - bár egyesek szerint ' 21. századi tucatpálya ' kinézete lesz.
Az okát nem tudom, de tavaly ősszel kint volt Stefi meg Martinez Battán, az egyik M6-hoz közeli, de kihasználatlan telken. Akkor -ha a MOL is megtámogatja- ott épült volna fel a pálya.
Kösz a kimeritő választ már régota cseszi a csőrömet egy ilyen kereplő főleg miota Ujszilváson volt szerencsém egész nap nyüstölni egy ilyet kokrétan ezt:
írj ide info kukac hasznosholmik pont eu
Jó éjt!
5kó kelek
További szép estét!
az kafa

Én megyek Visontára motorkát nézni.
Husqvarnával fű nyírás 1000rel....
A jelszó:hajánálhelyénélhülyénélhijéna(Frédi&Béni) de ez komoly,nincs benne cukor

Én mennék, de dolgozom estig!

Vasárnapra van progid?
oládé mádmázell
Ha vkit érdekel a siroki hegymászás van 2db VIP jegyem,a helyszinen átvehető ha bemondjátok a jelszót!
Hangyák? Hol?
Nekem SX250-hez volt szerencsém,sztem az használhatatlan. Olyan durva gázreakciókat csinált,hogy beszartam.Monnyuk lehet hogy pár év robogózás után nem pont ilyennel kellett volna kezdeni és nem pont crosspályán...
nekem a legnagyobb gép amivel mentem az egy LTZ 400 volt eddig csak ahoz tudok hasonlítani!
szerintem próbáld ki és megtudod mennyire nem dúrva nekem már volt szerencsém hozzá
Na én léptem! Köszi Attila!
csácsá
Most olvastam hogy mit írt Attila azt mondta hogy nem olyan dúrva mint némely ugyanilyen ccm-es cross!
ha kiváncsi vagy a véleményemre akkor az exc 250 nem idális kezdőmotor szerintem
Csácsá