Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, én csak építettem....ülés? Ez versenymotor...
ez a tiéd? nagyon szép de nem túl vékony az az ülés?
Ígértem képeket a Yamaháról....
igen
Valahol másik oldalon akkor SM-ként(gondolom régebben)hirdették persze drágábban
na akkor kapisgálok valamit de Giraffe jóval szakavtottab ebben a témában!
endúróval, amugy is azzal adták.
Beb nyaral!
Jövö héten hétfőn keresd!
Üdv!
Beb!

Amiket csináltál képeket visontán, (ha Te csináltad) légyszi tedd már fel vagy küld el vagy ilyesmi ha tudod, mert Zrider sem tett még fel semmit Majd Te hátha
A verseny supermotokon is a zajszint miatt lett a két dob. Egy dobbal nem tudták teljesítményveszteség nélkül megoldani az előírt zajszint teljesítését...
nyomaték és erő személeltében, elméletileg a legjobb, ha leömlőnként külön rendszer van. verseny supermotokon meg tudod nézni. utcai verzióknál, a zajszint csökkentése miatt alkalmaznak 2 dobot.
Sziasztok!
Adva egy gyárilag dupla kipuffdobos motor(Husqvarna SM 610).láttam sok motoron úgy megoldva,hogy össze van hozva a leömlőcső és nincs újra szétágaztatva,hanem csak egy szimpla dob van rajta...illetve az újabb évjáratokon alapból szimpla dobos.
kérdésem,hogy melyik az előnyösebb(erő,fogyasztás,nyomatékosság)a gyári dupla dob,vagy a szimpla?vagy csak izlés dolga?
sanya kellene valami pöpec gumma hátra. ha lehetséges médium-hard, mint a mostani.
az is ugyan olyan gyorsan fog kopni, mint a slick. ilyen téren nem lesz különbség. csak tapadásban!
már szinte kérdés sem volt számomra, hogy kinek lehet alkatrész ellátmánya VORhoz!
sziasztok.nekem az lenne a problem:
hogy lassan lakopik a gumim a motorrol.és dunlop d209ben gondolkodok.elöre medium hátr hard.
mi erröl a véleményetek?jokat hallottam róla,és mindenképpen azért vennék ilyet hogy ne 1 honapig tartson.szerintem joval többet fog birni mint mostani slickek.föleg h elöl soft van.csak azt nem tudom h mennyivel tapad rosszabbul.meg ilyesmi
A fék ma jön meg, a kuplungra holnap jön válasz h mikor érkezik !
Hi,
ha mégis megvennéd a VOR-t van egy rakás alkatrész hozzá eladó!
Vázak,villák, rugóstagok, blokk, müa.elemek. fékek.... stb.
Csak a helyet foglalja.
na azért ennyire csúnyát azért mégsem!
Akkó b@sszák meg.
Egy ilyennel búcsúzom :
én úgy tudom, hoyg nem lesz!
Egyszer láttam egyet Miskolcon.Hát rácsodálkoztam.
Tiszacsegén lesz idén háztömbkörüli