Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek
legfőképpen utcai ruházatban vagyok otthon. de fox,axo,661, cross cuccokat tudok hozni. a hitelezés megoldható, de csak ha kezeskedsz a srácért!
az mi? pedig én próbáltam érthető segitséget nyújtani...
ezek után,már andaxinra lesz szüksége Znek!
Ruhát lehet nálatok hitelezni? mert egyik barátom tegnap vett egy 125ös cross gépet és szeretne felöltözni de hitelre , ha van és neked az jó hogyha nálad vásárol odairányíthatom! sisak cross mez+nadrág, kesztű protektor ijenek...
msn?
csak ruházat, és kiegészítők!
Én már nagyon kíváncsi vagyok azokra a képekre
Sziasztok!
a 7. pontot javítanám!

A fotók kiválasztása gombra kell kattintanod és utánna amiket kiválasztottál egy listában meg kell jelenniük egy alblakban, na ah ezt nemlátod akkor van szükséged a Flash Player-re.
Zrider !

1.Bejelentkezel Sportmotor-ra.
2.Fent kattints a Fotók -fül re.
3.Baloldalt a sportmotor logó alatt:Fotó Galéria Feltöltése !(katt)
4.Új galéria hozzáadása .
5.Kitöltöd a mezőket név, cím dátum st, minden legyen kitöltve !.
6.Képek fletöltése.(katt)
7.Kövesd az utasítást! ha nem működik a "Kiválasztott fotók feltöltése" gomb telepítened kell a Flas Player-t (Aggre and install now) ha lejött feltelepíted...
8. Ezek után a Fotók Kiválasztása gomb.
9. És végül a Kiválasztott Fotók Feltöltése
kell flash player a böngésződhöz!
Én nemtom lehet-e explorerrel de én azt utálom firefoxal eccerű feltölteni ha valami nemmegy segítek szivesen ! Ird meg mi a gondod.
Te árulsz kuplunglamellát meg fékbetétet? mert akkor fellendithetem az üzleted !
legyen 80% és még én fizetem a benzinedet! Te meg a temetésemet!
Ha elmagyarázzátok itt ,h hogy lehet feltenni ide a sportmotorra, felteszem az összeset. vki olyan oktassson aki már 1X csinálta , mer' ha felbaszom az agyam , kettétöröm a laptopot!
Hátha akad 125 vagy 250 EXC valahol raktáron!
Biker1000: gondolkodtam hogy jővőre használtan veszek egy motort, de meggondoltam magam, inkább újjan! Gondoltam megkérdezem tőled hogy nem-e tudod hogy van raktáron EXC 125 vagy 250 olyan 2006-os évjárat körül? Csak mert érdekelne a dolog lassan!
Mert múltkor írtad hogy SMR-ből van raktáron 2006-os 0-a üzemórával!
Köszi!
Csumi mindenkinek,ha véletlenül vennék egy ilyen supermotot akkor mennyi az egy üzemöra,az egy orát jelent
Mondjuk egy Husaberg esetében,de a Drz az meg km orás vagy ugyanannyit megy el ez is az is
OFF:

Van hová fejlődnünk : Motoros bemutató videó a hőskorból...

On.
Azt nem el akartátok adni
Nyomjál egy 75%-os árleszállítást, akkor szombaton megyek hozzád bevásárolni
Na mentem árbájtolni