Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen kerék szett?
Milyen idomok?
Fellazítod teljesen, leveszed a rugótányért, lehúzod a rugót, majd letekered a hollandert is.
Nem tok jönni SM-re mert szombaton sirokon betámadom a hegyet
Haj Gaj end Görl
Na arra gondoltam csak nemtudtam rendesen kifejezni önönmagam de az csak lefelé jön...a rugót még nem nagy dolog levenni,de sztem ott a csillapítás utba van neki....
Szia,
Kerék szett, S.T.M. anti hopping kuplung, egyformán jó 450-550-hez, titánium rendszer.
Meg egy két idom.
Rugó keménységet nem tudsz állítani, csak a rugó előfeszítésén tudsz változtatni.
Ki kell szedni és le kell tekerni. Nem bonyolult.
Flexet neki
Valaki szerelt már ktm meg bergben található hátsó WP-tellót?
El van repedve a rugó keménységét állító hollander....ahoz szét kell szedni teljesen,hogy azt levehessem?
Helló!

Biker!

Nemrég írtad hogy vannak cuccaid SXV-hez.
Mik lennének ezek, ha megvannak még?
Sehol senki. Jó Nektek biztos a strandon vagytok.
Hiányzik már a napsütés.
Nem tudod fékkel megcsúsztatni?
Fékbetét, fékolaj ezek rendben vannak?
160 jó a 4.25-ösre
A 625sxc-m ben 4.25-ös a hátsó felni, 150-es gumival használom, kérdésem: mehet rá 160-as gumi, vagy jobb lenne egy 5-ös ráf?(És úgy a szélesebb gumi). Igy csak annyi a bajom hogy a 150-es gumival nem tudom fékkel megcsúsztatni a motort.Mit javasoltok?
Sziasztok!
Nyitottam egy fórumot Aprilia tulajdonosoknak.
Természetesen az sxv-rxv tulajokra is gondoltam
Ha gondoljátok lessétek meg:
www.rsvforum.com
Az volt, és köszönöm is a válaszodat
Nem lopott az árú csak nincs kifizetve”
Vki tud vmit a hétvégi Visontai képekröl? Megnézném 1-2 rajta vagyok elméletileg
Na éppen ez az hogy sokvan papir nélkül,és senkinek nemtünik fel(hatoságra is gondolok..)hogy megnézze az eredetét Nemmondom hogy nemlehet gázos köztük,de ennyi lopotat nemhirdetnek(arrol neis beszéljünk hogy az évjáratokban biztos frissitenek az eladók )De végülis nekem tökmind1 én bemerném vállalni ha akarnék venni...
Az lehet. Bár ugye a kérdésed az volt hogy 4,25 colos felnire mekkora gumi jó?!
szia,
Adnál egy privát elérhetőséget?
Mail? Skype?
Kutya! Írtam mailt megint, rendelnénk egyet, ha lehetséges
Gas Gasra 150esnél nagyobbat nem nagyon kéne rakni, szerintem annál nagyobb már fogja a motort rendesen
160-as is jó! Sőt, 170-t is láttam, de szerintem az már nem "egészséges"
4,25" kerékre mekkora gumi jó? 150es?