én ha most otthon lennék kezemben a zsével, már úton lennék ezért - bár nem tudok a bergekről semmit, de ha kipróbálod, úgyis kiderül, hogy szar-e vagy sem. amíg meg használt-motort veszel, addig zsákbamacskát veszel, esetleg akkor nem, ha láttad a 2 szemeddel, hogy milyen szervízen esett át. és mellékesen megjegyezném, hogy ez a motor 3 napja még 8kiló volt, ha jól emlékszem. valamiért nagyon el akarják adni, vagy tényleg anyagi okok, vagy csak egyszerűen szalajt a gép. szerintem egy látogatást megérne.
Nem rakja be !
Pedig már azt a szart is letöltöttem ,amit lacicrm belinkelt. Holnap este talán ,mert itt iszonyat lassu a netem is.
Meg balfasz is vagyok
Szia!
A múlt heti visontai képeket sikerült felrakni vhová?
Ha tudod küld át a hami.ricsi@gmail.com -ra és feltöltöm vhová!
Bocsi hogy türelmetlen vagyok de már nagyon megnézném magamat kívülről!
köszi!
Napot!
Gratula a 93m-hez!Ezt a hegyet nehéz lehet megmászni,szerintem én a bejáratig gurulnék vissza a mocival öntudaton kívül! Azt viszont ha méterbe lemérnék lehet,hogy én győznék! Sanyika ugye ez nem te voltál? http://www.sportmotor.hu/motor...
egyébként télleg.nem is volt senki.egyedül motorozgattam meg pár sportmotor
de majd legközelebb én bizok benne hogy végre összejövünk páran és tudunk egy faszát motorozni.
bocsi elirtam
43,00 ákat mentem.nem volt rossz.még lehetne gyorulni azért ahogy elnéztem a motomaxosokat mondjuk ök ezt ezt versenyszerüen üzik,én meg elmotorozgatok joesetben 2 hetente egyszer vagy kétszer pár 20percest.
a buktáért kár volt :( leragadt a lábam,aztán becsuszott a lábtartóhoz és PAFFF
kicsivel hamarabb kell kampányolni. és akkor menni fognak az emberek. én meg úgy gondolom, hogy visszaülök a 660as szörnyeteg nyergébe, és valamerre még elkalandozok az éjszakában!
kb 20 percig még. Hajnalban indulok.
Fly Emirates.