Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hella.
kb 20 percig még. Hajnalban indulok.
Fly Emirates.
én ha most otthon lennék kezemben a zsével, már úton lennék ezért - bár nem tudok a bergekről semmit, de ha kipróbálod, úgyis kiderül, hogy szar-e vagy sem. amíg meg használt-motort veszel, addig zsákbamacskát veszel, esetleg akkor nem, ha láttad a 2 szemeddel, hogy milyen szervízen esett át. és mellékesen megjegyezném, hogy ez a motor 3 napja még 8kiló volt, ha jól emlékszem. valamiért nagyon el akarják adni, vagy tényleg anyagi okok, vagy csak egyszerűen szalajt a gép. szerintem egy látogatást megérne.
Atys!

Este elérhető leszel skype-n?
Szép estét Mindenkinek!
Sanya,

te vagy a Husaberg felelős!
Ezzel a tipussal érdemes foglalkozni? Amit írnak 180.000e ft-os szervíz mit takarhat?
A látottak alapján szerinted milyen?
Nem rakja be !
Pedig már azt a szart is letöltöttem ,amit lacicrm belinkelt. Holnap este talán ,mert itt iszonyat lassu a netem is.
Meg balfasz is vagyok
Szia!
A múlt heti visontai képeket sikerült felrakni vhová?
Ha tudod küld át a hami.ricsi@gmail.com -ra és feltöltöm vhová!
Bocsi hogy türelmetlen vagyok de már nagyon megnézném magamat kívülről!
köszi!
Én meg tegnap voltam a Ducati Speed-Weeken.
Kerestelek is, de csak valami labancok supermotóztak ott hátúl
Börni bácsi!A csontokra tessék vigyázni!Jó mocizást!
Napot!
Gratula a 93m-hez!Ezt a hegyet nehéz lehet megmászni,szerintem én a bejáratig gurulnék vissza a mocival öntudaton kívül! Azt viszont ha méterbe lemérnék lehet,hogy én győznék! Sanyika ugye ez nem te voltál? http://www.sportmotor.hu/motor...
morgen. Irány a Pannónia ring
most értem haza. városon kívül, hideg van má
93m one edzés...legénybúcsú halál a májra
Szép estét Mindenkinek!

Holnap délután kettőkor találkozom a DR-Z -s sráccal Visontán. Szívesen venném, ha eljönnétek páran segíteni Nekem motorkát nézni.
ja papp laci sportmotorral 40 et megy 180 as gumikkal.ma mondta.ugyhogy supermoto versenyzök jo lenne ha felgyürnétek a gatyaszárat
jo lett volna csak 1 kor jött a csizma
papucsba meg nem akartam eröltetni
mondjuk sokat nem hiszem h élveztem volna belöle.lekörözgettek volna durván
Kár, hogy nem álltál be közéjük!
Kampányolhatunk mi, mikor a nemzetközi helyzet fokozódik!
Valószínűleg mindenki nyaral, mindegy nem fogom kesergőre, egyszer úgyis jobb lesz.
Lassan induj, vigyázz, ne kaparjá...
Ha motorkán mísz, legyen nálad hajtási,
Ne szágulgyá' nem vagy te Talmácsi
Elbambúsz, meg is van a garambol...

Tudom volt már, de ez örök!
egyébként télleg.nem is volt senki.egyedül motorozgattam meg pár sportmotor
de majd legközelebb én bizok benne hogy végre összejövünk páran és tudunk egy faszát motorozni.
bocsi elirtam
43,00 ákat mentem.nem volt rossz.még lehetne gyorulni azért ahogy elnéztem a motomaxosokat mondjuk ök ezt ezt versenyszerüen üzik,én meg elmotorozgatok joesetben 2 hetente egyszer vagy kétszer pár 20percest.
a buktáért kár volt :( leragadt a lábam,aztán becsuszott a lábtartóhoz és PAFFF
vigyél esőruhát ha sokáig maradsz
kicsivel hamarabb kell kampányolni. és akkor menni fognak az emberek. én meg úgy gondolom, hogy visszaülök a 660as szörnyeteg nyergébe, és valamerre még elkalandozok az éjszakában!
Az EXC tapasztalatlanabbak kezében sokkal gyorsabb mint az SX. Penge sofőrök esetében természetesen megfordul a dolog.