Szia, Vannak érdekes dolgok
Beszéltem az emberrel, kérdeztem tőle ennek valóban ennyi az ára?
Azt mondja nincs hitel rajta ennyiért adja...2.200.000.- az új ára.
Nem lehet meleg masina?
Igen a főtengelycsapágyról hallottam rosszakat én is, de ha jól tudom az is olyan 16000Ft környéki összegből orvosolható és a 2004-es évjárattól már az újat használják bennük
Természetesen a szett az e-h lánckerék+lánc. De ez már erősen off: az adatlapomon ott a cím, és az email elérhetőség is: a részleteket már ott beszéljük meg !
Kutya!
Személyesen hol lehet benneteket megtalálni? Mert elég sokat járunk mindenfelé az országban...érdekelné apámat a szett, meg még az a kérdése, hogy első-hátsó lánckerék+lánc van az árban?
Azt nem tudja véletlenül valaik, hogy a vasárnapi Kakucsi versenyen készült fotók keresésére a net-en milyen irányba induljak el? (asztakurva ezt a megfogalmazász! de mostmár azért sem törlöm ki... )
Azt a képet szívesen megnézném!
Egyet értek veled, a megjelenés is nagyon fontos számomra is, csak ne lenne olyan q*rva drága...
Majd eccer talán nekem is lesz valami frankó szerkóm...
Nemtom a hibákat, de azt tudom hogy a blokkba volt állandóan a gond. Asszem 2003 és 2004-es gépek voltak.
De félreértés ne essék, nem leszólni akarom a bergeket. Mint ahogy írtam is saját tapasztalatom nincs, tehát nemtom hogy ezek a hibák miért jelentkeztek...
Ha megnézed a quad is ugyanaz a dekor, bár felülről látni igazán. A motorrevű fotózáson csináltak olyan képet is róla, majd megkeresem. Ruhát is szeretnék, meg csizmát-kesztyűt, de ez az év kimaradt. Ameddig lesz még enrgiám versenyezni, addig ez a dizájn marad, max apróbb változtatások. Eléggé maximalista jellem vagyok, így nekem fontos a megjelenés is, nem csak a műszaki tartalom...
A sisakod dizájnja jobban néz ki bármelyik gyárilag agyondekorált sisaknál! Nekem nagyon tetszik! Már a Motomaxos összejövetelen is felfigyeltem rá! Nagyon komoly!
Köszönöm, kiskunhalason lakunk(bács-kiskun megye), megbeszélem apámmal, mert pont most akar venni láncszettet a cbf-re, aztán még a mai vagy a holnapi nap folyamán szólok, hogy kell-e.
Bocs, nem kell évjárat - egy félével szerelték végig.
CBF600 - 2004-től láncszett : Lista : 41.410.- Átadási ár : 26.390.-
2 nap alatt beszerezhető. Közben utánakérdeztem: az átvétel cég futárától (kötött útvonalon Sárbogárd-Paks-Érd B.p között) - 900.- Ft egységesen. Postai úton 2.790.- bárhová.
én meg szét unom az agyam.mára pihenöt kaptam erre egész nap szakad az esö