ez a redszám ügy kínoz, mert nagyon szeretek motorozni csak ugy gurulni közepes tempoba, amikor kiürül az agyad és csend van a fejbe majd tiszta gondolatokkal telik meg az elme.... nagyon szeretem azt az érzést
nem tudom hogy le tudnék mondani erről a lehetőségről mert ehez kell a rendszám
Attól függ mire szeretnéd használni? Ha nem ragaszkodsz a rendszámhoz, illetve nem gond az, ha kicsit birkozni kell vele pályán, akkor szerintem akár jó is lehet.
"külföldi papírokkal rendelkezik, nincs érvényes forgalmi," erre csak egy vélemény lehet.
Gondolkozz mit szeretnél!?
Egy ilyen motorral nem tudsz sehová sem menni,mindenhová szállítanod kell, de ha a pályázás a célod közel ilyen kedvező áron vannak komolyabb sporteszközök.
Pl: Kecsón a Yamaha Dakónál láttam egy 2005-ös 450 SMR-t lámpásat 800 ezerért, kivan vonva a forgalomból, de legalább nem lopott.
Mára már kedvezőbb lett a THM, bár még mindig magasabb a törzskönyves hiteleknél.
Az érthető kockázat miatt, de nem olyan egetverő a külömbség, főleg ha figyelembe veszed, hogy se biztosítást nem kell fizess, se forgolmba nem kell helyezned, se átíratnod.
Ügyes gyerek a Bohács, ha össze tud rakni egy versenyt fejben, akkor meglepő dolgokat produkál.
Valamikor régen fotóztam őt, szúrok is be pár promo-t az érdekében, necsak az AMA bajnokságról copyzzunk mindig...
csak este tudok képet küldeni, mert most dolgozom, és a képek az otthoni gépemen vannak.
én 2007 decemberben vettem, március végén űltem rá először, és júniusban már megvolt az SMR. abban a két hónapban meg csak hétvégéb ültem rá. Keveset mentem vele.
Hali,
Én tudok intézni hitelt motorra forgalomba helyezés nélkül is. Qudra is.
Mindössze munkahely kell hozzá, min 6hónap, és egy előfizetéses telefon, mindegy hogy vezetékes vagy mobil.
Szia!
Természetesen a leghosszabb futamidő. Amit pontosan nem is tudok neked megmondani, de asszem 84 hónap... De azt nem értem, hogy ezzel miért kell foglalkozni? Nekem max 1 évig van meg egy moci, és eddig mindig ki tudtam szálni úgy, hogy nem buktam, max pár ezer forintot, ami a motor árához képest tényleg elenyésző. Bár annyit tudni kell, hogy azok a gépek, amiket hitelre vettem, mind alkalmi vételek voltak.... De egyiket sem bántam meg! 250e.-ből mindig fiatal és jó mociaim voltak.
A mostani mocimra nem tudtam hitelt felvenni, mert nem rendszámos, ezért felvettem a már meglévő saját autómra (az is jármű hitel, nem személyi kölcsön....) Erre havi 14.500 fizetek. Szóval ennyi... Ha lenne kp-m, akkor se tenném bele a pénzem...
Szia!
Én is a supermoto vásárlás miatt találtam erre a jó kis forumra és én is a lehetőségeket mustrálom amik menet közben adódnak plusz lesek na neten mint az állat!
A 250e beszálló és a tízenezer törlesztő nem hangzik rosszul tehát a sárga csekk súlya nem rossz,
na de meddig?
nem tudom hogy le tudnék mondani erről a lehetőségről mert ehez kell a rendszám
amugy meg nem kell