Ehh....nem érti az ember. Nem csak a fékpofa kopik,hanem a dob is. Minden cserénél javallot leszabályoztatni a dobot is. Érdekes hogy ha az enyémen koppra húzom az első féket ,emeli a motor valagát. Jó a dob fék is,és a tárcsa is. Csak rendesen karba kell tartani mindent
Nem onnan látom, általában ez a tapasztalat. Ezek a régi barázdált bobok egy új pofával méretben biztos, hogy nem azonos, hogy fognának. ? ha nem egy-egy ponton. Ami semmire nem elég nemhogy 50km/h sebességre. Tervezve és a gyár által legyártva összeszerelve tudja azt teljesíteni. És ez igaz minden dobfékre valamint tárcsafékre.
Érdekes, hogy Te onnan látod, hogy a fékpofa ebben a szrrá kopott fékdobban csak egy-egy ponton fog, és azért szr a fékhatás !!? Tudomásul kellene venni, hogy a hagyományos fékdob ahhoz a sebességhez elég amire tervezve van, olyan max. 50 km/óra körüli sebességre jó esetben !
Persze, hogy fog ha nem csak egy-egy ponton fog szegény. 20-30 éves dobokban cserélgetik a pofákat aztán csodálkoznak hogy nem fog a fék. Szar kisipari fékpofák.
A dob felszabályozása és a betétek méretre esztergálása után a gagyi 500 forintos betétek is teszik a dolgukat (a rószaszínű a jobb). Módosabbak bevállalhatják az EBC betéteit is simsonbolt.hu-n lehet rendelni. De természetesen egy tárcsával sosem fognak versenyre kelni.
Hallod , ez már súrolja az esztétikai környezetszennyezés határát ! Ill. ez már átmenet a rettenet kategóriába . Mosógép mosódoblemez takaró , wartburg szellőző rács , zártszelvény fuggesztés alu taposóval , itt aztán minden játszik . Szerintem MÉH telep közelébe lakik a ríder , és túl sok a szabad ideje . Szerintem valami nehezebb fizikai munka jó hatással lenne jövöjét tekintve , na meg persze jótékony hatással lenne a környezetére is !
Az egyik nagy kedvencem: https://www.sportmotor.hu/tesz...
Mire használta: csapatás
Nagyon jól bírja a strapát 60-70 km ment összesen vele.
Ja és tudja hogy 3litert fogyaszt 100-on. ( bár enyit nem ment vele)
Bár nem simson, de nem csak azzal lehet baszatni.
Még nem tudom mi van vele , mennem kellett úgyhogy félre tettem. De lehet, hogy az anya lazult le, majd holnap megnézem kijavítom, és utána megírom, hogy mi hibát találtam.
Két napja mentem 12 km-re a Simo-val , és egyszer csak bár a motor ment abbahagyta a haladást, és jó 500 métert úgy kellett hazatolnom ! Még nem tudom, hogy a lánckerékből fogyott e el a lapolás, vagy a tengely lett körkörös. Holnap kiderül. B....a meg a búbánatos búvalbélelt bárca és bitorlás stb...stb !
Sziasztok!
Valakinek nincs esetleg eladó "Tuning" blokkja?
Feltételek:
-70/4
-rendes gyújtással és karbival
-4sebesség
-Rezo is érdekelhet, de ez megegyezés kérdése.
Most így belegondólva lehet rajtam is így röhögnek a kissé átalakított motorom miatt és csak nekem tetszik.
https://www.sportmotor.hu/tesz...
Mire használta: csapatás
Nagyon jól bírja a strapát 60-70 km ment összesen vele.
Ja és tudja hogy 3litert fogyaszt 100-on. ( bár enyit nem ment vele)
Bár nem simson, de nem csak azzal lehet baszatni.
Nem lehet hogy lelazult az anya? Az egy gyenge pont szegénynél.
Valakinek nincs esetleg eladó "Tuning" blokkja?
Feltételek:
-70/4
-rendes gyújtással és karbival
-4sebesség
-Rezo is érdekelhet, de ez megegyezés kérdése.