Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Nekem van olcsón új cordura nadrágom, XXXL! Ha érdekel, küldj egy e-mailt! Sajna most egy hétig nem vagyok otthon, de utána meg tudom mutatni!
Hát asszem XXL-XXXL.

Milyen pontosan és mennyiért?
Szia!
Nekem van egy eladó Spidi.Milyen méretben kellene?
Szevasztok.

Esetleg nem tudtok eladó nadrágot occcsón? Lényeg, hogy protektoros legyen. Ja és nagy méretben köllene.

Kösz
Ezeket találtam. az alpin 120.000 körül van a berik 175.000 körül.
Van mosz a superzone oldalán beakciózva Mugen bőrruha 179.000, helyett 99.000-ért. Jó vételnek tűnik, fekete-fehér.
szia pohi! kétrészes ruha engem is érdekelne, 180 cm 69 kg vagyok, és engem is fekete-fehér, vagy esetleg fekete-szürke érdekelne. Berik,Spidi,Arlen Ness,Astars és hasonlók amik érdekelnek.
sziasztok! 35000ért eladó egy
használt jó állapotú 43as alpinstars smx csizma! 26cm talphosszúságúaknak kiváló! 06703781065
sziasztok!Eladó egy kitünő állapotban lévő cordura dzseki!Nincs leharcolva,szép állapotú
mérete s-es ami kb 165-168cm,55-64kg közötti emberre jó!Protektorral és téli béléssel!
Ára:15E ft
Szia!
Elméletileg 54 es méretem van, 182 cm és 83 kg vagyok. Színben vagy fekete fehér, vagy olyan ami kék - fekete - fehér. Árban nem tudom nem nagyon vagyok otthon az új árakban.
Szia!

Hát szét kell néznem. Mi az elképzelés? Szín? Méret? Árkategória?
Eladó egy jó állapotú kétrészes gyári protektoros, fekete Honda Frank Thomas bőrruha.
Illetve csere érdekel nagyobb méretű 60-62 Cordura vagy bőr ruhára,
vagy sportdobokra.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Oks,nincs mit!
Szia!
Én 2 részest keresnék, köszi azért.
Szia!

Mennyit gondoltál érte?
Szia!
Milyen Berikre gondoltál?Nekem van egy egyrészes eladóba..
Üdv mindenkinek!
Eladó egy clover q3 egyrészes motoros bőrruha, teljesen újszerű állapotban, a profilomban találtok róla képeket. Várom az ajánlatokat!
Szia!
Köszi, sajnálom pedig pont jó lett volna, na mindegy keresek tovább.
Szia pohi!
Esetleg 2 részes ruhákat is tudsz rendezni, hasonlóakat?
Szia engem érdekelne, tudsz pár méretet dobni?
Szia!térdkoptató tépőzárazható rá de nekem nincs!Vaterán van 3db vanucci nézd meg az árukat én azért kicsit olcsobban adom!ott olyan70-80 körül vannak villámáron!
Jövő héten rendelek Alpinestars GP pro kesztyűkett, akit érdekel dobjon egy e-mail-t. 25.000/db. Színek:kék-fehér, piros-fehér, fekete-fehér. Méret: M, L, XL. Elég szűkek passzentosak, a tapasztalat az, hogy az M-es kezűek az L-t vitték el, szóval M-et nem érdemes rendelni, mert kicsi lesz, inább S-nek felel meg.
Sziasztok van egy új ABUS LÁNCOM lakattal !
És elcserélném Csizmára vagy Sisakra!

A lán adatai

25-ös ABUS termék azoknak, akik a maximális biztonságot keresik. 12 mm-es hatszögletű szemekből álló lánc, dupla golyós reteszelésű zár, vászonburkolat a láncon és műanyag a lakaton, hogy ne okozzon sérüléseket a motoron.
Nyírás elleni védelem: 25
Fagyasztás elleni védelem: 25
Vágás elleni védelem: 26
Fúrás elleni védelem: 26
Lakaterősség: 25
Korrózió elleni védelem: 23
Zárbiztonság: 25
Marushin sisakról valami vélemény ? http://www.bikers13.hu/index.p...