szia pohi! kétrészes ruha engem is érdekelne, 180 cm 69 kg vagyok, és engem is fekete-fehér, vagy esetleg fekete-szürke érdekelne. Berik,Spidi,Arlen Ness,Astars és hasonlók amik érdekelnek.
sziasztok!Eladó egy kitünő állapotban lévő cordura dzseki!Nincs leharcolva,szép állapotú
mérete s-es ami kb 165-168cm,55-64kg közötti emberre jó!Protektorral és téli béléssel!
Ára:15E ft
Szia!
Elméletileg 54 es méretem van, 182 cm és 83 kg vagyok. Színben vagy fekete fehér, vagy olyan ami kék - fekete - fehér. Árban nem tudom nem nagyon vagyok otthon az új árakban.
Eladó egy jó állapotú kétrészes gyári protektoros, fekete Honda Frank Thomas bőrruha.
Illetve csere érdekel nagyobb méretű 60-62 Cordura vagy bőr ruhára,
vagy sportdobokra. http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Üdv mindenkinek!
Eladó egy clover q3 egyrészes motoros bőrruha, teljesen újszerű állapotban, a profilomban találtok róla képeket. Várom az ajánlatokat!
Szia!térdkoptató tépőzárazható rá de nekem nincs!Vaterán van 3db vanucci nézd meg az árukat én azért kicsit olcsobban adom!ott olyan70-80 körül vannak villámáron!
Jövő héten rendelek Alpinestars GP pro kesztyűkett, akit érdekel dobjon egy e-mail-t. 25.000/db. Színek:kék-fehér, piros-fehér, fekete-fehér. Méret: M, L, XL. Elég szűkek passzentosak, a tapasztalat az, hogy az M-es kezűek az L-t vitték el, szóval M-et nem érdemes rendelni, mert kicsi lesz, inább S-nek felel meg.
Sziasztok van egy új ABUS LÁNCOM lakattal !
És elcserélném Csizmára vagy Sisakra!
A lán adatai
25-ös ABUS termék azoknak, akik a maximális biztonságot keresik. 12 mm-es hatszögletű szemekből álló lánc, dupla golyós reteszelésű zár, vászonburkolat a láncon és műanyag a lakaton, hogy ne okozzon sérüléseket a motoron.
Nyírás elleni védelem: 25
Fagyasztás elleni védelem: 25
Vágás elleni védelem: 26
Fúrás elleni védelem: 26
Lakaterősség: 25
Korrózió elleni védelem: 23
Zárbiztonság: 25
Nekem van olcsón új cordura nadrágom, XXXL! Ha érdekel, küldj egy e-mailt! Sajna most egy hétig nem vagyok otthon, de utána meg tudom mutatni!