Üdv!
Hát tényleg elég olcsó, biztos leesett egy teherautóról. Már mindent a kínaiak gyártanak, bár attól még lehet jó. Lényeg hogy két pár protektorért 12 000 fizettem újonnan de az Forcefield volt. A semminél többet ér, úgyhogy akár meg is lehetne venni.
egy kis segítséget szeretnék kérni láttam én egy protekrotinget és nem tom eldönteni hogy milyen az állapota hogy új-e vagy nem illetve hogy kínai hamisiték vagy nem.. ezt nem tom
ebben szeretném ha segítenétek az ára is elég furcsa sztem ujjat enyiért
itt a link http://www.vatera.hu/item/view...
Hali lenne egy kérdésem,vettem egy shark sisakot S-es nagyon passzol a fejemre,csak a sosak belsejéhez épp az orrom hegye picit hozzá ér haloványan,lehet hogy a csat meghízásával orvosolható még nem próbáltam,ez gond lehet szerintetek.Az m-es meg már nagy.
Hali ! Lenne egypár eladó cucc!
Ha valakit érdekel írjon!
FOX V3 bukósisak, új árához képes kedvező áron! 85000 huf helyett most csak 55.000 huf
új illata van, karcmentes és minden gyári tartozékával eladó (csavarok, használati utasítás és táska)!
Méret: S (55-56 cm)
TCX Pro 2, fehér motocross csizma új állapotban.
kiváló, karcmentes állapot, dobozával eladó! 55.000huf
Méret: 43-as.
FOX Airframe,új állapotban. 25.000 huf-ért!
FOX Raptor könyökvédő kiváló állapotban, sérülésmentesen Újszerű!
Méret: S/M 10.000 huf
Leatt Brace Club GPX, új, árához képes kedvező áron! 110 000 huf helyett most csak 80.000 huf
új illata van és minden gyári tartozékával eladó!
Két méretben létezik, 16 év alatt és feletti, felnőtt méret. Ez a felnőtt méret, 6 állítási lehetőség van a tartozékokkal, plusz a kényelmi beállítások. Minden a papírjaiban van erről.
Szia!konkrét árat nem tudok!de máshol láttam 70-80 körül adják a használtat!én kicsit olcsóbban odaadom!de el is cserélném,vagy 54 es ruhára vagy sisak kesztyű...stb
Sziasztok van egy új ABUS LÁNCOM lakattal !
És elcserélném Csizmára vagy Sisakra!
A lán adatai
25-ös ABUS termék azoknak, akik a maximális biztonságot keresik. 12 mm-es hatszögletű szemekből álló lánc, dupla golyós reteszelésű zár, vászonburkolat a láncon és műanyag a lakaton, hogy ne okozzon sérüléseket a motoron.
Nyírás elleni védelem: 25
Fagyasztás elleni védelem: 25
Vágás elleni védelem: 26
Fúrás elleni védelem: 26
Lakaterősség: 25
Korrózió elleni védelem: 23
Zárbiztonság: 25
Lens Color:
Black Iridium
SKU:
03-595
Alpinesters Skull Cap Beanie-t keresek,"L"-es méretben.Hátha tudsz benne segíteni.
Előre is köszi.Üdv.:Zsolt
Hát tényleg elég olcsó, biztos leesett egy teherautóról. Már mindent a kínaiak gyártanak, bár attól még lehet jó. Lényeg hogy két pár protektorért 12 000 fizettem újonnan de az Forcefield volt. A semminél többet ér, úgyhogy akár meg is lehetne venni.
egy kis segítséget szeretnék kérni láttam én egy protekrotinget és nem tom eldönteni hogy milyen az állapota hogy új-e vagy nem illetve hogy kínai hamisiték vagy nem.. ezt nem tom
ebben szeretném ha segítenétek az ára is elég furcsa sztem ujjat enyiért
itt a link
http://www.vatera.hu/item/view...
Segítségeteket előre is köszönöm
http://www.motorr.hu/4497/abus...
Én 50eFt adom nem volt használva soha!
Ird meg a e-mailomra a tel számod és beszéljünk.
szallito-1kukacfreemailponthu
Üdv
Ha valakit érdekel írjon!
FOX V3 bukósisak, új árához képes kedvező áron! 85000 huf helyett most csak 55.000 huf
új illata van, karcmentes és minden gyári tartozékával eladó (csavarok, használati utasítás és táska)!
Méret: S (55-56 cm)
TCX Pro 2, fehér motocross csizma új állapotban.
kiváló, karcmentes állapot, dobozával eladó! 55.000huf
Méret: 43-as.
FOX Airframe,új állapotban. 25.000 huf-ért!
FOX Raptor könyökvédő kiváló állapotban, sérülésmentesen Újszerű!
Méret: S/M 10.000 huf
Leatt Brace Club GPX, új, árához képes kedvező áron! 110 000 huf helyett most csak 80.000 huf
új illata van és minden gyári tartozékával eladó!
Két méretben létezik, 16 év alatt és feletti, felnőtt méret. Ez a felnőtt méret, 6 állítási lehetőség van a tartozékokkal, plusz a kényelmi beállítások. Minden a papírjaiban van erről.
El mennyiért adnád?
Jól néz ki, Magyarországon is kapható ez a típus?
És elcserélném Csizmára vagy Sisakra!
A lán adatai
25-ös ABUS termék azoknak, akik a maximális biztonságot keresik. 12 mm-es hatszögletű szemekből álló lánc, dupla golyós reteszelésű zár, vászonburkolat a láncon és műanyag a lakaton, hogy ne okozzon sérüléseket a motoron.
Nyírás elleni védelem: 25
Fagyasztás elleni védelem: 25
Vágás elleni védelem: 26
Fúrás elleni védelem: 26
Lakaterősség: 25
Korrózió elleni védelem: 23
Zárbiztonság: 25