Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Eladó 1 db HJC CS 12 Lotus kék bukósisak,teljesen új.XXL-es méret.Jövő hétfői érkezés.Utolsó darab.Postai utánvét megoldható!Ára 17000 Ft.
20/974-1680
vagy
zzrrs@citromail.hu
Szia.

Mi lenne az ára?
Milyen protektorok vannak benne?
Térdkoptató?

Üdv
hello!nekem lenne egy 58 as ruhám csak azért akarom eladni mert nekem hatalmas!ha érekelne akkor írj!eladó vagy cserélhető!kétrészes használt de nem leélt ! üdv
A képen látható S méretű új soha nem viselt prémium Icon gogo bombshell kabát full protektoros eladó. 55 eFt, ha érdekel valakit: jurgen kukac freemail pont hu (páromnak is van, ő imádja és én is ahogy ül mögöttem benne , még utcán is viseli ha olyan idő van, nemcsak motorozáshoz, igaz akkor protektorok nélkül)
Ez egy másik kolléga,csak közben júniustól egyedül én leszek,mert az angolokkal kötöttem egy szerződést.Lesz egy fasza webshop az ő összes cuccukkal,itthoni raktárkészlettel,így azonnali küldéssel.
Nekem ez van,illetve a páromnak is.Nekem bejött.Ha kell tudok is hozni neked ilyet.
Srácok, milyenek a Nitro sisakok?
Konkrétan erről érdeklnének tapasztalatok. A dizájn az nálam *5, de hát ez vajmi kevés ugyebár...
48-as spool egyrészes bőrruci eladó, vagy cserélhető bármire (kivéve egy pár lyukas zoknit), sérülésmentes, fakulásmentes, 2009 tavaszán vettem.
ó, bocsi, az lemaradt. 58/59, kb L-es
http://kepesmotor.hu/felnyitha...
2010-es 661,O'neal-ból már pár db beérkezett,többi tán jövő héten.Axo úgy néz ki nem jön sajna
Már hívtam telefonon is a boltot, köszi azért.
Az O'neal szettet sajnálom, hogy nem jön össze...
Rendben, köszi az infot, tudom h ennyi az ára, de ezért is keresek inkabb 14-et, mert ez a 15 kivül esik árban a kereten.. csak azèrt tettem be a képet hátha valakinek lett volna használtan
Köszi
Szia. Mérete?
SZia,már beszéltünk párszor és amit kértél az nem volt.06-1-489-0508.Üdv
Kb másfél hét alatt beszerezhető mind a fekete,mind a kék változata.Az ára kb 60000 Ft.
Sziasztok,

1 szezont használt Schubert Concept matt fekete bukó, eredeti plexivel + Pinlock-os plexivel 38.000, - Ft-ért eladó. érd: csaapi kukac csaapi pont hu +36-30-7490125

üdv
csaapi
ok.
Vasárnap megyek piacra aktuális lenne?
De ha elöbb ráérek rádcsörgök.
Szega!
A kötőjelet meg a t-betüt töröld ki mert nem fogja megnyitni a web lapot
Persze, Veszprémben kb bármikor megtekinthető.
06305733895
Üdv!
Nem akarok szemetelni, utoljára írom be:

ha van valaki a www.SUPERPOLE.hu-tól, szóljon már legyen szives, érdeklődni szeretnék termékkel kapcsolatban!

Köszi szépen!
Hali.Nekem igaz a drágbbik tesója van,de csak jót tudok,mondani rólla:nagyon könnyű:1350g(igaz a KR100 nak nem tom milyen a héj szerkezete),a plexi még két év után sem karcos,a bélésnek sincs semmi baja,jól szellőzik,bár ezmiatt kicsit hangos.Jó alternatíva a méregdrága sisakokkal szemben,ha nem dúskálsz az anyagi javakban,ja és a verseny sportban is egyre többen használják.