hello!nekem lenne egy 58 as ruhám csak azért akarom eladni mert nekem hatalmas!ha érekelne akkor írj!eladó vagy cserélhető!kétrészes használt de nem leélt ! üdv
A képen látható S méretű új soha nem viselt prémium Icon gogo bombshell kabát full protektoros eladó. 55 eFt, ha érdekel valakit: jurgen kukac freemail pont hu (páromnak is van, ő imádja és én is ahogy ül mögöttem benne , még utcán is viseli ha olyan idő van, nemcsak motorozáshoz, igaz akkor protektorok nélkül)
Ez egy másik kolléga,csak közben júniustól egyedül én leszek,mert az angolokkal kötöttem egy szerződést.Lesz egy fasza webshop az ő összes cuccukkal,itthoni raktárkészlettel,így azonnali küldéssel.
Rendben, köszi az infot, tudom h ennyi az ára, de ezért is keresek inkabb 14-et, mert ez a 15 kivül esik árban a kereten.. csak azèrt tettem be a képet hátha valakinek lett volna használtan
1 szezont használt Schubert Concept matt fekete bukó, eredeti plexivel + Pinlock-os plexivel 38.000, - Ft-ért eladó. érd: csaapi kukac csaapi pont hu +36-30-7490125
Hali.Nekem igaz a drágbbik tesója van,de csak jót tudok,mondani rólla:nagyon könnyű:1350g(igaz a KR100 nak nem tom milyen a héj szerkezete),a plexi még két év után sem karcos,a bélésnek sincs semmi baja,jól szellőzik,bár ezmiatt kicsit hangos.Jó alternatíva a méregdrága sisakokkal szemben,ha nem dúskálsz az anyagi javakban,ja és a verseny sportban is egyre többen használják.
Eladó 1 db HJC CS 12 Lotus kék bukósisak,teljesen új.XXL-es méret.Jövő hétfői érkezés.Utolsó darab.Postai utánvét megoldható!Ára 17000 Ft.
20/974-1680
vagy
zzrrs@citromail.hu