Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem azért rám jó lesz.
A rendszám tartó nem jött még meg? Ha nem akkor írok nekik....
Rendelek majd XL-eseket, ha ezek elmentek, de neked az is kicsi lenne szerintem Minek gyúrtál annyit
Üdv!
Csak gyerek méret van?
Sziasztok!

Eladó Alpinestars GP pro:

Piros-fehér "L" (talán tutisnak kell)
Kék-fehér "L"
Fekete-fehér "L"

Akit érdekel írjon emailt. Az áruk 25.000 + posta előre utalás után ajánlva 700 Ft vagy 1900 Ft értékbiztosítva utánvétel.

ICON nyári kesztyűk 8500 jó magyar forintért!

Ha kell repülj rá gyorsan,mert egy két kedveltebb szín mérethiányos.
Kérdezz,mondom.....
szia meg lenne a bukó mert érdekelne!
Sziasztok!
Eladó:
Grex bukó (R1-decor), M-es, levizsgáztam benne, hajszálkarcok, semmi több. IÁ :8000 ft

Ufo térdvédő, 1-2 karc, gyakorlatilag újszerű állapot. IÁ : 9000 ft

XIII-ker. 06 20 9 346 188
szervusz
Ha megadod az email cimed akkor szivesen küldök képeket. ahogy néztem méreteidet talán lehet kicsit nagy lenne de nem bizti én 175 cm 115 vagyok és már nem jó rám... szerintem az ideális a kb 100kg
Sajna térerő híjján vagyok jelenleg....
Hali!

Ha kell dobj egy ebailt a címeddel és már adom is fel utánvétel (1900 Ft postaköltség) vagy elküldöm a számlaszámom és átutalod a lét és úgy küldöm (700 Ft postaköltség).
vélemények a FORMA ARROW SX Dry csizmáról?esetleg árajánlatok fekete 46-os méretre?vagy jobb lenne az Askew X9?
pohi érdeklődés képp (egy jó árajánlat esetén elgondolkodnék a vételen)
http://www.fc-moto.de/epages/f...
ezt a csizmát mennyiért tudnád beszerezni? (fekete 46-os)
vagy ez túl komoly lenne sima utcai használatra?
válaszokat előre is köszi!
Tudnál nekem képeket küldeni meg irnál a ruhárol!Szerinted nekem jó lenne!Köszi
Eladó a ruhám :SPIDI H2OUT
üdv
nem érdekelne egy fekete honda frank thomas 2 részes
szép állapotban keveset használva.kepeket korábban raktam fel ugyan ebben a fórumban. gyári puha protektorokkal felszerelve .
he érdekel hivj 30 66 45 947
Sziasztok!Nem tud valaki egy kétrészes motoros ruhát eladot jo lenne ha piros fekete vagy fehér!Méreteim 178cm és 90kg!Irj e-mailt ha tudsz valamit!kalcsu0519@freemail.hu köszi
vagy ha már másnak is ígérted nem gond, most gondolkozok hogy ma hoznak nekem gumimelegítőt, azt is ki kell csengetnem
bocsi pohi, itt vagyok, beszéltük hogy nekem kell az L-es piros, add meg légyszi a telószámod vagy csörgess meg a számomon (adatlap) mert kellene!
Érdekelne márkás kétrészes púpos 52 v. 54-es (185cm, 84 kg) ruha zöld színben, új v. alig használt. Emailre küldj ajánlatot, képpel : jedaj@globonet.hu
kicsit olcsóbra gondoltam
Szevasztok!
Nem tud valaki eladó sport csizmát? 45-46 méret
Szia Csutka!
Csak információ miatt kérdeztem a ruhaméretet.Már van ruhám.Az enyém is hasonló Berik,mint a tiéd,csak úgy rendeltem,hogy itt próbáltam egyet és otthon vettem ugyanolyan méretűt.Kb egyforma alkat vagyunk és meg akartam bizonyosodni róla,hogy jót vettem.Egy kicsit így macerás,hogy nincs otthon az ember.Most lehet,hogy kérdezed,akkor miért,ha nincs időm.Lassan megyek haza egy kicsit több időre és akkor már nem akarom a ruhabeszerzéssel elcseszni az időm és pont kapóra jött egy nekem színben,méretben (remélem) árban megfelelő.
Én pont Köln másik felén vagyok Siegenbe.CO-zok.
Amúgy köszi az információt.
Szia Gyuri!

Sajna ebben nincsen szám, csak az, hogy "L". De annál biztos, hogy kisebb! Vékony alkatra való ruha és úgy kb. 178 cm-ig lehet jó! Mindenképp próbálni kéne! Írjál e-mailt, ha érdekel!
Mit csinálsz NRW-ben? Én Aachenben voltam sokat.
Szia!

Igen, még meg van a bukó!