Eladó a BERIK bőrruhám! Csak 60.000 Ft! Kinőttem! 175 cm/65 kg-val volt jó! Amúgy L-es méret van beleírva! Esetleg a kabátja külön is eladó! Felraktam az eladó holmijaim közé!
Csere-bere is szóba jöhet, akármire!
Az lehet, h nem kényelmes, de hasznos dolog az biztos... A szélben ahogy tartod a fejed, észre sem veszed, h szorítod a fogaidat, majd csak azt veszed észre amikor törik...mint nekem...
új kesztyűvásárlás előtt állok, kb. 10.000 ft értékben, eddig egy IMET Racing R kesztyűm volt, kb. 2 év alatt csúnyán elkopott
kellene egy pár tanács, hogy milyet vegyek ilyen árszinten ERRŐL mi a vélemény?
Fiatalok, ilyet használvalaki!? Közuton vagy pályán!? A hatásával kapcsolatba nem kételkedem, csak szerintem olcsobban is hozzá lehet jutni valahol , valaki esetleg!? Sport boltokba!? Várom az infokat köszi! http://www.bruxsport.hu/
krémezés, elázás, (esetleg egy laza kimosás langyos vizbe) de inkább várj vele, beleizzadsz elázol, és a kezedre formálódik! Nyárra már jó lesz! Persze csak ha kicsit szorit h anem jo a méret akkor később is kicsi lesz!
Talán ha bekrémezed a kezed vastagon és úgy felveszed puhul annyit a bőr és nyúlik, ez a gyorsabb verzió. 4-5 túra és akkor is nyúlik picit, de nem lesz kellemes. Ugyanígy voltam a gp pro-mmal. Most már jó, de küzdeni kellett vele. Nem az a nagyon nyúlós kategória.
Eladó cuccok!
Dainese Full Metal Racer kesztyűk M, XL
LS2 Garda bukó M
HJC P.I.M. Ben Spies bukó L
Teknic Violator kesztyűk (többféle típus és méret)
balazsgabor7@citromail.hu
Sikerült hozzájutnom egy új Alpinestars GP plus kesztyűhöz, viszont kicsinek érzem. Fog ez valamilyen szinten nyúlni? Mert a többi kesztyűből az L-es méret jó rám, ez viszont kicsit szűkös az ujjaimnál..
Eladó egy nagyon szép állapotban lévő Shox bőrkabát Xl-es méretben!170-180cm,70-80kg között, de fel kell próbálni!
Továbbá egy Spyke cordura dzseki s-es méretben(165-170cm,55-60kg)
Agv sisak m-es méretben(sötét,sima plexi) 10Eft
shox ára:20E
Spyke ára:10E
0630-605-25-41, tyyyson@citromail.hu
Csere-bere is szóba jöhet, akármire!