Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó a BERIK bőrruhám! Csak 60.000 Ft! Kinőttem! 175 cm/65 kg-val volt jó! Amúgy L-es méret van beleírva! Esetleg a kabátja külön is eladó! Felraktam az eladó holmijaim közé!
Csere-bere is szóba jöhet, akármire!
Szia külön nem adnád el a nadrágot?
eladó olcsó börruha : http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Helo!
Valaki tudna véleményt mondani a ZEUS cross sisakokról?
Konkrétan ez a típus Zeus 907 http://zeushelmets.freewb.hu/g...
Kedden vettem Shox Knight-ot,ez is karbonos,kényelmes!meg vagyok vele elégedve!
Az lehet, h nem kényelmes, de hasznos dolog az biztos... A szélben ahogy tartod a fejed, észre sem veszed, h szorítod a fogaidat, majd csak azt veszed észre amikor törik...mint nekem...
mennyi? Ez nem volt hosszú életű.....
Hol lehet kapni nyakra való kendőt! vmi mintásra gondoltam! köszi weboldal is jöhet ide...
új kesztyűvásárlás előtt állok, kb. 10.000 ft értékben, eddig egy IMET Racing R kesztyűm volt, kb. 2 év alatt csúnyán elkopott
kellene egy pár tanács, hogy milyet vegyek ilyen árszinten
ERRŐL mi a vélemény?

a válaszokat előre is köszönöm
Kesztyű elkelt.
Köszi az érdeklődést mindenkinek (1fő)...;-))))
Sziasztok!
Új HJC CS R1 Fang eladó!Sosem volt használva,még felpróbálva sem,annyira kicsi lett.D gyűrűs csat,karc,pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,orrvédő,sisakzsák,kivehető-mosható bélés.Ára:26000Ft
+36-20/974-1680
Ja és 40 ezer Huf az ára....
Sziasztok!
Eladó Reevu bukó( visszapillantó van a bukóban!)
XL es méretű.
hehe, ezt tényleg vicc. miben lenne jobb ennél: fogvédő ? ja, amúgy sose használnék ilyet motorozáshoz. ez egyáltalán nem kényelmes
Ez vicc!
15 ezer forint egy szaros gumi fogvédőért?!?!?!NA NEEEE........
Fiatalok, ilyet használvalaki!? Közuton vagy pályán!? A hatásával kapcsolatba nem kételkedem, csak szerintem olcsobban is hozzá lehet jutni valahol , valaki esetleg!? Sport boltokba!? Várom az infokat köszi!
http://www.bruxsport.hu/
krémezés, elázás, (esetleg egy laza kimosás langyos vizbe) de inkább várj vele, beleizzadsz elázol, és a kezedre formálódik! Nyárra már jó lesz! Persze csak ha kicsit szorit h anem jo a méret akkor később is kicsi lesz!
Talán ha bekrémezed a kezed vastagon és úgy felveszed puhul annyit a bőr és nyúlik, ez a gyorsabb verzió. 4-5 túra és akkor is nyúlik picit, de nem lesz kellemes. Ugyanígy voltam a gp pro-mmal. Most már jó, de küzdeni kellett vele. Nem az a nagyon nyúlós kategória.
Eladó cuccok!
Dainese Full Metal Racer kesztyűk M, XL
LS2 Garda bukó M
HJC P.I.M. Ben Spies bukó L
Teknic Violator kesztyűk (többféle típus és méret)
balazsgabor7@citromail.hu
Sikerült hozzájutnom egy új Alpinestars GP plus kesztyűhöz, viszont kicsinek érzem. Fog ez valamilyen szinten nyúlni? Mert a többi kesztyűből az L-es méret jó rám, ez viszont kicsit szűkös az ujjaimnál..
Szia!
Sajnos (legalábbis Neked sajnos) már nincs meg a nadrág, elvitték.

Üdv, Örök nyarat, ingyen benzint!
Eladó egy nagyon szép állapotban lévő Shox bőrkabát Xl-es méretben!170-180cm,70-80kg között, de fel kell próbálni!
Továbbá egy Spyke cordura dzseki s-es méretben(165-170cm,55-60kg)
Agv sisak m-es méretben(sötét,sima plexi) 10Eft
shox ára:20E
Spyke ára:10E
0630-605-25-41, tyyyson@citromail.hu
Eladó!
Grex bukó (R1-decor), M-es, levizsgáztam benne, hajszálkarcok, semmi több. IÁ :9000 ft

Ufo térdvédő, 1-2 karc, gyakorlatilag újszerű állapot. IÁ : 9000 ft

XIII-ker. 06 20 9 346 188
tetszik, koszi, de en mar bevasaroltam beloluk.