Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tapasztalatból beszélsz...
Utálsz ha megkérdezem a szkenneléses témát?
tök fasza első látásra, azt gondolná az ember, ez még a terminátorok elleni háborúban is megvédene.... a kézfejen biztosan, de ha jobban megnézitek, az ujjakon a varrás kívül van. A külső varrás pillanatok alatt szétnyílik egy esés alatt, mert a cérnaszálak kevésbé védettek, mint mondjuk a belső varrásnál.
Erre érdemes figyelni, mert hamar leugrik egy-két ujjperc...
Sziasztok!
Van vkinek infója a Frank-Thomas Tech Ladies női kesztyűről?
Ok, köszönöm! Viszont csak délután tudom megnézni, mert csak otthon tudom megnyitni a linket.
Nézelődj:

link
ez jópofa kesztyű , akkor majd nézelődök...
Bocs hogy nem válaszoltam, csak lemostam magamról a napi koszt .
Nos, bőr nyári verseny kesztyű kemény protektoros lehetőség szerint a tenyér részén is legyen valami védő cella.
De ilyen gondolom ennyiért nem nagyon lesz.
Köszi Pohi!

Gyereknek kellene...
Az elképzelés rajtad múlik. 1000 féle kesztyű van. Van 20.000 Ft-od rá ok. Méret? Márka? Bőr? Textil? Milyen színű? stb. Ezt nem tudom én kitalálni ....
Igen igen csak a 30 körülit láttam én is... gondoltam, hogy gyorsan elviszik...
Az az akciós, amit én vettem már elfogyott, most jelenleg a legolcsóbb kb 30e lenne ha jól láttam. De érdemes nézelődni folyamatosan, mert a srácnak szerintem lesz még majd megint(a múltkor is szerintem volt már neki ez előtt h én vettem, de azokat is gyorsan elvitték). Szóval érdemes nézelődni folyamatosan. Egyébként ez az angol ebay (a németen én nem nagyon láttam ilyet). Egyébként erről van szó:
Ez gyerek méret xxxs-es.....nagyon ritka. egy ilyet találtam ami néz ki valahogy:

link
Sziasztok!

Tud valaki szuper kicsi zárt bukót (50 cm fejátmérő)!
Évvégi áron...
20eFt körül
Sajna nem találom amit ő ajánlott. Mennyit szánsz kesztyűre?
kb mennyi lenne ? képet tudsz felrakni ?
Coyote most rendelt GP pro-t.....nem tudom van e még akciós áron...
Hy!
Az egyik motoros kolléga javasolta hogy keresselek fel, mert kesztyűt keresgélek , és lehet hogy tudsz segíteni .
Köszi
Jobbulást.
Nem tudom még, 30-40 körül lesz, de még nézelődök!
pto-n olvastam róla először ...kíváncsian várom az árakat