Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
akkor megveszem itthon
De nézem az IMET-et és ott olcsóbb 99.600 Ft. Szóval ezt ott jobban megéri megvenni.....még új kategória...
most külföldi vagy belföldi? ott virít a szekrényen a kepszlokkod
105.000 Ft az új és külföldi belföldi postával együtt 1 héten belül nálad lehet ha kell.
sziasztok!
ezzel a bukóval szemezgetek

http://www.rmcmotor.hu/termek....

vala
kinek van tapasztalata a márkával?
válaszokat előre is köszi
Szisztok!
ELadó: Alpinestars44.5-es crosscsizma.
Adatlapomon az eladó cuccok között
szia pohi
érdeklődnék xr1100 at fehér szinben mennyiért és mikorra tudnál beszerezni
kösz
No majd meglássuk!
Székesfehérvár környékén keresek FOX utcai ruhával foglalkozó üzletet.
Hát a japónál nincs jelenleg......angoloknál csak a 2-es új verzió 160 körül....amerikából 100.000 + áfa + vám, tehát x 1.33 legrosszab esetben...... .....aztán ki tudja
Az mennyi?
De teljesen hófehér is van természetesen.
Van mégpedig kiyonariban.....meg tamadában...
Arról most nincs! Csak erről!
Eztet nem magamnak akartam, csak úgy alakult, hogy az enyém lett! Igaz nagyi! Amúgy fehérben létezik x-spirit?
Szeretném ha Pohi-t hálából öreganyátoknak szólítanátok.
Hát jókor vettél jótól jót . Dobj majd róla fel képet az adatlapra. Nekem még van róla....
Szerintem karácsony előtt, mert utána már a mindjárt tavasz van hangulat alakul ki és felszöknek az árak.......bár talán a január 1 inkább a vízválasztó.
Volt a kezemben RF-1000........annak a belső hungarocell ütéselnyelő bélésébe bele van égetve az XR-1000 felirat. Szóval nem hinném, hogy nagy különbség lenne. Itthon kell valamit mondaniuk, mert ebből élnek. Igazuk van nekik ez az üzletpolitikájuk. Csakhát van aki elhiszi és ők jól járnak. Van aki meg nem......
Az imetben bármit mondanak csak ott vedd meg dupla áron! Amúgy meg nem nagy üzleti érzékkel lehetnek megáldva, mert próbáltam volna kicsit faragni az árból, de csak merev elutasítás volt a válasz! Ígyhát maradt nekünk a Pohi, oszt igymeg csak a felébe került!
Hello!

Szerintetek mikor érdemes motoros ruhát vanni? Karácsony előtt, vagy közvetlen utána? Érdekelne pár jó állapotú utcai ruha, bőrdzseki, cordura nadrág, csizma. Aki tud valamit ne tartsa magában!
Sziasztok! Lenne olyan vlaki akinek a HJC sisakjához van rst rainbow vagy dark smoke plexi? Mert venni szeretneék és nem tudom melyiket lenne jobb. Vlakinek tapasztalat? Esetleg kép?
Voltam IMET-ben. Ott azt mondták, hogy az X-spirit tök más mint az x-11, meg az xr 1000 az rf1000-től különbözik, mert hogy az amerikai szabvány. Na akkor most mi az igazság? Nem hiszem, hogy a japók külön gyártanának szarabb sisakot, főleg, hogy majd miden sisak olcsóbb, mint pl a Sharkok is. Meg a kocsik.... Pohi te gondolom tudod, mert Japánból rendelgetsz. Súlyra ugyan annyit írnak.
75-80-ért van 3 fajta minimum....Harris, Coutlas, Caster.......csak méret nem mindegy, mert az hiányos némelyikből. Ha mondasz TUTIS méretet akkor pontosabban meg tudom mondani mik vannak. 1 héten belül nálad is lehet ha kell.
Méret?