Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyit kostál?
Köszönöm!
Akkor a pontos részletek: postaforgalomban minden áru vám- és áfa köteles. Viszont a 10 euro alatti közterheket nem kell kifizetni. a vám 8%, az ÁFA pedig 25%. (tehát elvileg jelen pillanatban 40 Euro, azaz kb 60 dollár az a határ, amivel még nem foglalkoznak) Általában ha magánszemélytől érkezik a termék, azzal nem nagyon bajolnak a volt kollegáim. Továbbá az eladónak van lehetősége feltüntetni a csomagon, hogy ez ingyenes termékminta kereskedelmi ár nélkül, vagy reklámajándék, vagy ilyesmi...
Sziasztok!

Eladnám új Bering női T1-es (Lady Tina1 típusú) kabátomat. Sajnos nem volt lehetőségem használni, viszont most meg már nem jó rám.
Kivehető thermo bélése, váll-, gerinc-, könyökprotektora van.

Ár: 40 000 Ft

A szállítás futárszolgálat, vagy Békés és Hajdú megye bizonyos helyeire, illetve néha Pesti átvétellel személyesen.
Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem valami 50$ rémlik... De nem esküszöm meg rá!
Tudom, hogy jó fej, ezért kérdeztem, mert már olvastam ezt itt a fórumon. Már nem tudom ki és mikor írta mi az az összeg, de tudom, hogy volt róla szó.
Nyugi, nem kell izgulni, pohi jó fej
Hali! Majdnem minden meretben van, tovabbi infoert hivd ezt a szamot:06209165657
Kék fehérbe, alpinstars kesztyüt keresek rövid szárút jó árba ujat tudtok e vhol hollehet kapni? köszi kép is jöhet ha van...
Akkor regisztráljak egy kamu felhasználó névvel? Nem hiszem, hogy minden rendőr mindent betart. Ennyi erővel be lehetne írni ezt majd minden videóhoz. Attól, hogy kérdezem, még nem csináltam semmit...
sv 1000s
a kesztyű mekkora méretű?
érdekelne
Sziasztok!

Eladnam 43-as Sidi Vertigo csizmamat meretproblema miatt.3x volt rajtam, szerintem 42-es labra valo.43 Ft-ot kerek erte.
2O-77 43 226
Szerintem ne Pohitól kérdezd meg, hogy hogyan tudsz csempészet vétséget elkövetni... Főleg meg egy nyílt fórumon.
Lehet nem hülyeség, hogy a shoei másabb amcsiban, mert ott 1550 grammot írnak súlynak, az európaiakra meg 1250-1350etkb.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

http://imet.hu/in
dex.php?conte...
Sziasztok.Eladnam a kepen lathato shox protektoros dzsekimet es nadragom,meretvaltas miatt ..(meret S)abszolut serulesmentes es valoban keveset hasznaltam.ez a kepen is jol lathato.surgos lenne ugyhogy az ar lefaraghato
Pohi. Hogy van ez a vám? Mennyi dollár alatt nem kell rá fizetni. Mert tudom, hogy szokták kérni, hogy kevesebbet irjanak rá a dobozra, hogy ne legyen vám. Hogy van ez pontosan?
Köszi,hogy válaszoltál.Valóstinü,hogy nekem is kicsi lenne mert 178/90kg a méretem.Köszi.
Jafferson márkájú.191 vagyok és 77 kiló,nekem elég passzos.Annyi hibája van,hogy vannak rajtak szivacsok és az azt takaró anyagon van egy kisebb vágás(2-3 centi),de fekete cérnával orvosolható,csak én nem foglalkoztam vele,mert nem befolyásol semmit és nem feltűnő...
Engem érdekelne a protektor.Szakadás,sérülés van rajta?Milyen márkáju?Magasságod,sulyod?
Na maga.... most lebuktál! ;-)
Ja bocs, bnőméről írtam. Amerikában mit kell fizetni rá? Az itthonit talál el tudom kerülni. Tehát max 10 %.
25% áfa és 3-8% közötti vám....
Köszi, de én már kinéztem magamnak egy jobbat amcsiból. Arra az árra jön még kb 9-10 %-adó?
A szallerbekes leárazaás nagyon jó, ha van a méretedben kihagyhatatlan....