115.000-ért van Shoei X-spirit
Vermeulen sárga kék
Kiyonari piros fekete
Elias piros fekete
Kagayama 2 kék fehér
130.000-ért van Arai RX-7 RR5 GP
Hopkins fekeze zöld monsteres
Okada fekete szürke
Aoyama piros fehér fekete
Nakano piros fehér fekete
Edwards fehér piros
Randy piros
Randy kék
115.000-ért van korom fekete Arai RX-7 RR5 GP
78.000-ért van Shoei XR-1000 Caster piros-fekete
78.000-ért van Shoei XR-1000 Caster kék-fekete
78.000-ért van Shoei XR-1000 Caster szürke-fekete
75.000-ért van Shoei XR-1000 Cutlas piros-fekete-fehér
75.000-ért van Shoei XR-1000 Cutlas kék-fekete-fehér
75.000-ért van Shoei XR-1000 Cutlas szürke-fekete-fehér
72.000-ért van Shoei XR-1000 Harris piros-kék-fehér
Csáó mindenkinek! A kérdésem csizmaápolással kapcsolatosan lenne.
Mivel tisztítjátok a fehér csizmát,hogy leszedje a sok közúti ratyit?Nekem van egy csizmaápoló kenőcsöm ami elvileg megakadályozza a por ráragadását a csizmára,meg vízhatlanná teszi,de ez inkább csak ápoló kence,nem tisztító. Mivel tisztíthatnám le rendesen a fehérről a koszt? Akinek van tapasztalata ez ügyben és egy jó bevált módszere erre a problémára,azt megköszönném!
Nézz be a Shox-ba,van Forma csizma,az is most kb 30 százalékkal olcsóbb..... Én vettem Sidit pár hónapja,mert ugye az a menő,de most két pár jó csizmát is vehetnék az árából....utcára
köszi az infokat, azt hittem ha már összeszedtem a 30-40e forintot egy csizmára könnyű dolgom lesz, de láttam az Sidi-ket és igazából szerelembe estem.. de ami még jobban tetszik azok a Dainese csizmái.. szívesen veszek olyan holmit, ami megbízható és több évre jó cucc marad, csak nemtudom hogy kihasználnám-e egy 60-80ezer forintos csizma előnyeit.. mivel pályára és nagyon durva "sportolásra" nem igazán használom a gépet, nem tudom, hogy van-e értelme megvenni pl. egy Sidi-t. amúgy a forma csizmák tetszetősek
mindenkinek a legjobbakat
A SHOX-ban leárazva van most 2 fajta Diadora,38 a drágábbik,de az elég profi.....a Nitronál biztosan jobb....Motorline-ban Sidi,valóban csak 49ezer.....
VIGYÁZZ! Az összes Shoei XR1000 akciós sisak kizárólag postázva érhető el (Resposten)! Ugyan azonnal küldik, de vegyétek számításba a szállítási díjat, sajnos ennyire nem vagyunk még EU!
szia !
bocsi de én nem nézegettem a méreteket. ha a nyitó oldalt megnézed akkor Te is láthatod, hogy xxs, xs, s, xl, xxl méretek vannak írva. http://www.louis.de/
Nem használ vki közületek Nitro NB 101-es csizmát? Most láttam leárazva 40valahányezerről 33ra.. tetszetős.. csak nem tudom milyen lehet.. 30-40 ezer forint körül milyen csizmát ajánlotok, ami azért valamennyire vízálló, kényelmes, de VÉD! vagy ennyiért inkább ne és gyűjthetek egy Sidi-re? köszi, széles utat..
sziasztok !
ha valaki SHOEI XR1000 sisakot akar venni most a louis-ban féláron vannak 249 euró az áruk.
itt megnézhetitek :http://www.louis.de/_103b27818...
Az RX7 GP 100e-el olcsóbb mint a bót.
S méretek:
115.000-ért van Shoei X-spirit
Vermeulen sárga kék
Kiyonari piros fekete
Elias piros fekete
Kagayama 2 kék fehér
130.000-ért van Arai RX-7 RR5 GP
Hopkins fekeze zöld monsteres
Okada fekete szürke
Aoyama piros fehér fekete
Nakano piros fehér fekete
Edwards fehér piros
Randy piros
Randy kék
115.000-ért van korom fekete Arai RX-7 RR5 GP
78.000-ért van Shoei XR-1000 Caster piros-fekete
78.000-ért van Shoei XR-1000 Caster kék-fekete
78.000-ért van Shoei XR-1000 Caster szürke-fekete
75.000-ért van Shoei XR-1000 Cutlas piros-fekete-fehér
75.000-ért van Shoei XR-1000 Cutlas kék-fekete-fehér
75.000-ért van Shoei XR-1000 Cutlas szürke-fekete-fehér
72.000-ért van Shoei XR-1000 Harris piros-kék-fehér
KBC Super X7 sisakkal kapcsolatban van esetleg valakinek valamiféle tapasztalata?
Előre is kösz!
Mivel tisztítjátok a fehér csizmát,hogy leszedje a sok közúti ratyit?Nekem van egy csizmaápoló kenőcsöm ami elvileg megakadályozza a por ráragadását a csizmára,meg vízhatlanná teszi,de ez inkább csak ápoló kence,nem tisztító. Mivel tisztíthatnám le rendesen a fehérről a koszt? Akinek van tapasztalata ez ügyben és egy jó bevált módszere erre a problémára,azt megköszönném!
Cserélnék egy xs-es méretű teljesen zárt grex sisakot egy crosssisakra.
érd:ecseril@freemail.hu
ment egy email az adatlapodon megadott cimre.
köszi
+
diadora-t akartam írni, amúgy most hallottam, hogy elkezdte a shox a forma csizmákat is árulni..
mindenkinek a legjobbakat
itt megtalálod a boltok címét is : http://www.louis.de/_20d0d67f2...
bocsi de én nem nézegettem a méreteket. ha a nyitó oldalt megnézed akkor Te is láthatod, hogy xxs, xs, s, xl, xxl méretek vannak írva. http://www.louis.de/
Nem használ vki közületek Nitro NB 101-es csizmát? Most láttam leárazva 40valahányezerről 33ra.. tetszetős.. csak nem tudom milyen lehet.. 30-40 ezer forint körül milyen csizmát ajánlotok, ami azért valamennyire vízálló, kényelmes, de VÉD! vagy ennyiért inkább ne és gyűjthetek egy Sidi-re? köszi, széles utat..
ha valaki SHOEI XR1000 sisakot akar venni most a louis-ban féláron vannak 249 euró az áruk.
itt megnézhetitek :http://www.louis.de/_103b27818...
Kulcscsontvédős protektoringek 19990 ft.
RINO cross csizma 24999 ft.
Enduro cordura nadrág 11999 ft.
További olcsó felszerelések, alkatrészek után érdeklődj az
endurobolt@gmail.com
e-mail címen!