Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia !
38-as méretben milyen sport csizmád van és mennyiért és hol ?
ha lehet akkor vízálló legyen. esetleg képet is küldhetsz : katka@cellkabel.hu
előre is köszi !
Sziasztok,Scorpion EXO-700 sisak,Chameleon színbe kellene.Valaki tud segíteni? Köszönöm
Tud valaki jó árban MÁRKÁS versenycsizmát?Lehet alig használt is!
44-45-ös méretben!
Brit hol vagy már?
Megtréfált a képnéző program, mert "állítva mutatta"
képeket megferdíthetted volna up a sitykának
Elfogadható ár pl.: 119,999
A méret "M"....ebben tévedtem.
A sisakról pár kép. Teljesen karcmentes 3x használt, maszkban. Ami jár hozzá, eredeti doboz, eredeti sisakzsák, eredeti 2 db. szilokon folyadék a gumi részek ápolására, eredeti átlátszó plexi még kis sem volt bontva, eredeti dark smoke plexi karcmentes, eredeti pin lock ez sem volt még kibontva. Teljesen makulálan csúcskategóriás sisak. 120.000 Ft vagy mondjatok egy még elfogadható értelmes árat....
Über riszpekt...
Kicsit fényezzétek még a kupakot és 250 körül megválok tőle duzzogva...
És mennyit akar érte a srác?
Szerintem is az egyik legszebb fényezés, hacsak nem a legszebb Arai téren. Ha nagyobb lenne lehet megvenném magamnak a Shoei fanatikusságom ellenére, mert gyönyörű....
Hát betojok...1évvel ezelőtt mindenhun ilyen matsudo cobrát kerestem...(ebay-en)...de nem találtam...sztem a 2.legszebb fényezés..(első a Jolly Rogers)
Egy barátom 2-3 alakalommal használt sisakja eladó. A szekrényben pihen mát több mint 1 éve. Arai RX-7 Matsudo Corbra fényezéssel, eredeti dobozában sötét plexivel, annak idelyén a motoroázisban lett véve 200.000 Ft-ért. S méret, nemsokára áthozza és csinálok róla képeket. Akit érdekel keressen meg e-mail-ben.
Végkiárusítás miatt, a katalógusártól 25%-al olcsóbban eladók: kabátok, nadrágok, kesztyűk, csizmák, sisakok stb.
Érdeklődni: gexcube@freemail.hu ill. 70/382-0578
Mennyiért vetted?
Megjött a bukó, az enyémben is 35-ös az arcpárna! Köszi a válaszokat még 1x! Nagy az öröm! link
Ja az ár ami rajta van az a bolti ára, hozzám leárazva érkezett!
Egy barátomnak oda tudom adni és nála megtekinthető! Westend környékén lakik! De csak februárban tudom oda adni neki, mert akkor találkozunk legközelebb!
Peste hol?
Természetesen igen!

Kaposváron, Pesten, Zalaegerszegen!
Sziasztok!

Probiker női bőrkabát 38-as méretben újszerű állapotban eladó, három hónapig volt használva. Könyök és váll protektorokkal, háta szivacsozott.
Ár: 40000 Ft
Elérhetőség: ildico83(kukac)vipmail.hu
Telefonszám: 30/8696346
szia
Meglehet nèzni a sisakot valahol?
Úgy van,várjuk,mint a Messiást!
...de hol lehet Brit?...
Sziasztok!
Kawasaki bőrkabát S -es méret!
Irányár:10000 Ft