Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!mivel bizniszelsz kiscsávó! :))új motor csomó cucc!
Értem!Köszi,még én sem próbálkoztam mással a puha,meleg rongyon kívül!
Hát én a tiszta langyos víz és puha rongy híve vagyok, eddig bevált, max. egy kis ultra a fehér betűkre.
2-300 dollár között mozog.
Schuberth S1 Nordic Dragon sisak, egy szezont használt, kitűnő állapotban, beépített napellenzővel! M-es 56-57!

50.000,-Ft

Átvehető: Pest, Kaposvár, Zalaegerszeg
BMW Airflow3 nyári ruha: Szeptemberben vettem úgyhogy csak egy próbakör erejéig volt rajtam! Nagyon jól szellőzik! Térd, könyök, váll és gerinc protektorral! Én 183 cm és 80 Kg vagyok! Nagyjából ekkora emberre jó! E-mailben küldök nagyobb képet! Ár: 50.000,-Ft

Átvehető: Pest, Kaposvár, Zalaegerszeg
Büse túra ruha: Egy szezont használt (6000Km) kiváló állapotban van, összecipzározható, térd, csípő, váll, könyök, gerinc protektorokkal, rengeteg vízálló zsebbel, kivehető thermobéléssel, szellőző rendszerrel! Kabát: Büse Ancona, Nadrág: Büse Bormio www.bazismotor.hu-n fent van vagy google! Méret: Én 183 cm és 80 Kg vagyok! Nagyjából ekkora emberre jó! E-mailben küldök róla nagyobb képet! Ár: 49.000,-Ft
petrós rongy
Milyen tisztítószerrel szoktad takarítani a csizmádat?Például a műanyagrészeken,ahol meglátszanak az olajfoltok.
mi pénz egy ilyen?
Ezt figyeld:

Teknic csizma
Köszönöm a válaszokat pohi! Akkor szerintem megveszem! Ha te mondod biztos nem lehet olyan rosz ruha! Köszönöm még1szer!
Üdv
Meg még ilyet láttam fehéret a 2. az Air tehát perforált. Bár minden szín van fent, a lábméret nem mindegy....
Szerintem igen, a parillánál vettem annó akkor 114.000 Ft volt, most sem lehet drágább. Az ezüst rész nekem lepergett, mármint a festék ennyi hibát tudnék felhozni, de ez valószínű az eséseknek is köszönhető...
Persze természetesen befűzöm, így kényelmes és így fogja a lábad biztonságosan. A Teknic-nek van még egy nagyon állat csizmája, Alex biztosan tud hozni neked, zoknis mint az alpin tech, de karbon a belső zokni része, elég komoly a cucc.
Akkor szerinted megéri? Mert ha jól vettem ki a szavaidból akkor igen! Neked pedig hiszek ám
Hófehér 42,43,45,46,-ban van ahogy nézem, biztosan megoldható a dolog. Ferkével mi van? ő a nagy spíler ebben. De ha kell hozhatok be neked.
Ugyan ilyenem van pirosban. Kényelmes, jól szellőzik, rengeteg helyen perforált. 2x estem benne 1x 160-al bal oldalt és háton száraz aszfalton 200 méter csúszás, 1x pedig 100-al nedves aszfalton jobb oldalt és hason szintén 200 méter körüli csúszás volt az eredménye. Nem szakadt ki csak a festék jött le a bőrről. Erős a varrása, kemények a protektorok, sok helyen van benne puha szivacs protektor +ban ami az én esetemben jól jött...
Sziasztok!
Suomy 2részes bőrruháról van valakinek valamilyen tapasztalata? Kényelem, strapabíróság stb. Most 100e-ért tudnék venni újat csakhát nem nagyon ismerem! Ahogy tudom elég jó márka! Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném!
Ő volna az!
Tudom már volt rajtam ilyen csizma!Te be szoktad fűzni Pohi?
Egyébként meg nem számít,sőt tetszik ha nyikorog
Jobb mint az én Alpin SMX-4-es csizmám!Nagyrészt pályán használom úgyis,az meg oda nem jó!Most nézegetek csizmákat,de nagyon Alpin párti vagyok!
pohi.tudsz sídi vertigo corsát?vagy vortice-t?fehér kéne.vagy amiben sok a fehér
Szerintem ennyi pénzért ne gondolkozz ezen a csizmán, nekemis ilyen van feketében kiválló, kényelmes csizma és az esést is bírja. A képen nagyon jó állapotúnak tűnik. Egyetlen hibája, hogy nyikorog ahol a műanyagok összeérnek a bokamerevítésnél, de ez egy kis szilikonnal könnyen orvosolható.
Szia!
A csizmáról tudnál több képet küldeni!Az adatlapomon van az e-mail-em.Köszi!
Pajtás fényképező a gumibotban
Ja, hogy miért?.....kicsit többet fogytam mint gondoltam...így lóg rajtam nem paszentos.