Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A parillánál 145.000 Ft link én 100.000-ért megvállnék tőle.
Ha esetleg valakinek 1 részes púpos 56-os versenyruha kellene, akkor tudom ajánlani. Perforált az újjrész, a mellkas, a combok és a hátrész a púpon kívül, hajlatokban, vádlinál gumis sztreccs anyag ami szintén szellőzik. 2 alkalommal használt, olyan mint az új amit leakasztasz a boltban. A bal kéznél lévő zippzár feje van letörve egyébként hibátlan.
sziasztok !
kinek mi a vélemyénye az SPOOL ALBERTO ruháról ?
Hello!
Van egy pár eladó cuccom ha érdekel valakit!
Alpinestars S-MX PLUS csizma 45-méretben szép állapotban 25.000Ft
Arai RX7 RR Nakano Replica bukósisak L-es méret 85.000Ft
Arai Viper GT bukósisak M-es méret, sötét plexivel + a gyári 95.000Ft
Nagyon szép állapotú párszor használt mindkét bukósisak!
Arlen Ness 54-es, egyrészes, kengurubőr ruha hibátlan állapot, a hátán púppal ára 85.000Ft
Shox 2részes cordura ruha párszor használt nagyon szép állapotban kivehető protektorokkal és thermo béléssel 25.000FT

Érdeklődni: 06 70 316 79 77 email és msn: csipi10@citromail.hu
na jól van... nem pimaszkodom tovább... bírlak tudod(!)
ez a baj veletek... egyből a gumibot...

Nekem van saját, 22-es, állandóra rendszeresített "botom"... de nem tolnám belétek... nem lenne hozzá gyomrom (sajnálom)
Te majom Csak a szokásos lenne 40 cm-es gumibot a seggedbe , dehát te ezt szereted
hali
Egy női és egy férfi alighasznált cordura kabát eladó!
Szeva Pohi!
Egy kérdés... tegyük fel, hogy üldözőbe veszel a rendőrmotorral (tudod hogy nem állnék meg) ...és tegyük fel, hogy nem érnél utól (elég nagy a valószínűsége, hogy kifújnám az orrod) ... de tegyük fel, le tudtad olvasni a rendszámom... akkor feljelentenél? Vagy csak rosszul esene, hogy megint kimotoroztam a képből? És este tudnál aludni?

RRPilot
Zöld bőr Sportkesztűt keresnék..[044]
Ha esetleg valakit érdekelne...

http://www.kepesmotor.hu/bukos...
ok köszi
ebay

itt tuti, itthon, meg tényleg talán a www.danger.hu a megoldás...
sziasztok. holnap megyek szegedre, ha valakit érdekelne a kesztyű arra.
igen úgy hívják és de a kérdés az hogy vajon itthon is van ilyen vagy csak az ebayen de azért köszi
köszi a segítséget
most nem tudom,hogy zöldborsó főzeléket egyek,vagy esetleg milánóit...
mielőtt valaki kételkedne benne,hogy ez nem ide való kérdés...az ne tegye...
hisz ezt a hülye is tudja.......
Ez nem tankvédő!
Mellesleg FélSvéd barátom használ ilyet, ő asszem ebay-en vette. Ha jól emléxem, Stomp-pad a neve és arra szolgál, hogy kanyarban, kiüléskor a combod stabilabban tapadjon a tank oldalához.

Ha csak tankvédő kell, akkor inkább rakj fel egy védőfóliát, vagy nézz be a Danger-ba, nekik is szokott lenni erre a helyre ragasztható tankpad, MilleRR gépén meg lehet tekinteni a halálfejes verziót.