Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www.decalshop.hu talán csinálnak ilyet is....e-mailre válaszolnak, kérdezed meg, korrektek.
Hali CrazyJoe!

Nagyon böszme géped van!
Remélem nekem is lessz ha végigmegyek a "szamárlétrán":)
Rendőrmentes jó utakat:)
Sziasztok.Szeretnék vásárolni jó állapotú speed (vagy speedes jellegű túra)protektoros ruhát (lehetőleg bőr,de talán még cordura is érdekelne).Méreteim:kb.165 cm magas kb.75-80 kg vagyok.
Szintén érdekelne 39 es motoros csizma sportmocihoz.

Lehetőség szerint pécs és környékén,de ha jó az ár utaznák is érte.
E-mail:illesgabor9@freemail.hu vagy 0670/296-40-21 minden nap 9-19 ig.
Köszönöm szépen előre is.
nem igazan tudom mi a magyar megfelelője de azert köszönöm a segítséget
magyar mentalitás.valaki segíteni akar a segítő kézbe meg belerúgnak.ez nem okosság kérdése kisfiam.szamár vagy nyihogj kicsit-de hogy még szemtelen is..
Ez inkább arra szolgál hogy a combod ne csúszkáljon. Tankvédőként tankbőr alatt keresgélj.
okos enged szamár szenved
surmó vagy Te nem motoros.ennyi.
kössz a semmit kifejezéseddel itt nem élsz meg..
persze hogy nem de ettől még ha valaki látja megírja több szem többet lát apukám
pékségbe
ritka bunkó vagy fiam.azt hiszed hogy az illetékes ott remeg a gép előtt a Te kérdésedre várva?
elnézést kérek és köszönöm a nagy semmit
hali mindenki!
Van egy Akira cross bukóm,Xl-es,kivehető béléssel,tip top állapotban,és elszeretném cserélni egy zárt siskára!Bolti ár:28.000Ft.
Kb 17.000 Ft értékű bukók érdekelnének mert én is 17.000Ft-ért árulom!ha valakit érdekel,irjon!
szívesen bazmeg
motormatrica topik
Sziasztok lenne egy kérdésem. hol lehet ilyen tank védőt kapni itthon?
robogóra jó
Hááát, valami márkásabbat nézzél inkább...
üdv
A mi a véleményetek a Zeus bukokról a neten nem találtam semmi infot:(
köszi
Sziasztok!

Probiker női bőrkabát 38-as méretben újszerű állapotban eladó, három hónapig volt használva. Könyök és váll protektorokkal, háta szivacsozott.
Ár: 40000 Ft
Elérhetőség: ildico83(kukac)vipmail.hu
Telefonszám: 30/8696346
Köszi!
Megnyugtattál, mert kicsit nyugtalan voltam, hogy lehet ki fogg lógni a bőr ruha szára a csizmából, ugyanis még nincs csizmám, viszont felvettem egy 24cm magasságú bakancsot és ha felültem a motorra egy idő után kikandikált a ruha szára.
Tiéd milyen márkájú?
45-ös 33 cm magas.
Sziasztok!
Kíváncsi lennék, hogy egy (kb44-es) sport csizmának hány cm-re ér fel a szára a talajtól. Megmérné valaki akinek van ilyen!
Köszi!