Sziasztok.Szeretnék vásárolni jó állapotú speed (vagy speedes jellegű túra)protektoros ruhát (lehetőleg bőr,de talán még cordura is érdekelne).Méreteim:kb.165 cm magas kb.75-80 kg vagyok.
Szintén érdekelne 39 es motoros csizma sportmocihoz.
Lehetőség szerint pécs és környékén,de ha jó az ár utaznák is érte.
E-mail:illesgabor9@freemail.hu vagy 0670/296-40-21 minden nap 9-19 ig.
Köszönöm szépen előre is.
magyar mentalitás.valaki segíteni akar a segítő kézbe meg belerúgnak.ez nem okosság kérdése kisfiam.szamár vagy nyihogj kicsit-de hogy még szemtelen is..
hali mindenki!
Van egy Akira cross bukóm,Xl-es,kivehető béléssel,tip top állapotban,és elszeretném cserélni egy zárt siskára!Bolti ár:28.000Ft.
Kb 17.000 Ft értékű bukók érdekelnének mert én is 17.000Ft-ért árulom!ha valakit érdekel,irjon!
Probiker női bőrkabát 38-as méretben újszerű állapotban eladó, három hónapig volt használva. Könyök és váll protektorokkal, háta szivacsozott.
Ár: 40000 Ft
Elérhetőség: ildico83(kukac)vipmail.hu
Telefonszám: 30/8696346
Köszi!
Megnyugtattál, mert kicsit nyugtalan voltam, hogy lehet ki fogg lógni a bőr ruha szára a csizmából, ugyanis még nincs csizmám, viszont felvettem egy 24cm magasságú bakancsot és ha felültem a motorra egy idő után kikandikált a ruha szára.
Tiéd milyen márkájú?
Nagyon böszme géped van!
Remélem nekem is lessz ha végigmegyek a "szamárlétrán":)
Rendőrmentes jó utakat:)
Szintén érdekelne 39 es motoros csizma sportmocihoz.
Lehetőség szerint pécs és környékén,de ha jó az ár utaznák is érte.
E-mail:illesgabor9@freemail.hu vagy 0670/296-40-21 minden nap 9-19 ig.
Köszönöm szépen előre is.
kössz a semmit kifejezéseddel itt nem élsz meg..
Van egy Akira cross bukóm,Xl-es,kivehető béléssel,tip top állapotban,és elszeretném cserélni egy zárt siskára!Bolti ár:28.000Ft.
Kb 17.000 Ft értékű bukók érdekelnének mert én is 17.000Ft-ért árulom!ha valakit érdekel,irjon!
A mi a véleményetek a Zeus bukokról a neten nem találtam semmi infot:(
köszi
Probiker női bőrkabát 38-as méretben újszerű állapotban eladó, három hónapig volt használva. Könyök és váll protektorokkal, háta szivacsozott.
Ár: 40000 Ft
Elérhetőség: ildico83(kukac)vipmail.hu
Telefonszám: 30/8696346
Megnyugtattál, mert kicsit nyugtalan voltam, hogy lehet ki fogg lógni a bőr ruha szára a csizmából, ugyanis még nincs csizmám, viszont felvettem egy 24cm magasságú bakancsot és ha felültem a motorra egy idő után kikandikált a ruha szára.
Tiéd milyen márkájú?
Kíváncsi lennék, hogy egy (kb44-es) sport csizmának hány cm-re ér fel a szára a talajtól. Megmérné valaki akinek van ilyen!
Köszi!