Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Brit! Van valami újság a bőrrucimmal? Ha nincs, megvan még az 58-as Laguna Seca?
még aznap eladtam:)
Hát én nem néztem még ezt. Ahol a legolcsóbb onnan jön. Az európai modellből barátom vett egy L-est és nagyobb arcpárnákat vagy kisebbeket, nem is tudom pontosan, de kellett variálnia vele, hogy kényelmes legyen. Az én fejformámnak a Shoei tökéletes, nem is fogok mást venni. Felvettem az arait és nem volt komfortos nekem, ezért nem is veszek ilyet magamnak akármilyen jó legyen is. De ha kell szólj és rendelek
Szia!

Írtam, hogy dobj egy mailt ha kell, de nem jött, bár a levelezőrendszerem fel volt borulva kicsit, lehet ezért nem kaptam meg. El tudtad adni a másikat? Ha kell írj és hozatok.
Pohi, Alex...!
Kérdés:
Az Arai kétféle héjmérettel gyárt sisakokat(G;L), ha jól tudom.
Pl.: Japánból lehet 'G'-tipust is rendelni? Arra gondolok, hogy a
Japán emberek test és fejmérete alulmarad az Európai
emberekhez képest! Tudom biztos vannak nagyfejű japánok is, de....
mi újság az sp1-el?
Valakinek van netán tapasztalata,vagy véleménye a TSCHUL bőrruháról amit a motorosbőrruha.hu-n lehet rendelni probálási lehetőséggel.
Egész jol néznek ki azok a ruhák elfogadható áron.
Erősen gondolkodom rajta
Vélemény?
Hát én nem értek hozzá. Ezért írtam, hogy a használójánál érdeklődjön
Sziasztok!
Pár napja valaki felrakott egy sárga bőrrucit.Sajnos nemtoom melyik topicba,meg hogy milyen márkáju.
Ha netán valaki emlékszik megköszönném!Esetleg a gazdája?
Köszi!
pohi az a legdrágább csizma jelenleg a piacon, volt nekem is jo darab, de az is szétdöl egy év alatt, az oxtar tcx pro2 a felébe kerűl és a csuklos boka része még jobb is,,
hami.ricsi@gmail.com, neki hoztam egy Alpinstars Tech8-at kérd ki a véleményét, mennyire vált be.
Srácok!

Milyen motoros csizmát lenne érdemes vásárolni endúrózáshoz? Milyen márka, típus az amiért érdemes pénzt kiadni, és melyektől óvakodjak?
Elsődleges szempont a BIZTONSÁG, másodlagos a kényelem, és a vízállóság, már amennyiben ilyen elvárható mondjuk egy krossz csizmától. Merthogy valami ilyesmiben gondolkozok. De szükség lenne a tapasztalatokra.

Köszi mindenkinek!
Jó éjt neked is.
Köszike!

Jó éjt

Andi
Hát akkor hajrá.sok szerencsét a következő cipésznél.
Hát ez már az ő dolguk! Egy biztos! ! ! Aki jó szaki annak van munkája!

Viszont annyira jó volt látni az arcukat ahogyan kifehéredtek és csak hápogtak, hogy "Ez bizony nehéz meló!"
Gyerekkoromban az utcánkban élt két cipész akkor is voltak sőt nem is volt más mint bőrcipő,bőrcsizma,gépük nem volt mindent kézzel szurkos zsineggel varrtak ami száz évig sem szakadt szét.Ők mindent elvállaltak,akkor hogy is van ez ebben az agyongépesített világban.
hűűű ez jó ötlett! !

azt még hozzátenném hogy néha nem értem mi a fenének tanulnak ezek az emberkék ha semmit nem vállalnak el amihez egy kicsit több szaktudás,munka kell.
Vidd valami ponyvavarróhoz. A cipészek nem nagyon szeretik ezeket a csizmákat törik benne a tű.....a (kamion)ponyvások durvább anyagot is megvarnak.......legalább is így hallottam.
Van!

De az is furán nézet . Aztán megkért, hogy ínkáb valaki mást nyomorgassak.

Akkor megyek a következőhöz. Hátha az is frászt kap tőlem .
Egyébként a tréfát félretéve nekem a csizmám 2 hétig volt egy szakinál és amikor érte mentem közölte hogy nem tudja megcsinálni hát elvittem máshová,a csizmát
Persze ,egy másik cipészhez vidd csak van másik szakember felétek.
Szép estét mindenkinek!

Egyből nem illik kéréssel kezdeni de segítséget kérnék. A motoros túra csízmám cipzárja tönkre ment. Már volt csináltatva, de nem sokáig bírta. Tud valaki nekem egy jó szakembert ajánlani vagy egy helyett ahol meg csinálják nekem?
Nem merem vissza vinni a cipésznek mert megint sírógörcsöt fog kapni!

Andi