Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami ilyesmikre gondoltam...
Textil
Bőr

Csak pénztárca baráti áron..
Nem motorozásra szeretném, hanem utcára, mindennapos használatra. Boltba menni, ha ki kell szállni az autóból, ha fúj a szél, ha süt a nap stb stb. Motorra természetesen full bőr ruhát használok.
hálós protektoringek eladók!
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Sziasztok!

Eladnám csak néhányszor használt HJC FS-MAX SHADOW bukómat 39e pénzért.
Gyári állapot, karcmentes, beépített napszemüveggel,dobozzal, sisakzsákkal, van benne kb. 200km!
XXL-es méretű.
Ha valakit érdekel: john77@citromail.hu vagy 06/203455623

üdv:

J.
Ezt te is megtudod venni ebay.com-ról, ha nem megy, akkor valami csokipénzért megveszem neked és átveheted tőlem személyesen...
Szia. Megvan még a bőrruha? Mennyi lenne?(csak a nadrág és kabát)
Hajj sracok!

Egy kerdes a beszallitokhoz : tud valaki jo kis nyari alpinestars kesztyut turazashoz szerezni nekem?
Valami ilyesmit
Én is csak a teljes bőrruhát javasolnám, még 50nél is csunyán leég a bőr (valaha supermotoztam, és tapasztaltam eféle dolgokat )
Javasolnám a full-bőr-t ahogy Pohi mondja felejtsd el a "himi-humi" motoros kabátokat. Mivel ahogy irtad az adatlapodon a vasad "ideges féle":)))
Én azon a motoron bármikor bőrruhát használnék protektorokkal........sajnos néha az sem elég, épp a héten távozott el egy barátunk ugyanezen típus hátán......szóval gondold át.
Utcai 7köznapi használatra motoros kabátot hol érdemes keresni? Van egyáltalán igy külön, vagy a puha protektorosat szokták igy használni?
Szia,

Tulajdonképpen én nem szeretem, engem a protektor ing zavar a mozgásban, páncélban jobban szeretek vágatni, egyébként szerintem a név ( főleg amatőr szinten) nem sokat jelent.
Szia! Vector-t is Abból a modellből most néhány szin "closeout" tehát kifutó azok olcsóbbak is ugy mint Fekete-Ezüst, Fekete-Kék-Ezüst, illetve a Piros-Fekete-Ezüst, az Orange új cucc ugyhogy az nem olcsóbb. Ezekből a méretet meg kell nézni mert gyorsan fogynak...

Vectort tudsz szerezni?
Mostmár ki van rakva!
Halihó! Bocsi, csak kérdezni szeretnék! Most szeretnék venni protektoringet és néztem az FM-et is (a tied nekem nem jó méretben), de nem tudom hogy mennyire gagyi? Van esetleg tapasztalatod (bár 2-szeri használatból elég nehéz). Esetleg a haveri körben? Ha nagyon szar, akkor inkább keresek márkásat (UFO, FOX). Előre is köszi a tanácsot! Csá!
Én írtam volna csak nincs kirakva az adatlapodra
MX-1 2008-AS Modell-t is tudok 46-60 Euro méretig Piros-fehérben ez 8.500.- Ft-al drágább.
ALPINESTARS RC-1 KÉK....

Ár: 110.000.- Ft

Szállitási idő: 15 munkanap.

Szia Matyko! Írj nekem egy e-mailt és megírom az árakat (pohi@vipmail.hu).
pohi
küldheted az xxl-es sp1-et
Sziasztok!
Alpinestars Vector,MX-1,vagy RC-1-es dzsekit tud valaki behozni (olcsón)?Még csak érdeklődöm,nem sűrgős!Szín mindegy csak ne fekete!Méret 52-es!Válaszod előre is köszönöm!
elado l-es kesztyű és xs sisak. uj midkettő
Eladó egy használt NOFEAR cross ruha szett. Szürke. A nadrág 30'-as, a mez M-es. 15000,-ft, postai utánvét megoldható. Az ár, irányár!
Ok.
Köszi.