Nem motorozásra szeretném, hanem utcára, mindennapos használatra. Boltba menni, ha ki kell szállni az autóból, ha fúj a szél, ha süt a nap stb stb. Motorra természetesen full bőr ruhát használok.
Eladnám csak néhányszor használt HJC FS-MAX SHADOW bukómat 39e pénzért.
Gyári állapot, karcmentes, beépített napszemüveggel,dobozzal, sisakzsákkal, van benne kb. 200km!
XXL-es méretű.
Ha valakit érdekel: john77@citromail.hu vagy 06/203455623
Én azon a motoron bármikor bőrruhát használnék protektorokkal........sajnos néha az sem elég, épp a héten távozott el egy barátunk ugyanezen típus hátán......szóval gondold át.
Tulajdonképpen én nem szeretem, engem a protektor ing zavar a mozgásban, páncélban jobban szeretek vágatni, egyébként szerintem a név ( főleg amatőr szinten) nem sokat jelent.
Szia! Vector-t is Abból a modellből most néhány szin "closeout" tehát kifutó azok olcsóbbak is ugy mint Fekete-Ezüst, Fekete-Kék-Ezüst, illetve a Piros-Fekete-Ezüst, az Orange új cucc ugyhogy az nem olcsóbb. Ezekből a méretet meg kell nézni mert gyorsan fogynak...
Halihó! Bocsi, csak kérdezni szeretnék! Most szeretnék venni protektoringet és néztem az FM-et is (a tied nekem nem jó méretben), de nem tudom hogy mennyire gagyi? Van esetleg tapasztalatod (bár 2-szeri használatból elég nehéz). Esetleg a haveri körben? Ha nagyon szar, akkor inkább keresek márkásat (UFO, FOX). Előre is köszi a tanácsot! Csá!
Sziasztok!
Alpinestars Vector,MX-1,vagy RC-1-es dzsekit tud valaki behozni (olcsón)?Még csak érdeklődöm,nem sűrgős!Szín mindegy csak ne fekete!Méret 52-es!Válaszod előre is köszönöm!
Textil
Bőr
Csak pénztárca baráti áron..