Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jol neznek ki a Gaerne csizmak is, csak hat megint az a kerdesem, ezt meg honnan, milyen katalogusbol?Tudjatok az a nagy helyzet, hogy en Romaniaba elek es azert erdekelnek inkabb a katalogusok,mert abbol tudok rendelni itt is.
Storm akart lenni
Zoli én is néztem korábban adatlapodon,h tb,de még nem láttalak(igaz keveset mászkálok városban)
A cuccot május óta szedegetem össze,le is írom akkor mi mennyi:
- Berik kétrészes ruha 105(most már asszem 80...) (Superzone)
- Box Strom sisak 27 + plexi 4 (Suzuku Hollós Budaörs vagy Quasimoto)
- Gaerne Shockwave 30 (Corsaro)
- Prexport Pro Race 12 (Karasna)
- Dainese BAP1 10 (Karasna)
Tehát kb 190 volt összesen,de még szinte ki sem tágult a bőr,annyira keveset használtam,de majd idén!
jó a cucc mennyiből jöttél ki?
Láttom te is tbányai vagy:)
am tegnap begyűjtöttem a felszerelés utolsó darabajait egy prexport kesztyű és egy dainese protektor,
érdemes volt a karasnába ellátogatni
Ja ilyen, itt van 200EUR
hát... a franc tudja... szerintem azért egy fólia nem tűnik túl szerencsés megoldásnak (eleve kicsit lehet karcos a plexid még a fólia is koszolódik stb.)... mondjuk én sisakomra kb. 5k a plexi nekem van is egy garnitúra sötét meg világos
Oxford(lemaradt a D...)
Szevasztok!
Láttam a Quasimotonál Oxfor márkájú sisaksötétítő fóliát. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Szerintetek jobban megéri ilyet venni(3-4ezer ft, ha jól emlékszek..)mint 15ért egy sötétített plexit és ha megyek valahova akkor hurcolhatom magammal a világosat is...Azt írják erre, hogy leszedhető és újra fölrakható(sötétedéskor...)
Legyetek szívesek írjátok meg a véleményeteket, esetleg tapasztalatotokat!
Üdv
OldPietnek van egy faja Sidi csizmája 43-as eladó...
vagy Gaerne Shockwave(30) Axo Primato(25) Shox Trace(30) ma még a Karasnában Dainese és Prexport is félár
vegyél akkor inkább egy spool csizmát... nekem spec. jobban bejön mint a setup...
de lefújták a meccset
Hat ezt kaptam en is csak. A kep is onnan van . Valami masra gondoltam
Ja már ott is van Louisos is
1:0 neked
hát mákod van... pont előttem volt...
kelomotor setup csizma
csá, www.kelomotor.hu nekik van
Hello. Tudja valaki, hogy milyen katalogusbol, vagy a neten hovnnan lehet Setup csizmakat rendelni. Fontos nagyon.
7000. Xl vagy XXL
valaki nem tudja h az xxl-es kesztyűnek milyen hosszu az ujja?
oké szia
Hát még meggondolom, írni fogok, de most mennem kell.
nem tom csak gondoltam hátha engedsz valamit
mert az a baj hogy imádok motorozni de nem tok venni védő ruhákat mert még tanulok és nagyon nehezen tok pénzt szerezni!