Köszönöm a segítő szándékot! Nem akartam addig taglalni a részleteket, amíg nem győződtem meg róla, hogy jó helyen próbálkozok. A férjem 30. születésnapja lesz februárban, a motor egy suzuki bandit 650 / bocs, ha nem így kell írni, gondolom rájöttök mi akar lenni /
Az összeg képlékeny, kb 50.000 lenne az alap, de tuti ötlet esetén összefog a család és mehet feljebb. Az első ötlet egy motorosakadémia volt, de az első oktatáson már volt, és azt mondta mégegyszer nem lenne akkora élmény a pálya, amennyibe kerül. Nekem nincs ötletem mert nem értek a motorhoz, a jogsit is csak tavasszal csinálom meg, akkor ez a motor rám száll majd idővel, ő meg vesz valamit, ha az anyagi keret megengedi addigra.
A kor sem elhanyagolható tényező.
Én annak örülnék a legjobban, ha a kedvesem is felpattanna egy motorra, és együtt mennénk mocizni. Azt biztos megemlegetném, és szerintem ő is.
Nem nagyon szeretnék belerondítani a fórum életébe, de segítséget szeretnék kérni! Én egy motorokhoz alig értő egyszerű feleség vagyok. A férjem mániája a motor, hobbi, időtöltés és szerelem egyben, már ahogy én látom. Támogatom, mert amikor hazaér a motorozásból nagyon jó kedve van, és ami a lényeg, néha én is ráülhetek, bár az senkinek nem életbiztosítás.
A kérdésem az lenne, hogy a férjemnek szeretnék valami nagyon szép ajándékot, egy jeles napra, amit megemleget! Lenne valami ötletetek? Minek örül egy ilyen beállítottságú férfi? Segítsetek kérlek!
Betty
oksa köszike...az az igazság h 25e-nél nem igazán van most többem csizmára...ennyiből esetleg mit ajánlanál, főként turázásra kell...meg szoktam terepezni...lightos endurozás.Azért gondoltam h talán ez megfelelne...meg ahogy utána olvasgattam nem írtak róla rosszat...persze előtte jobbnak látom mások véleményét,tapasztalatait is kikérni
nekem traveller volt ebből, érdekes módon megvédte a lábam 2x is. Először egy uatóval akadtam össze úgy hogy a lábam beleakadt a lökháritóba, másodszor pedig estem egy nagyot a betonon.. Kiszakadni kiszakadt meg lekopott az orra, de meglepő módon jól vizsgázott. Mindenesetre ez túracsizma, nincs köze a sporthoz..
Köszönöm a segítő szándékot! Nem akartam addig taglalni a részleteket, amíg nem győződtem meg róla, hogy jó helyen próbálkozok. A férjem 30. születésnapja lesz februárban, a motor egy suzuki bandit 650 / bocs, ha nem így kell írni, gondolom rájöttök mi akar lenni /
Az összeg képlékeny, kb 50.000 lenne az alap, de tuti ötlet esetén összefog a család és mehet feljebb. Az első ötlet egy motorosakadémia volt, de az első oktatáson már volt, és azt mondta mégegyszer nem lenne akkora élmény a pálya, amennyibe kerül. Nekem nincs ötletem mert nem értek a motorhoz, a jogsit is csak tavasszal csinálom meg, akkor ez a motor rám száll majd idővel, ő meg vesz valamit, ha az anyagi keret megengedi addigra.