Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Köszönöm a segítő szándékot! Nem akartam addig taglalni a részleteket, amíg nem győződtem meg róla, hogy jó helyen próbálkozok. A férjem 30. születésnapja lesz februárban, a motor egy suzuki bandit 650 / bocs, ha nem így kell írni, gondolom rájöttök mi akar lenni /
Az összeg képlékeny, kb 50.000 lenne az alap, de tuti ötlet esetén összefog a család és mehet feljebb. Az első ötlet egy motorosakadémia volt, de az első oktatáson már volt, és azt mondta mégegyszer nem lenne akkora élmény a pálya, amennyibe kerül. Nekem nincs ötletem mert nem értek a motorhoz, a jogsit is csak tavasszal csinálom meg, akkor ez a motor rám száll majd idővel, ő meg vesz valamit, ha az anyagi keret megengedi addigra.
A kor sem elhanyagolható tényező.
Én annak örülnék a legjobban, ha a kedvesem is felpattanna egy motorra, és együtt mennénk mocizni. Azt biztos megemlegetném, és szerintem ő is.
de van de van de van
remélem segít
totalbike múlt karácsonyi...
volt idén is valami ilyesmi cikk, de azt sajnos nem találom
kicsit konkrétabban? motor típusa? az ajándékra szánt keret?
Sziasztok!

Nem nagyon szeretnék belerondítani a fórum életébe, de segítséget szeretnék kérni! Én egy motorokhoz alig értő egyszerű feleség vagyok. A férjem mániája a motor, hobbi, időtöltés és szerelem egyben, már ahogy én látom. Támogatom, mert amikor hazaér a motorozásból nagyon jó kedve van, és ami a lényeg, néha én is ráülhetek, bár az senkinek nem életbiztosítás.
A kérdésem az lenne, hogy a férjemnek szeretnék valami nagyon szép ajándékot, egy jeles napra, amit megemleget! Lenne valami ötletetek? Minek örül egy ilyen beállítottságú férfi? Segítsetek kérlek!
Betty
Huhú, köszi az infót!
100% de ne kánaánt várj,hanem nyilván ami a nyakukon maradt tavalyról,azt sózzák el
Az SBK-ban megjelent róla egy egyoldalas hírdetés, tehát azt gondolom, komoly.
Hello!

Ez az info mennyire tuti?
Akciós Gaerne esetleg?
http://www.corsaro.hu/akciok.h...
Most elég jó akciókat ki lehet fogni, 25-ből egy 40-50 ezres csizmát is ki lehet fogni....
Páromnak most SIDI Vertigo-t vettem 41-ért
jan 17-19 félár a karasnában,nézz körül a holnapon
mennyibe gondolkozol?
Én inkább ezt ajánlanám!Nagyon jó!
oksa köszike...az az igazság h 25e-nél nem igazán van most többem csizmára...ennyiből esetleg mit ajánlanál, főként turázásra kell...meg szoktam terepezni...lightos endurozás.Azért gondoltam h talán ez megfelelne...meg ahogy utána olvasgattam nem írtak róla rosszat...persze előtte jobbnak látom mások véleményét,tapasztalatait is kikérni
ha ez vagy egy sima cipő akkor ez, Ha ez vagy egy sportcsizma, akkor a sportcsizma
De olcsó húsnak nem mindig híg a leve...
nekem pont turázni kell azért is teccett meg...igen néztem a travellt is...szoval akkor nálad jol vizsgázott az...
nekem traveller volt ebből, érdekes módon megvédte a lábam 2x is. Először egy uatóval akadtam össze úgy hogy a lábam beleakadt a lökháritóba, másodszor pedig estem egy nagyot a betonon.. Kiszakadni kiszakadt meg lekopott az orra, de meglepő módon jól vizsgázott. Mindenesetre ez túracsizma, nincs köze a sporthoz..
mert külföldi oldalakon elég jókat írnak róla...
érdekelne miért?nem jó a minőség?nem jol tartja a bokát...?
inkább nézzél valami mást
Sziasztok Probiker Sport RFX csizmával kapcs-ban vkinek vmi tapasztalat?Vélemény?
mi neked az olcsó?
anyival jobb a páncél hogy crossnál jobban tudsz mozogni benne ez az előnye!