Az NXR-nek igen kicsi a héja, azért is tetszik és kilátnék rendesen. Ha tempósabbra veszem, nekem a plexi és a belső közötti héj rész sokat kitakar. A GT AIR pedig úgy vélem okkal lett túrásabb, hátha halkabb azért kérdem. A Schubert kicsit vaskos és lekapja a fejemet,a C3-at volt alkalmam kipróbálni. Alpine és 3M füldugókat használok, ezekkel is hangos marad a sajátom.
Ugyanezek a parametereim (184cm 85kg) és 52-es dainese kell. Én az 54-est választanám próba alapján de azt mondta a srác, hogy az 52 a jó mert ahol kell ott nyúlik viszont az 54-es meg már 1-2 helyen ,,löbögős" :D
Ha csendesebbet akarsz akkor válazd a németeket!Alpine füldugót javasolok abban maximum enyhe szellőt fogsz hallani!Én a Shoei-t választottam mert szerintem nagyon szép sisakokat csinál jó szellőzéssel párosítva!Sportmotoron minden sisak hangosabb az én tapasztalatom szerint!Gt-air az kényelmes is napszemüveg is van benne!
Egyik sem lesz halk , mind ahogy egyik gp használatos sem főleg sport dobbal ! Ez főleg a ssport sisakok szellőzése miatt van szerintem ! Ha csendet akarsz , akkor Marushin külön vásárolható zajvédővel vagy Shubert vagy egy Rolls limó ! De ne máá hogy hangos , , egy sportgép igen is hogy üvöltsön , tomboljon ha kell !
Kis segitseg kellene..
shoei nxr-t,v gt air-t javasoltok sportmotorhoz?
A fo szempont az,hogy HALK legyen. Nemelyik sisakban fuldugoval is alig birok menni.
Koszi,
Balu
Sziasztok
Ha valakit erdekel van egy 45os alpinestars felcsizmam abszolut hibatlan allapotban. Elcserelnem xl meretu alpinestars vagy dainese vilagos szinu speed kesztyure. Ára 20 e ft
NŐI Icon "S" bőr kabát, full protektoros, kivehető aluszövetes teljes termobélés, zárható külső belső zsebek, állítható derék 48.000HUF.
NŐI Dainese "S" bőr nadrág, protektoros, zárható zsebekkel, szellőzőkkel 26.000HUF.
NŐI Falco "36" bőr csizma, protektoros 15.000HUF.
Budapesten megtekinthető, próbálható.
pirzso70@gmail.com
20 255negyvenhat72
Keresek Shoei NXR-hez sötét/ezüst/arany plekót, illetve 60-as Dainese bőrdzsekit.
Csak új cuccok érdekelnek és nem az apróban agyonhirdetett, Barry Sheene kollekcióból
Helló,
méretprobléma miatt bolti ár alatt eladó ACERBIS ACTIVE GRAFFIX jól látható sárga színű, szép matricájú enduró/supermoto/dualsport bukósisak. Sild, plexi, beépített napszemüveg, cross-szemüveggel is használható.
A grafika rajta szép, a színe elsőre csúnya, de 5km-ről látják az autósok, és ez életet menthet! :D
Hibátlan, fóliás, karcmentes, eredeti dobozában, sisakzsákkal. Párszor használtam, azt mondták tágulni fog, de nem tágult. L-es méretű.
Elsősorban személyes átvételt preferálnám, mert az a tuti, ha felpróbálod!
Csere kizárólag készpénzre...
Ha megtetszett, gyere el, próbáld fel, az áron majd megverekszünk! :)
Helo!
Berik ls2 7889 ruhám van, 52-es méret (két részes).
Nem tudom miért de kisebb,mint a régebbi 52-es berik ruhák. Így szűk is a hátamon meg a lábamon,ha a két részt össze húzom akkor iegyenesedni se kellemes.
Egy 52-es Dainese Dtech Titanium ruha (két részes) jó lenne rám?
Tudtommal az 52-es Dainese 54-es Beriknek felel meg, plusz az én Berikem kb 50-esnek felel meg.
184cm és 85kg vagyok.
Szerintetek?
Kis segitseg kellene..
shoei nxr-t,v gt air-t javasoltok sportmotorhoz?
A fo szempont az,hogy HALK legyen. Nemelyik sisakban fuldugoval is alig birok menni.
Koszi,
Balu
Még nem, de valószínű nyárra nem is fogok.
Amúgy tényleg ötletes cuccok.
Ha valakit erdekel van egy 45os alpinestars felcsizmam abszolut hibatlan allapotban. Elcserelnem xl meretu alpinestars vagy dainese vilagos szinu speed kesztyure. Ára 20 e ft
Mérete?
Köszi. Á.
NŐI Icon "S" bőr kabát, full protektoros, kivehető aluszövetes teljes termobélés, zárható külső belső zsebek, állítható derék 48.000HUF.
NŐI Dainese "S" bőr nadrág, protektoros, zárható zsebekkel, szellőzőkkel 26.000HUF.
NŐI Falco "36" bőr csizma, protektoros 15.000HUF.
Budapesten megtekinthető, próbálható.
pirzso70@gmail.com
20 255negyvenhat72
Csak új cuccok érdekelnek és nem az apróban agyonhirdetett, Barry Sheene kollekcióból
Rendeltetek már erről az oldalról? Nagyon sok ötletes termékük van, kíváncsi lennék valakinek van-e tapasztalata bármelyikről is.
http://futuman.com/futheto-spo...
Köszi :)
Nikol
méretprobléma miatt bolti ár alatt eladó ACERBIS ACTIVE GRAFFIX jól látható sárga színű, szép matricájú enduró/supermoto/dualsport bukósisak. Sild, plexi, beépített napszemüveg, cross-szemüveggel is használható.
A grafika rajta szép, a színe elsőre csúnya, de 5km-ről látják az autósok, és ez életet menthet! :D
Hibátlan, fóliás, karcmentes, eredeti dobozában, sisakzsákkal. Párszor használtam, azt mondták tágulni fog, de nem tágult. L-es méretű.
Elsősorban személyes átvételt preferálnám, mert az a tuti, ha felpróbálod!
Csere kizárólag készpénzre...
Ha megtetszett, gyere el, próbáld fel, az áron majd megverekszünk! :)
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Baratom 190cm 95kg neki dainese 2reszese 56os. 2012 modell titanium vmi.
Berik ls2 7889 ruhám van, 52-es méret (két részes).
Nem tudom miért de kisebb,mint a régebbi 52-es berik ruhák. Így szűk is a hátamon meg a lábamon,ha a két részt össze húzom akkor iegyenesedni se kellemes.
Egy 52-es Dainese Dtech Titanium ruha (két részes) jó lenne rám?
Tudtommal az 52-es Dainese 54-es Beriknek felel meg, plusz az én Berikem kb 50-esnek felel meg.
184cm és 85kg vagyok.
Szerintetek?