Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem másfél hét alatt megjött onnan a sisakom. Viszont haverom rendelt ruhát és hát valami gebasz volt vele és nem adták fel...... Előre utáltál nekik pénzt vagy utánvételesen rendelted meg ?
Aha, értem, köszi a válaszokat!

Próba sajnos nem lehetséges, mert vidéki vagyok....

KawaBBusa, kicsit azért nagyobb vagy :) de, ha az 56-os alpi kicsi, akkor nekem több, mint valószínű, hogy az 54-es tényleg jó lesz.

Egy bukósisakot a héten rendeltem az FC-ről, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt hozzák meg (már úton van) :)

Köszi még egyszer, srácok!
Szvsz 90%hogy jo rad az 54es.
szia

en csak probálni voltam a pardinál anno és 191-2 cm 100 kg vagyok. daineseben az 56os tökéletes de alpinban kicsi volt ugyhogy passzoltam.
ha megteheted pesten 18.ker vasút utca pardinál tégy egy próbát az a biztos
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Szeretnék majd rendelni az FC Moto oldalról Alpinestars 2 részes bőrruhát, de kicsit tartok az esetleges méretprobléma miatt... :( 185 cm magas és 86 kg vagyok, márcsak a magasságom miatt is 54 (54/XL - 184-187 cm) méret lenne az ideális a mérettáblázat miatt, de azért bennem van a "mi van, ha mégse lesz jó"!?

Akinek Alpi ruhája van és kb. akkor, mint én az légyszi írjon. Köszi előre is a segítséget!
Eladóvá vált egy Shox Cordura-bőr kabát. Méret L-es, én 75-78 kg vagyok és 175-178 cm magas. . Szinte Új, keveset volt használva. Van benne váll, könyök, gerinc protektor, és van hozzá kivehető bélés is. Cordura rész könnyűvé kényelmessé teszi a kabátot, de a fontosabb helyeken bőr van a biztonság érdekében. Igény esetén van hozzá nadrág is. Eladás oka más stílusú kabátot szeretnék vásárolni. Esetleg csere érdekel.
ELADÓ NOLAN N85 bukósisak M-es méretben (plusz S-es sosem használt arcpárnával) kiváló állapotban, gyönyörű dizájnnal, dobozával sisakzsákkal, papírjaival!

Érd.: xpinter.gaborx@gmail.com

Üdv.!

ELADÓ 1 részes DAINESE bőrruha 52-es méretben koptatóval, púppal! Régebbi modell, korához képest jó állapotban!

Érd.: xpinter.gaborx@gmail.com

Üdv!

ELADÓ 2 részes BERIK bőrruha, újszerű állapotban 54-es méretben, eredeti BERIK tartózsákjával együtt!

Érdeklődni: xpinter.gaborx@gmail.com

Szia!
Sajnos már nem aktuális, találtam egy kabátba rakhatót elfekvőben, ami jó a kabátomba.
Mindenesetre köszönöm!
Szia!

Keress mailben.

bali105gsxr@gmail.com
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy felvehető gerincprotektort, és az lenne a kérdésem, hogy az UFO márka mennyire megbízható ilyen téren? ( http://www.shox.hu/ufo-gerincv... )
Ha esetleg valakinek van használtan, az is érdekelne, körüllbelül 25000 pénzem lenne rá. 175 centi magas vagyok, és egy simson szédítő sebességéhez kellene a protektor :)
Sziasztok! Már csak a dainese eladó! 9000 postástól!
Marushin üvegszálas bukósisak többféle színben készletről!
60.000Ft helyett: 39.990Ft!EXTRA AKCIÓ!
Telefon : 06 70 246 71 50
Marushin üvegszálas bukósisak többféle színben készletről!
60.000Ft helyett: 39.990Ft!EXTRA AKCIÓ!
Telefon : 06 70 246 71 50
Nem ér utól
kocsi=kicsi
Szerintem a kocsi rád megy motorosruhára.
Pffff....
Motorosruhára szerintem kocsi....
XXL a legnagyobb méret.
Akkora biztos nincs!
Overál milyen méretben van?
Mondhatod egyből a 2 legnagyobb méretet
Minőségi esőruhák (Sajnos ha kitekintünk láthatjuk hogy szükséges annak aki most is nyeregben van) 9990Ft-tól!
Klikk: http://www.darazsgarazs.hu/Cop...
Eladó DUCATI GEAR BACKPACK kemény, motoros hátizsák újszerű állapotban!
Ha írsz, szólj itt is kérlek! Köszi!