Valaki tud nekem segíteni? Két kesztyűvel szemezek jelen pillanatban és nem tudom melyik a jobb.
-Taichi RS-Wrx
-Nitro NG-102 PRO
Valaki valamelyik kesztyűt használta már? kinek mi a véleménye róla?
Köszi előre is!
LS2 sem rossz szerintem ebben az árban a belseje jó minőségű, mosható, alkatrészek olcsóak hozzá. Vagy a nox a kelomotornál.
Nem egy shoei kategória, de az mds szintjét hozza szerintem, sőt akár felpumpálható arcbéléses is kijön akár ebből a pénzből.
25-30 ezer forint környékén milyen bukót érdemes venni? Zártat szeretnék, shox-on az MDS-eket nézem, tetszenek is viszont semmit nem találtam róluk neten.
kifordítod, kézmeleg vízben átnyomkodod. Van, aki spéci mosószert használ, én folyékony Arielt. Átöblíted, aztán kinyomkodod. Centribe nem szabad tenni. Utána impregnáló szer.
Sziasztok!
Lenne egy eladó dzsekim ha esetleg érdekel valakit.
Mérete 3XL de inkább kicsit kisebb emberre javasolnám.
Teljesen jó állapotban van.
Ára 18 epénz vagy cserébe chopperhez érdekel ruha, bukó.
Sajnos nekem rövid lett, így eladnám az alábbi képeken látható lábtakarót. Anyaga PU bevonatú (szélálló, vízlepergető) 600D-s műszálas szövet, vastag polár béléssel. Néhány mozdulattal, könnyen és gyorsan le/felvehető, derék- és szárbősége tépőzáras pántokkal álítható (kb. 175 cm/80 kg-ig jó).
5000 Ft, Budapesten megtekinthető, felpróbálható, vagy a vevő költéségre postázom.
-Taichi RS-Wrx
-Nitro NG-102 PRO
Valaki valamelyik kesztyűt használta már? kinek mi a véleménye róla?
Köszi előre is!