Elsősorban cserélném a képen látható bukómat egy nagyobb méretűre, egy éve vásároltam és teljesen új talán kétszer volt a fejemen a kis mérete miatt! Nyomja a fejem! Visszacserélési lehetőségem már nem volt! Mivel rendszeresen motorozom bukóra szükségem van így csere is szóba jöhet minimum L-es méret kellene!
A képen látható bukó új, van benne lehajtható napszemüveg, dupla plexites , bogárhálós, kivehető mosható bélés, M-es méretű, ....stb! 45.000 Ft -ért vásároltam tavaly és jelenleg is ilyen árban futnak én elsősorban ahogy mondtam is cserélnem nagyobbra , de KP -ban is elvihető 25.000 Ft-ért! Mindent adok hozzá a gyári dobozát, tartóját mindent! Teljesen új, hibátlan állapotban!
Hétköznap telefonon csak 16:00 után vagyok elérhető!
Hétvégén bármikor fel tudom venni a hívásokat!
Eladó XL méretben használt Lazer Vertigo Aikido sisakom! Pinlock-plexi, kivehető arcpárna, az állnál bogárháló. Mérete XL; színe szürke-fekete. Lásd a képet. A sisakot dobozával, könyvével adom.
Átadás személyesen: Tatabánya-Székesfehérvár-Dunaújváros útvonalon.
Ár 13.000Ft
Eladó egy nagyon jó állapotú kétrészes Berik GP fél bőr fél cordura 50 ruha. A cordura ruhák rugalmasságát és kényelmességét nyújtja, de a bőr ruha védelmét viseli. A szokásos protektorok vannak benne: váll, gerinc, könyök, térd, comb, fenék protektorokkal ellátott. Pár apróbb sérülés van rajta mivel használt ruha, de szinte észrevehetetlen.
Eladom a mocimat, Honda Xr 400R. Akit érdekel, irjon a : sangi86@freemail.hu
Vagy megtudod nézni itt.: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_400_r-6764599
Én általában övtáskával, vagy hátizsákkal megyek és mivel a plexi kényes dolog, van egy spec plexitartóm, az megy bele a nagyobb táskákba. Így még a lakáskulcs sem okozott benne kárt.
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
Elsősorban cserélném a képen látható bukómat egy nagyobb méretűre, egy éve vásároltam és teljesen új talán kétszer volt a fejemen a kis mérete miatt! Nyomja a fejem! Visszacserélési lehetőségem már nem volt! Mivel rendszeresen motorozom bukóra szükségem van így csere is szóba jöhet minimum L-es méret kellene!
A képen látható bukó új, van benne lehajtható napszemüveg, dupla plexites , bogárhálós, kivehető mosható bélés, M-es méretű, ....stb! 45.000 Ft -ért vásároltam tavaly és jelenleg is ilyen árban futnak én elsősorban ahogy mondtam is cserélnem nagyobbra , de KP -ban is elvihető 25.000 Ft-ért! Mindent adok hozzá a gyári dobozát, tartóját mindent! Teljesen új, hibátlan állapotban!
Hétköznap telefonon csak 16:00 után vagyok elérhető!
Hétvégén bármikor fel tudom venni a hívásokat!