Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
25 irányáron eladó
52 es, a képen 178/80 as "úriemberen" van
Sziasztok! Esetleg van valami speciális tárolási módja, ezeknek a bőrruháknak ?
Méret probléma miatt eladnám 3szor használt, 1 részes versenyruhámat. Titánium koptatókkal! Gyakorlatilag új a ruha. Nekem sajnos nagynak bizonyult.
186cm magas és 90kg vagyok. A magasság jó, de még legalább 5kiló kéne \"bele\".
Esetleg cserélném 1, vagy 2 részes 54es ruhára.
Sziasztok!
Eladó kitűnő állapotú M-es AGV K3 Evil bukósisak, kb 5ször használt,karcmentes,sérülésmentes! A bolti ára: 34.900, 24.000 forintért adom.Csere is érdekel csak kiváló állapotú márkás cross csizmára 43-as méretben.
Email:richard.horv@gmail.com
Kézcsók a Hölgyeknek!
Tessék tessék!
FOX Switch nadrág
Helló cserélném alábbi ki puff dobomat motoros ruházatra http://www.kepesmotor.hu/kipuf... várom az ajánlatokat . bármit meghallgatok " persze 2kg csirkefarhát nem érdekel" üdv
keresek oakley mx frame cross szemüvegemhez irridiumos lencsét mivel az enyémről tisztítás közben a mosószer leoldotta a bevonatot .

ugyanilyet keresek mint amiylen volt a képen látható.
fire iridium a neve.
Figyelj,érdemes
NOLAN N84 N-Com "XS"méret eladó

UV álló lexan héjszerkezet (SHARP-teszt 4*)
VPS napellenző
400 UV és karcmentes plexi
belső pinlock páramentes plexi
orr légterelő betét
bogárháló
teljes szellőző rendszer
kivehető, mosható arcpárna és bélés
mickrolock állcsatt.

20.000.-
Bp. 0630 2215963
Szia most vettem egyet veterán bőrzén ha gondolod meg dumálhatjuk06307423741
KERESEK!

ARAI plexi takaró oldallemezt KERESEK jobb oldalra valót, lehetőleg feketét, de bármilyen szín érdekel, max lefestem. A következő típusok jöhetnek szóba: Condor, Quantum-V,2, Astro-R,L, ROUTE-GT, RX7GP, RR, CORSAIR, CHASER, VIPER-GT,AXCES,stb... - képen látható

Tudom van ebayen 20euroért párban, de hátha van valakinek 1db jobbos. Köszi előre is a segítséget!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek milyen ruhát érdemes venni, egyrészest akarok venni: Beriket vagy Mugen race-t?

Előre is köszi!
Eladó egy Berik Titanium női bőrruha L-es méretben!Hibátlan állapotban! 89.000Ft Érd:30-637-4692
Sziasztok.
Van egy eladó Berik bőrnadrágom 52-es méretben, térdkoptatóval, használt, de szép állapotban van.
Ha érdekelne, tedd meg az ajánlatod.
Nevezhetjük 1 Ft-ról induló terméknek is
FM w10-hez keresek plexi rögzítő átlátszó műanyag alkatrészt, használt is megteszi.
Nincs valakinek egy jó 43as sport csizmája eladó?
Köszi szépen nekem kicsi.
XS, de az eladó termékei között megtalálod.
mérete a sisaknak?
Sziasztok!
Érdeklődöm, van-e valakinek tapasztalata THH TX-26 bukóval kapcsolatban. Az RMC-nél lehet venni.
Köszi!
Köszi a választ, én is megrendeltem.
Csak annyit tudok erre mondani,egy éve vettem az ország másik végéből utánvéttel.